Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Zabaval sem se s celim haremom zensk :)

Zabaval sem se s celim haremom zensk :)

Čez pol leta, ko bo striček AIDS potrkal na tvoja vrata, bo tudi tako friking unbelivable? Za bruhat.
Upam, da je katera izmed njih imela kako prenosljivo bolezen, da boste ti in vse punce hodli garjasti nakoli.[/quote]

Dater je zapadel v krizo srednjih let, pa se mora malo dokazovati in zapolniti praznino smisla, kako “razgibano” življenje ima, kako se mu ves čas “dogaja”, kako je še vedno “vitalen” kako ga (namišljene) ženske obletavajo :)…, ne mu zameriti, če si izmisli tu pa tam kakšno pravljico za MON forum, saj ga itak večina (žensk) jemlje z rezervo in se mu verjetno samo nasmehne. 😀

ostareli domnevni đigolo press :)))[/quote]

Daterjevih zmazkov ne beremo vse 😛

Dater je zapadel v krizo srednjih let, pa se mora malo dokazovati in zapolniti praznino smisla, kako “razgibano” življenje ima, kako se mu ves čas “dogaja”, kako je še vedno “vitalen” kako ga (namišljene) ženske obletavajo :)…, ne mu zameriti, če si izmisli tu pa tam kakšno pravljico za MON forum, saj ga itak večina (žensk) jemlje z rezervo in se mu verjetno samo nasmehne. 😀

Daterjevih zmazkov ne beremo vse :P[/quote]
lol

Samo se ti drzi matjazka. lol

Kaj moremo. Klasika. Pa saj ni nobena skrivnost, da tako pac vecina razmislja.

Čez pol leta, ko bo striček AIDS potrkal na tvoja vrata, bo tudi tako friking unbelivable? Za bruhat.
Upam, da je katera izmed njih imela kako prenosljivo bolezen, da boste ti in vse punce hodli garjasti nakoli.[/quote]

Tebi se pa toliko dogaja, da prostovoljno delas kot moj press secretary, ha?

Daterjevih zmazkov ne beremo vse :P[/quote]
lol

Samo se ti drzi matjazka. lol[/quote]

Se hecaš? Dovolj zrela, da se mi ni treba nikogar držati, razen sebe.

lol

Se hecaš? Dovolj zrela, da se mi ni treba nikogar držati, razen sebe.[/quote]

Jap… posebno ”zrel” je tvoj avatar….

morda za zakol 😉

matjazko ma farmo in živali poseksa pol pa jih zakolje …. 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

morda za zakol 😉

matjazko ma farmo in živali poseksa pol pa jih zakolje …. :D[/quote]

Avatar je res zgovoren (končno ga je nekdo opazil). Sem pač takšne oblike bolj,za zakol, ne moremo biti vse misice ipd deske, že statistično to ni možno, da bi bile vse lepe, seksi in hudih postav 🙂

Matjažko, je to res kar navaja Matkić?

lol

Ne vem kaj se oglasas na temi, ki sem jo jaz zacel. A ti ni ze naslov dovolj jasno povedal, da je ne odpiraj?? lol

Pujsa, drzi hlace, da ti jih kdo dol ne potegne.

morda za zakol 😉

matjazko ma farmo in živali poseksa pol pa jih zakolje …. :D[/quote]

Avatar je res zgovoren (končno ga je nekdo opazil). Sem pač takšne oblike bolj,za zakol, ne moremo biti vse misice ipd deske, že statistično to ni možno, da bi bile vse lepe, seksi in hudih postav 🙂

Matjažko, je to res kar navaja Matkić?[/quote]

Med ”debelo” in ”desko” je še ogromno maneverskega prostora 🙂

lepota pa je v očeh tistega ki gleda 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne vem kaj se oglasas na temi, ki sem jo jaz zacel. A ti ni ze naslov dovolj jasno povedal, da je ne odpiraj?? lol

