Zabaval sem se s celim haremom zensk :)
Jaz jo pridem s sirknato krtaško od zadaj po hrbtu podrgnit. Mi je plačala 50€ in stroške za bencin. 😀
Dater, tale tvoj “prijatelj” ti je prodal ribiško zgodbo, ki si jo ti popapcal svežo kot suši varianto. 🙂 Ker si “strašen poznavalec” žensk, bi že zdavnaj moral vedeti, da ženske ne rabijo plačevati za seks (to je bolj moška fantazija, da se ti ženska “ponuja”), razen če so že precej v letih in ne najbolj atraktivne in bi rade 20-letnega mladeniča. ;))[/quote]
Nisem jaz kriv, ce zivljenja nekaterih presega tvojo domisljijo. Kakorkoli ze, zate je najbrz se najbolje, da si das konjske blinde gor. No, to tako pocnes. ;)[/quote]
Tale tvoj jrvaški “prijatelj” si je zagotovo mislil, še jedan glup Slovenac, ko ti je prodajal lovske in se zraven zabaval. 🙂 Ženski plačat, lepo te prosim… 😉
Nisem jaz kriv, ce zivljenja nekaterih presega tvojo domisljijo. Kakorkoli ze, zate je najbrz se najbolje, da si das konjske blinde gor. No, to tako pocnes. ;)[/quote]
Tale tvoj jrvaški “prijatelj” si je zagotovo mislil, še jedan glup Slovenac, ko ti je prodajal lovske in se zraven zabaval. 🙂 Ženski plačat, lepo te prosim… ;)[/quote]
Če tebi grdavšu nebi nobena plačala ne sklepaj da je tako pri vsakemu 🙂
Tale tvoj jrvaški “prijatelj” si je zagotovo mislil, še jedan glup Slovenac, ko ti je prodajal lovske in se zraven zabaval. 🙂 Ženski plačat, lepo te prosim… ;)[/quote]
Če tebi grdavšu nebi nobena plačala ne sklepaj da je tako pri vsakemu :)[/quote]
Če tebi ni izpod časti, da bi ti ženska plačala, ne sklepaj, da je tako pri vsakem…
med ”izpod časti vzeti” in ”nobena nebi plačala” je veliko razlike….
Se pa poraja vprašanje kdo nebi bil plačan za nekaj v čemer bi užival….hmmmm a ni to ravno tisto kar so nam v šoli pravli…. delaj to kar te veseli in probaj bit za to plačan 😀
A ni zanimivo kako kontraverzno je karkoli ze nadrobim iz svojega zivljenja? Tokrat ta izkusnja prijatelja. Tako zelo neverjetna. Se dobro, da ni moja, ker potem bi se gotovo hvalil. Aja, pa bednik bi bil, a ne? lol
Saj bi lahko napisal se vec podrobnosti okoli tega dogodka; npr. ta frend ima lokalno zivecega prijatelja, posrednik mu je dal denar dal v naprej, on pa ga je njej vrnil, itd, itd. Pa kaj bi hranil matjazke sveta. Kar lepo blinde gor in vse bo po starem. 😉
Ne, ne, ne, kontroverzno bi bilo, če bi nam naznanil, da si se poročil in da boš odslej zvest eni sami…
Kada kažem
jebo mater
ja ne psujem
ja samo tako pričam..[/i].
No prav. 🙂
Ravnokar sem pojedel dve sočni sadni kupi.
Taj ima samo en stavek ampak je vseeno sladka, mmmmm….. :))))))
Ps
Pa naj nihče nič ne napiše prosi moji zgodbi, ker bi vas lahko za kazen zapustil. 😀
ps2
Krovokljunčkova Mici, a ne bi včerajšnje zgodbice o “jebachu iz avtoceste” danes delila z nami? 😉
Ma ni kontroverzno, samo da bi se človek s tem hvalil?
