Zabaval sem se s celim haremom zensk :)
Narobe se mi zdile to, da s svojo zgodbo sebi nabija ego!
To je moje videnje. Nikjer ne piše, da imam le jaz prav, vendar me nihče ne more prepričati, da je prav drugače.
Moje bejbe so moje bejbe in tega ne delim z drugimi!
Več let, kot si ti na svetu sem imel eno in samo tisto!
Po tem sem spustil vajeti in imel bejb kolikor sem jih imel in jih še imam. Ali sem imel/imam eno, ali sto je moj problem, ali veselje. Kitenje z “zarezami” je tisto kar se mi zdi, da pravi desc ne dela!
Saj tudi bo (pri nekaterih). 🙂 Pa ni nujno, da je človek na dnu, če deli svojo zgodbo. Veliko ljudi napiše knjige, pa ne zato, ker so na dnu, prej obratno. 🙂
Narobe se mi zdile to, da s svojo zgodbo sebi nabija ego!
To je moje videnje. Nikjer ne piše, da imam le jaz prav, vendar me nihče ne more prepričati, da je prav drugače.
Moje bejbe so moje bejbe in tega ne delim z drugimi!
Več let, kot si ti na svetu sem imel eno in samo tisto!
Po tem sem spustil vajeti in imel bejb kolikor sem jih imel in jih še imam. Ali sem imel/imam eno, ali sto je moj problem, ali veselje. Kitenje z “zarezami” je tisto kar se mi zdi, da pravi desc ne dela![/quote]
Pravi dec ne bi sploh pisal sem gor in se pogovarjal z vami, v to sem tudi sam prepričan, imaš prav. Še vedno pa se najde tu pa tam kakšna izjema, ki pa mu gre vseeno malo bolje, kot ostalim. Če npr. matjazko pri svojih 30ih še vedno ni prišel do prvega poljuba, medtem, ko je Daterju uspelo izgubiti nedolžnost pri 15ih, ne moremo zato že drugega označiti za največjo jebačino sveta. Za to bi bilo potrebno še kaj več dodat. Kot sem že napisal, meni se ta zgodba Daterja ne zdi prav nič neverjetna, ker vem kako se ženske obnašajo v takšnih in podobnih situacijah. Seen with my own eyes, tudi sam eksperimentiral, torej nad čem se naj jaz čudim tu in zakaj naj ne bi verjel temu ? Edino kar lahko napišem je to, da človek uživa življenje, dela kar ga veseli, na drugi strani pa zafustriranci, ki lahko o takšnih podvigih samo sanjajo.
Jočem:)). Z mano je toliko ok kot s tabo. Zdaj pa razmisli kakšno mnenje imaš o sebi.
Lp desetič[/quote]
Vaju bo razneslo, če se ne bosta kmalu dobila :)))
Jaz vama plačam večerjo![/quote]
Itak ja:)). Njemu je že počlo v glavi od sekirnja in obremenjevanja z mano….meni se poka od smeha:))).
Ej hvala ti, zelo si prijazna. Predlagam, da ga ti povabiš na večerjo.
Vaju bo razneslo, če se ne bosta kmalu dobila :)))
Jaz vama plačam večerjo![/quote]
Itak ja:)). Njemu je že počlo v glavi od sekirnja in obremenjevanja z mano….meni se poka od smeha:))).
Ej hvala ti, zelo si prijazna. Predlagam, da ga ti povabiš na večerjo.[/quote]
Ja ampak če se obremenjuje s teboj, potem je že nekaj več 😉
Pa kaj bo z menoj na večerji sedel in o tebi razmišljal? 😀
Pa kaj bo z menoj na večerji sedel in o tebi razmišljal? :D[/quote]
Človek se mora razbremeniti. Druženje z mano mu povzroča le dodatne napetosti:)). Torej je prav, da se srečata vidva in mu pomagaš prebroditi krizo z monom oz. konkretno z mano:)))).
Pa kaj bo z menoj na večerji sedel in o tebi razmišljal? :D[/quote]
Človek se mora razbremeniti. Druženje z mano mu povzroča le dodatne napetosti:)). Torej je prav, da se srečata vidva in mu pomagaš prebroditi krizo z monom oz. konkretno z mano:)))).[/quote]
Če ga jaz v roke dobim, ga boš pa potem ti tukaj presneto pogrešala 😉
Ne ne, ne hodim v zelje… 🙂
Ste se dobili zadnjič monovci?
