Zabaval sem se s celim haremom zensk :)
Analitični tipi nimajo nič drugačnih vrednot, kar poglej vrednote tega matjažka, ki skoz lima nege nage babe gor, pa daje seksistične pripombe o ženskah. Drugačne vrednote jooooj.
Analitični tipi enostavno nimajo jajc v reali karkoli v zvezi z ženskami naredit. Tako je to in nič drugače. Zato jim ostane bolj ali manj samo altenativa, to je, spoznavni portali itd, kjer se zbirajo bolj ali manj samo razočarane ženske.
Še zmeraj je tako, če tip hoče karkoli od ženske, mora kar sam naredit prvi korak. Za uspešen prvi korak je potrebna predvsem sproščenost. Sproščenosti pa preveč pridni in preveč analitični tipi v štartu ponavadi ne premorejo.
Analitični tipi nimajo nič drugačnih vrednot, kar poglej vrednote tega matjažka, ki skoz lima nege nage babe gor, pa daje seksistične pripombe o ženskah. Drugačne vrednote jooooj.
Analitični tipi enostavno nimajo jajc v reali karkoli v zvezi z ženskami naredit. Tako je to in nič drugače. Zato jim ostane bolj ali manj samo altenativa, to je, spoznavni portali itd, kjer se zbirajo bolj ali manj samo razočarane ženske.
Še zmeraj je tako, če tip hoče karkoli od ženske, mora kar sam naredit prvi korak. Za uspešen prvi korak je potrebna predvsem sproščenost. Sproščenosti pa preveč pridni in preveč analitični tipi v štartu ponavadi ne premorejo.[/quote]
:))) Special, kaj so vsi tvoji posti, če ne drugega kot analize? Aja, ne, čisti vznik lahkotne spontanosti in humorja, kako smo slepi nekateri. 😀 Zdaj si se pa spet malo preveč o sebi razpisal, glede da nam na forumu razlagaš, če si danes srečal kakšno žensko in kako si se počutil. 😉
Še zmeraj je tako, če tip hoče karkoli od ženske, mora kar sam naredit prvi korak. Za uspešen prvi korak je potrebna predvsem sproščenost. Sproščenosti pa preveč pridni in preveč analitični tipi v štartu ponavadi ne premorejo.[/quote]
SpecialE 🙂 A imaš ti dvojna merila? Moški, ki so na teh portalih so analitični, ženske pa razočarane?
Zdaj mi je jasno!
Ti si ena od takih bejb, ki jih jaz srečam v Cirkusu, če se mi da v LJ vozit….Tam itak vse temelji na vizualnih efektih in če se bejbi zdim dovolj hud, gre z mano malo stran od mase, spijeva kakšno pijačko, malo koketirava….Pol od tega, kar mi govori, ponavadi ne razumem, ampak važno da je fajn. Mogoče pade one night stand, to je pa tudi vse. Prevelik generacijski razkorak za kaj resnejšega…
Če bi bil Lj-čan, bi bolje razumel ta sleng..
Pokaži mi en sam post, kjer jaz nekaj pametujem enemu tipu, ki piše, kaj s emu je zgodilo z žensko, ali večimi..
Legendarna je bila tvoja analiza Rockatansky, ki si ga začel poduševati, da je nezrel, ker pri sovjih letih peca 20-letnice.
O tisti ženski iz fitnesa sem pisal, ker se mi je zdela posebna, razumeš, ali še vedno ne? Jutri zvečer bom šel ven in dvomim, da bom o tem kaj pisal, ker se mi nobena ne bo zdela dovolj posebna.
Pokaži mi en sam post, kjer jaz nekaj pametujem enemu tipu, ki piše, kaj s emu je zgodilo z žensko, ali večimi..
Legendarna je bila tvoja analiza Rockatansky, ki si ga začel poduševati, da je nezrel, ker pri sovjih letih peca 20-letnice.
O tisti ženski iz fitnesa sem pisal, ker se mi je zdela posebna, razumeš, ali še vedno ne? Jutri zvečer bom šel ven in dvomim, da bom o tem kaj pisal, ker se mi nobena ne bo zdela dovolj posebna.[/quote]
Ojej, se ne spomnim več dobro, kdo je to bil? Ampak za poznejše analize si moramo vse zabeležiti, a ne? 😉
:))))
Dvojna merila v odnosih med spoloma so dejstvo.[/quote]
Jaz pa mislim, da to izvira iz negotovosti. Ker je res nesmiselno, da smo vedno ženske obupane, posesivne, razočarane….pa ni važno za kakšno stvar gre (od portala, do varanja, let itd..). To pa je že res skrajnost, ki ne vem čemu naj jo pripišem. Smo res izgubili nit?