Se ti ne zdi to malo ceneno, plitko, nevredno človeka? Neko obupano dejanje nekoga in s tem se drugi hvali? :([/quote]
Manjša je samozavest, večji mora biti ego, da kompenzira občutek majhnosti. 😀
Ko Dater ne bo več rabil samohvalisanj in poceni samodokazovanj, bo pomenilo, da je zelo zrastel na moški samozavesti, ki ne rabi 100 žensk, da si dokaže “možatost” (ta se pravzaprav ne dokazuje, če obstaja). 😉
Pravi moški, četudi je imel kar nekaj žensk, tega seveda ne bo posebej izpsotavljal, se postavljal pred prijatelji in javno objavljal, saj on ve, kaj je, kakor tudi ne bo svojih žensk vključeval v gostilniške debate, da bi izpadle kot lahke, ker s takšnimi ni bil, takšno vsak dobi. Dater pa bi rad nekaj postal, kar ni in nikoli ne bo – ne “jebach”, ne “ljubimec”, ne “zapeljivec”, ampak pač nekdo, ki po forumih piše, koliko žensk naj bi imel…. :)))))
Bedniki. 😉
Dajte malo o sadnih kupah, pisanju pesmic in rdeci kapici. Kaksno samo mora biti to vase jebeno zivljenje. Vsekakor pateticno omejeno, da svoj cinizem in negativizem pokazete na vsaki temi, ki presega vase pritlikavo zivljenje.
Kako vem, da je pritlikavo? Po obsegu tega kako malo vam je dojemljivo in sprejemljivo brez prav bolestno cinicnega podjebavanja in predvidljivih replik o hvali, bedi, pravljici ali pa le zgodbi nevredni pisanja.
Morebiti vam en dan kapne, da vsakodnevno dokazovanje lastne omejenosti skozi “analizo” zgodb iz zivljenja drugih, pove vec o vas kot pa o zivljenju drugih.
Ma ni kontroverzno, samo da bi se človek s tem hvalil?
Se ti ne zdi to malo ceneno, plitko, nevredno človeka? Neko obupano dejanje nekoga in s tem se drugi hvali? :([/quote]
Manjša je samozavest, večji mora biti ego, da kompenzira občutek majhnosti. 😀
Ko Dater ne bo več rabil samohvalisanj in poceni samodokazovanj, bo pomenilo, da je zelo zrastel na moški samozavesti, ki ne rabi 100 žensk, da si dokaže “možatost” (ta se pravzaprav ne dokazuje, če obstaja). 😉
Pravi moški, četudi je imel kar nekaj žensk, tega seveda ne bo posebej izpsotavljal, se postavljal pred prijatelji in javno objavljal, saj on ve, kaj je, kakor tudi ne bo svojih žensk vključeval v gostilniške debate, da bi izpadle kot lahke, ker s takšnimi ni bil, takšno vsak dobi. Dater pa bi rad nekaj postal, kar ni in nikoli ne bo – ne “jebach”, ne “ljubimec”, ne “zapeljivec”, ampak pač nekdo, ki po forumih piše, koliko žensk naj bi imel…. :)))))[/quote]
Lepo si napisal iz tega sledi da si ti najmanj pravi moški na MONu 🙂 itak ti je gostilna in analiza ter hlev vse kar poznaš 🙂
marko ti dobro sledi 🙂 z piškotki namesto hleva!
Opice, po vašem je vsak, ki je dosegel nekaj več od vas, že avtomatsko jebach in poln samega sebe. Namesto, da bi spremenili kaj pri sebi, da vas v bodoče uspehi drugih ne bodo več spravljali v obup, delate ravno obratno. Ampak to šopirjenje in izlivi frustracij so lahko samo kratkotrajna rešitev, dolgoročno pač ne, ker še vedno ostajate na isti točki 🙂
Zakaj pa ti ljudi poimenuješ z opice, če ne iz obupa oziroma neke osebne frustracije? Spremeni kaj pri sebi, pa bo tudi opic manj. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.