Pa kaj bo z menoj na večerji sedel in o tebi razmišljal? :D[/quote]Kleopatra_, če mu še uspe ustvarit primerno vzdušje bo lahko tut (mal) pošlatal, a ne? 😀
Pri GF jim tega nekako ne uspe in ona se jim odmika oni pa še bolj rinejo za njo….. :)))
Človek se mora razbremeniti. Druženje z mano mu povzroča le dodatne napetosti:)). Torej je prav, da se srečata vidva in mu pomagaš prebroditi krizo z monom oz. konkretno z mano:)))).[/quote]
Ste se dobili zadnjič monovci?[/quote]
Kakšno zelje??? Res si želim, da bi ga kera končno prijela v roke:)). Lepo prosim, vzemi ga, obljubim da ga ne bom pogrešala:).
Ah nismo se dobili…On_ je kar naenkrat dobil obveznosti do leta 2016, Robi se je zbal, da ne bi mogel več krotiti strpnosti, matjazko ni dobil prevoza, Marko je gnetel testo za piškote…takle mamo:))). Ženski del populacije si pa sploh ne upa:))).
Ste se dobili zadnjič monovci?[/quote]
Kakšno zelje??? Res si želim, da bi ga kera končno prijela v roke:)). Lepo prosim, vzemi ga, obljubim da ga ne bom pogrešala:).
Ah nismo se dobili…On_ je kar naenkrat dobil obveznosti do leta 2016, Robi se je zbal, da ne bi mogel več krotiti strpnosti, matjazko ni dobil prevoza, Marko je gnetel testo za piškote…takle mamo:))). Ženski del populacije si pa sploh ne upa:))).[/quote]
Naslednjič ko se dobite, mi povejte….samo naj bo vreme bolj prijazno kot je sedaj 🙂
Pa naj bo kje na Štajerskem srečanje 😉
Dater – tako pač je vedno. Ko si dobre volje, nasmejan vsi skačejo okrig tebe in hočejo tvojo pozornost. Evo – ko sem bila zunaj pred 14 dnevi, če me ni vsaj pet tipov povablo na pijačo, pelsalo z mano, … skratka družbe kolkor hočeš, ker sem dobre volje, nasmejana , za hec, … če pa prideš tečn ven, pa se na vasekga obešiš, pa neveš kaj bi rekel – ja kdo pa hoče v takšno družbo??? Tako pač je veseli in zabavni ljudje so magnet. Dater očitno si is dal pravi nadimek. Zanimivo.
Se strinjam. Vendar problem moskih je ta si to veselost in nasmejanost ter hece razlagajo da si jim najmanj vsec in da te bojo ze odpeljal domov 😀 si zacnejo kr namisljat v svoji glavi zgodbice… drugace pa to se ne pomen da bi mi bilo normalno da mi me potem nek tip ala Dater prjel za rit in bi se mi zdel to toook spostljivo da bi se mi kr smejal, to pa ne 🙂
sicer pa kot je en napisu ce si bejbi vsec pali vsak pristop!
Tipi znamo ločit, kdaj je ženska samo prijazna, kdaj si ji pa všeč. Taki hlodi pa nismo, da tega ne bi razlikovali.[/quote]
Ko si ji všeč se ponavadi reži že skoraj na vsak stavek, ki prileti iz tvojih ust. Seveda ni pri vsaki tako, pri večini pač je. Na vsak način si želi bit ob tebi, nikoli ne bo gledala na uro, tako da boš ponavadi ti tisti, ki boš zaključil srečanje. Ko prideta domov lahko tudi pričakuješ še kak sms, ali dva. Niti ni važno kaj ti pošlje, že samo to, da ti je šla pisat na nek način pomeni, da ji je bilo fino in si želi zadevo ponovit.