Dvojna merila v odnosih med spoloma so dejstvo.[/quote]
Jaz pa mislim, da to izvira iz negotovosti. Ker je res nesmiselno, da smo vedno ženske obupane, posesivne, razočarane….pa ni važno za kakšno stvar gre (od portala, do varanja, let itd..). To pa je že res skrajnost, ki ne vem čemu naj jo pripišem. Smo res izgubili nit?[/quote]
Narava je tudi bila negotova in je dala ženskam menopavzo, vagino, menstruacijo, tipom pa kurca, hard one, prevelik libido itd….
ne gre se da ste VEDNO obupane… ampak izjeme potrjujejo pravilo…. Če nekdo reče da ženske so obupane običajno ne misli 100% torej VSEH tudi če ti ali kdo tak prebere in razume ker samo debil bo trdil da so VSE (ali smo vsi) taki in taki ampak VEČINA…. in tu je pač res dvojno merilo pravilno.
Jaz pa mislim, da to izvira iz negotovosti. Ker je res nesmiselno, da smo vedno ženske obupane, posesivne, razočarane….pa ni važno za kakšno stvar gre (od portala, do varanja, let itd..). To pa je že res skrajnost, ki ne vem čemu naj jo pripišem. Smo res izgubili nit?[/quote]
Narava je tudi bila negotova in je dala ženskam menopavzo, vagino, menstruacijo, tipom pa kurca, hard one, prevelik libido itd….
ne gre se da ste VEDNO obupane… ampak izjeme potrjujejo pravilo…. Če nekdo reče da ženske so obupane običajno ne misli 100% torej VSEH tudi če ti ali kdo tak prebere in razume ker samo debil bo trdil da so VSE (ali smo vsi) taki in taki ampak VEČINA…. in tu je pač res dvojno merilo pravilno.[/quote]
Tudi če govorimo o večini, se ti sploh zavedaš kakšno število je to? Nisem se jaz sedaj zapenjala v procente. Ampak to kar se zadnje čase piše in govori, res ni ničemur podobno. Čisto malo da človek odstopa od teh družbenih klišejev, že je črna ovca… In tukaj govorim o obeh spolih…
Hej, tu smo vsaj pošteni – najebejo tudi tisti najbolj tradicionalni in povprečni, ne samo “ta posebni”.
ne gre se da ste VEDNO obupane… ampak izjeme potrjujejo pravilo…. Če nekdo reče da ženske so obupane običajno ne misli 100% torej VSEH tudi če ti ali kdo tak prebere in razume ker samo debil bo trdil da so VSE (ali smo vsi) taki in taki ampak VEČINA…. in tu je pač res dvojno merilo pravilno.[/quote]
Tudi če govorimo o večini, se ti sploh zavedaš kakšno število je to? Nisem se jaz sedaj zapenjala v procente. Ampak to kar se zadnje čase piše in govori, res ni ničemur podobno. Čisto malo da človek odstopa od teh družbenih klišejev, že je črna ovca… In tukaj govorim o obeh spolih…[/quote]
Večina je 50.00000000000000000000000000000000000000001% ali še manj….
večina je 50% in 1 oseba/predmet od števila vseh…..
to je vsak drugi pa še 1 zraven…. niti ni tako dosti…. koliko je upokojencev… vsak 4…. 😀
Tudi če govorimo o večini, se ti sploh zavedaš kakšno število je to? Nisem se jaz sedaj zapenjala v procente. Ampak to kar se zadnje čase piše in govori, res ni ničemur podobno. Čisto malo da človek odstopa od teh družbenih klišejev, že je črna ovca… In tukaj govorim o obeh spolih…[/quote]
Večina je 50.00000000000000000000000000000000000000001% ali še manj….
večina je 50% in 1 oseba/predmet od števila vseh…..
to je vsak drugi pa še 1 zraven…. niti ni tako dosti…. koliko je upokojencev… vsak 4…. :D[/quote]
:)) samo da se razumeva
😀
Pač poglej itak da je treba tu upoštevat neke letne okvirje…. tako kot je večina 18 letnic takih je večina 28 letnic takih…. in ni moč tole enačit ampak generacije blizu ena drugi pa lahko relativno dobro enačiš in postaviš v neke okvirje.