Pujsa, drzi hlace, da ti jih kdo dol ne potegne.[/quote]

dater, težka bo ker imam na sebi krilo, zase bolj težko primerne hlače najdem, tolaži me da nisem edina 🙂

Pujsa, drzi hlace, da ti jih kdo dol ne potegne.[/quote]

dater, težka bo ker imam na sebi krilo, zase bolj težko primerne hlače najdem, tolaži me da nisem edina :)[/quote]
Zaradi mene imas lahko tudi 200kg. Me prav nic ne moti.
Sem pa pravkar pojedu en KitKat? Imas kaj skominov? 🙂

Samo se ti ne zdi, da malo prevec odpisujes nekomu, ki ga sicer ne beres?
Kako pa ves kdaj sem kaj pohujsljivega napisal, da spustis? lol

Evo, danes sem ostal “doma”, kjerkoli ze sem trenutno, medtem ko sta prijatelja sla v lov. Se mi ni dalo. Se sparam za naslednje tedne. Ves, ene par jih je najavljenih. Bomo juho kuhali in sokove presali. Saj ves, potna telesa in to. Imam eno karieristko, ki zna presenetljivo uzivati, ko ji ga globoko v grlo potisnem. Svoj cas me je bilo kar malo strah. Ampak kaj bi drugim uzitke kratil. 😉
Za njo pa pride na vrsto ena cisto nova. Ravno tako karieristka. Sele dober teden jo poznam, pa se je kuj ponudila, da me malo poujcka. Le 7 let je mlajsa. Med starejsimi iz mojega harema.
In, a ves, se spomnes tiste, ki mi je predlagala, da narediva otroka? No, ta me je oskrbela s toliko cestitkami za Valentinovo, da sem imel vsem drugim kaj za poslati. Pa naj kdo rece, da je za harem treba imeti cas. Moj harem se pocasi uci, da sam zase skrbi. 😉 lol

Hvala za nakladaje, vendar ne hvala, čemu bi ga brala. KitKat mi je premalo, 300g Milka je šele začetek 🙂

Vsaka ima svojo (sladko) pregreho….ti čokolado one Daterja…z lešniki? 😉 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Vsaka ima svojo (sladko) pregreho….ti čokolado one Daterja…z lešniki? 😉 :D[/quote]

Ne, te bi se pa vzdržala. Bi jo kar oddala na Karitas 🙂

Kako pa si vedela kje se ustaviti, do kod prebrati? Kako pa ves, da nisem na koncu teksta po kateri razmazal prav stopljene milke? Samo, ves, je treba pazit, da je prevec ne zaide v kaksno spranjo. Le kdo si zeli komplikacij.
Aja, pa zacnjic sem nekje prebral, da sem Casanova. Hmmm, ne vem, ena mojih, Ms. Deep Throat, me klice Don Juan. Bom moral na Wikipedio, da obnovim razliko med slavnima gospodoma.

In, ves, danes sem bil na kosilu v samopostrezni restavraciji enega akupovalnega centra. Sedim tako za mizo s stirimi stoli in cakam prej omenjena prijatelja. S pladnjem pred sabo. Ko pride mimo mlada gospodicna. Vprasa, ce lahko prisede. Prikimam. Po moje brez vsakega pomenljivega pogleda. Nakar se izkaze, da ima se moski privesek in 5-letno hcerko poleg. Hja… Okay, pa se bomo malo stisnili. In kmalu nas je vseh 6 sedelo za mizo. Mi trije tako vljudni do druzinice, da nismo atraktivne gospodicne nic nadlegovali. Se je pa kar ona tako zelo potrudila okoli mene, da se mi zdi, da sem v enem trenutku kar zafarbal. Najbrz mi je bilo nerodno za njen moski privesek, ki je tam sedel kot kup nesrece. Cisto tiho, lol. Jao, jao, …

Prebrala sem prva 2. stavka in v tvojem zadnjme postu enako. Žlobudraš zadeve, ki meni niso in.

