Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zabava

zabava

mogoče to res ne spada v ta forum, pa vendar… smo manjši moški kolektiv v ljubljani, ki vsako leto organizira celodnevni sindikalni izlet nekje po sloveniji. vse lepo in prav, vendar bi radi na tem izletu počeli še kaj drugega kot debatirali ob kozarčku rujnega o prežvečenih debatah v službi… kot organizator sem se domislil, da bi na sindikalca povabili ženski kolektiv, ki si prav tako v svoji družbi želi moški kolektiv, pa jim to zaradi narave dela ne uspe. smo mlad, zabaven in predvsem sproščen kolektiv.
če imate nekje v sebi podobno misel, vljudno vabljene.lp

Ahahaha… bolj preprosto povedano.. ženske vljudno vabljene na skupinski seks :o)))

je zgleda da se more res vedno nekdo najdt da popluva vse povprek… a je druženje vedno sex?

Če vse lepo steče, pol ja!

Pokliči hostese in boš dobil spremstvo in še kaj pa plačal boš ko žuti.

Ja kolk ste vsi čudni, takoj pomislite na kurbarijo. Pa kaj je z vami, se očitno ne znate več samo družiti, ne da bi zraven mislili na to, kako bi se poonegavili vsepovprek?
olivetti, jaz žal delam v manjšem, pretežno moškem kolektivu, drugače bi sigurno našuntala punce, da bi se vam pridružile. Upam, da boš kaj našel. Srečno :))

Kaj pa če bi kar po mailu ali po pošti poslal vabila v firme, ki zaposlujejo pretežno ženske?
Po moje bi bilo veliko zanimanje, pa še izbirali bi lahko!! Trenutno pa se žal ne morem domisliti nobenega takega podjetja :((

Kaj morate na sindikalni izlet, da dobite žensko družbo? V skupini ste bolj korajžni ali kaj? Če ne mislite seksat mi ni jasno zakaj rabite ženske s sabo. Da bi žicali in se slinili okoli njih? Malo vas je čas povozil ampak mogoče pa boste v gostilnah našli kake radodajke pa bo kar lepši dan.

Alice, jaz pa bi..

Jaz tudi mislim, da bi bilo dobro najti kakšen ženski kolektiv in jih povabiti zraven, če ne drugega, da zapolnite avtobus, če je vaš kolektiv premajhen.
Ne vem pa svetovati kateri kolektiv ima pretežno ali samo zaposlene ženske (mogoče napišeš dopis in ga bošlješ v kakšno manjšo trgovino, kozmetični salon, vrtec, banko – tu naj bi bile zaposlene večinoma ženske).
Naš kolektiv ne pride v poštev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close