Zdaj mi je jasno!
Ti si ena od takih bejb, ki jih jaz srečam v Cirkusu, če se mi da v LJ vozit….Tam itak vse temelji na vizualnih efektih in če se bejbi zdim dovolj hud, gre z mano malo stran od mase, spijeva kakšno pijačko, malo koketirava….Pol od tega, kar mi govori, ponavadi ne razumem, ampak važno da je fajn. Mogoče pade one night stand, to je pa tudi vse. Prevelik generacijski razkorak za kaj resnejšega…
Če bi bil Lj-čan, bi bolje razumel ta sleng..[/quote]
sedaj pa jaz ne razumem kaj zelis povedat 😀 pa dvomim da je sleng kriu 🙂 🙂
sicer pa neke poglobljenje debate pa resnosti v klubih za pricakovat ni. Vse sam cakajo kje jih bo kdo povabu na drink potem pa kurcenje kje kdo dela….
in ko tip rece da v ladjedelnici se zacne smejat a samooooo tam kao ha ha ha potem pa tip rece njej kje pa ti? pa ona cela ponosna V Merkatorju dddd. hahahahahahaa skratka puhoglavke.jz takih okoli sebe nimam.
Ko mene kaksn zacne vabit z “zunaj imam mercko a greva en krog”….ali pa “te povabim na ribe, bejbi takih se nisi jedla”. loool mam jz prjatlce in prjatle za to da grem jest, tut sama mam za ribe pr Kopacu ce je ze govora o temu….pa pelat se z avtom lol kaj mi bo to,pa ce je fiat… ?! go away stanger 🙂
ce je pa tip zanimiv pa seveda je tut bejbi v interesu ga boljs spoznat sam def.tole ni pristop. Pa se to takoj presodis kam tip taco moli. Meni najljubsi pristop do sedaj je bil z “ali imas kaj za zgubit ce gres z menoj plesat?” in sem sla.pa sva bla skupaj pet let.
Pokaži mi en sam post, kjer jaz nekaj pametujem enemu tipu, ki piše, kaj s emu je zgodilo z žensko, ali večimi.[/quote]
A se lahko jaz javim? Res moram? :))
S tem se ne morem strinjat. Lahko ti je nekdo všeč na daleč, ko pa odpre usta al se začne kretensko obnašat, đabe, mali… Lahko je samo štorast, sam če zajebe in se neki forsira, izgubi to “čarobnost”. Vsaj pri meni. In od “všeč mi je” gremo na “ni mi všeč” 😀
Dater, pišeš, da ni bilo seksa, potem pa kasneje, da ti ga je povlekla. A to pa ni seks ali kako?
V glavnem, glede na to, da si že ene parkrat objavil svoje pisarije, bi bilo fino prebrat še kako zgodbico, napeto kot kaka ritka 😉 Ampak jbg, si se pokoril raji in ji mečeš drobtinice.
S tem se ne morem strinjat. Lahko ti je nekdo všeč na daleč, ko pa odpre usta al se začne kretensko obnašat, đabe, mali… Lahko je samo štorast, sam če zajebe in se neki forsira, izgubi to “čarobnost”. Vsaj pri meni. In od “všeč mi je” gremo na “ni mi všeč” 😀
Dater, pišeš, da ni bilo seksa, potem pa kasneje, da ti ga je povlekla. A to pa ni seks ali kako?
V glavnem, glede na to, da si že ene parkrat objavil svoje pisarije, bi bilo fino prebrat še kako zgodbico, napeto kot kaka ritka 😉 Ampak jbg, si se pokoril raji in ji mečeš drobtinice.[/quote]
Gre za loceni zgodbi. Zadnjic nismo nic sexercisali. 🙂
Zgodb je se pa se. Samo komu se da ukvarjati z vsemi dezurnimi kritiki. Kaj bi sele bilo, ce bi odkrito napisal razne socne podrobnosti. Ena taka dobra bi bila od kolega, kako je v Vietnamu za $50 poseksal 52-letno direktorco telekoma ali kaj ze. En prijatelj je vprasal druscino, ce bi jo kateri za $50. In se je “zrtvoval”, lol. Pa kak ga je rajcalo, kaj in kak bo, lol. Pa z narezanimi jabolkami ga je pricakala, ko je vstopil. Pa mi razlaga kako telo je imela. Fora. Nekaj neobicajnega. 🙂 Tak ni vzel denarja… 😉
Forum je zaprt za komentiranje.