Ze veckrat sem kje napisal, da je kljucni problem moskih pri pristopu do zensk nesproscenost. Si lahko se tak as, ce kontakt z zensko vspostavis, ko si v krcu, si ne gre prevec obetati. Sproscenost pa je obicajno povezana s prakso. In smo tam… 🙂
To, kaj vse smo tisti vecer poceli, je v bistvu sekundarno. V bistvu nisem niti kaj dosti napisal. Bilo je dosti bolj noro kot se zdi. Kljucno je, da smo se vsi dobro imeli. Namrec, nobene nismo privezali za mizo. Vsaka bi se lahko kadarkoli spokala. Pa se ni, lol. Zato, ker so uzivale, pa tudi ce je bilo kateri tu pa tam nerodno, ker ni vajena tega ali onega. In nic cudnega ne bi bilo, ce danes kolegicam razlagajo, kaj se je dogajalo. By the way, vse se je zacelo s tem, da sem prvo na brzino zavrtel v eno in drugo stran, nato pa v Tango slogu nagnil nazaj. Innnn jo globoko pogledal, lol. Sem takoj vedel, da je paff, lol.
Punce, si predstavljate 33-letno sodelavko, karieristko, prijateljico, za katero ste bile prepricane kaksna pridna deklca da je, kako vam lepega dne na telefonu pokaze posnetek kjer mi ga oralno obdeluje? Se nikoli ni kakega takega filma posnela. Kaj sele, da bi si ga upala komu pokazati. Pa je vseeno to naredila in sokirala par sodelavk. Zakaj?? Enostavno. Tako sem jo “zavrtel”,, da je bila ponosna, da mi ga je…, lol. Pa o meni skoraj nic konkretnega ne ve. Ja, cudna so pota gospodova, lol.
Tipi znamo ločit, kdaj je ženska samo prijazna, kdaj si ji pa všeč. Taki hlodi pa nismo, da tega ne bi razlikovali.[/quote]
Ko si ji všeč se ponavadi reži že skoraj na vsak stavek, ki prileti iz tvojih ust. Seveda ni pri vsaki tako, pri večini pač je. Na vsak način si želi bit ob tebi, nikoli ne bo gledala na uro, tako da boš ponavadi ti tisti, ki boš zaključil srečanje. Ko prideta domov lahko tudi pričakuješ še kak sms, ali dva. Niti ni važno kaj ti pošlje, že samo to, da ti je šla pisat na nek način pomeni, da ji je bilo fino in si želi zadevo ponovit.[/quote]
opa sadni, koncno nekej pametnega in lepga od tebe. Sam kaj ko vi se sami ne veste tocno kaj bi, pa bi mal se igral hot and cold igrice, ob enem da pokazemo interes ob drugem je pa loh ze ta interes prevec 😀
special edition, ti si bolj stara sola ane da te take stvari fascinirajo ker men bolj ko tole berem zveni kot en obicajen night out…upam trdit da mamo bejbe veeeeeliko bolj krejzi izlazke z zapleti razpleti skratka cel tist dramski trikotnik z vmesnimi dogodivscinami in prigodami 😀
no vazno da se teb zdi in da si veseeeel! 😉
nc tazga. jz sm enkrt enga tipa u red spravla ker je bivsa ga tok dotolkla ker mu ni dala po pol leta ipd. da je mislu da je kej narobe z njim in da mu je blo ze ce je slisu od frenda da je loh v rit mu blo woooooow od seksa…. in potem vse prigode okol tega in sef v sluzbi ker je blo vse pospravljemo nazaj narobe zlozeni lidti in pikce od vode po mizi in opazka ces kaksne svinje ste…oh, good old times 🙂 pa nism dater pa se mi dogaja jaaa 😀 skratka, tip mi je se dandanes hvalezen da je vidu da ni nc narobe z nim, da je imel le pac zavrto bejbo zravn sebe in sva se dandanes res dobra prjatla, lih ucer sm dubla neko fotko na kero sm ze cist pozabla kaj sva ustvarjala haha. Dobr je blo 🙂
kar se pa bejb tice….mas bejbe k se ob dolocenem folku odprejo, kok znank je blo k smo se poznal eno uro pa so govorile z mano k da smo najvecje prjatlce..in isto sodelavci sharal z menoj zgodbice sa te kap… pa se ne hvalim s tem.
Človek se mora razbremeniti. Druženje z mano mu povzroča le dodatne napetosti:)). Torej je prav, da se srečata vidva in mu pomagaš prebroditi krizo z monom oz. konkretno z mano:)))).[/quote][/quote]
Vidim, da se grebete za Sadnega: “Jaz ga nočem, ti ga imej!” 😀
Forum je zaprt za komentiranje.