Kako pa si vedela kje se ustaviti, do kod prebrati? Kako pa ves, da nisem na koncu teksta po kateri razmazal prav stopljene milke? Samo, ves, je treba pazit, da je prevec ne zaide v kaksno spranjo. Le kdo si zeli komplikacij.
Aja, pa zacnjic sem nekje prebral, da sem Casanova. Hmmm, ne vem, ena mojih, Ms. Deep Throat, me klice Don Juan. Bom moral na Wikipedio, da obnovim razliko med slavnima gospodoma.

In, ves, danes sem bil na kosilu v samopostrezni restavraciji enega akupovalnega centra. Sedim tako za mizo s stirimi stoli in cakam prej omenjena prijatelja. S pladnjem pred sabo. Ko pride mimo mlada gospodicna. Vprasa, ce lahko prisede. Prikimam. Po moje brez vsakega pomenljivega pogleda. Nakar se izkaze, da ima se moski privesek in 5-letno hcerko poleg. Hja… Okay, pa se bomo malo stisnili. In kmalu nas je vseh 6 sedelo za mizo. Mi trije tako vljudni do druzinice, da nismo atraktivne gospodicne nic nadlegovali. Se je pa kar ona tako zelo potrudila okoli mene, da se mi zdi, da sem v enem trenutku kar zafarbal. Najbrz mi je bilo nerodno za njen moski privesek, ki je tam sedel kot kup nesrece. Cisto tiho, lol. Jao, jao, …[/quote]

hahahaha :)))) ti pa znaš pritiskat na prave gumbe :)))

Jaz bi te kar na TV zaposlil. Tako dobro beres prihodnost. Cist za res! 😉

Ampak kako si vedela, da nismo za kosilo pojedli kaksne svinjske krace s katere je kar kapljalo? Jaz, ce bi imel tako veliko rit, da za njo hlace sploh ne bi obstajale, se moznosti da to preberem ne bi mogel upreti. Si predstavljas prste s katerih mast kar kaplja? Kaj prste, banjo masti. In plavajoce krace. Potem te pa en mozat zmasira. Ha? Nic ne skrbi. Ne bom jaz masiral. Ti kar matjazkota posljem. Samo usta mu prej zacepim, da ne ubije eroticnega vzdusja. V tem je res dober, lol.

Hahahahhaha car 😀

Vidte, temu se reče dober humor. Vi ga nimate in ga tudi nikoli ne boste imeli, dolgočasneži.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Mi je ze kar malo sumljivo. Danes me se noben ni obtozil, da se hvalim.
Kaj ce so se sli vsi dezurni kritiki kam zabavat? Jaz pa sam v hotelski sobi. Jej, jej, … and so much love to give. 🙂

Fuzbal glej zraven : Fa Cup -> Man City : Chelsea

Vedno sam hvališ, čakamo da še ti pokažeš mal svojega humorja predn dŕge obsodiš da so brez njega lol 😀

dater…. da nism jz tvoja mr.deep Throat hahahha sam tega je že davno ko sem uporabila ta izraz za dotičnega moškega… je pa še vedno zanimivo ko se spomnim nanj, yay, zaščemi haha 🙂

Vedno sam hvališ, čakamo da še ti pokažeš mal svojega humorja predn dŕuge obsodiš da so brez njega lol 😀

dater…. da nism jz tvoja mr.deep Throat hahahha sam tega je že davno ko sem uporabila ta izraz za dotičnega moškega… je pa še vedno zanimivo ko se spomnim nanj, yay, zaščemi haha 🙂

mrS. seveda hahaha Ms 🙂 mr.def. ne… tko da k se srečamo ali pa ko se spomne tale Don Juan po sms mal vprašat kako kej Mrs.rata toplo pr srčku, na stare dobre čase 😛

Povej mi en dober razlog zakaj bi želel zabavati žensko, ki mi ni dovolj zanimiva ? Mislim, ene ste pa res domišljave…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close