Najdi forum

zabava

Kaj bi poleg obloženih kruhkov še lahko ponudila na zabavi? Poleg bo še cips in kakšna omaka za pomakat.
Kaj takega, da počaka.

manca

poglej pod liptavrski sir–cca 13.10.03…tam je se nekaj namazov… lp petra

Kaj pa pitulice, o katerih čivkajo že vrabčki?? Pripraviš jih vnaprej in daš peči, kadarkoli želiš.

Enkrat sem naredila tudi grisine, ovite s pršutom in sirom, vse skupaj pogreto v mikrovalovni (tako da se sir stopi) – tudi priporaviš vnaprej, pogreješ pa, ko želiš.

Ali pa kaj bolj sladkega!?

LP, Staša

Staša, a lahko to malo bolj opišeš! Kaj pa so to grisini? Ob pršutu in siru, ki se topi zmeri našpičim ušesa. LP Daša

poglej tudi liptavrski sir 7.10.! petra

Daša,

recept je na tem linku:

Grisini so tiste 25 cm dolge slane palčke, včasih posute s sezamom, z dodatkom olivnega olja… (če se vseeno ne spomniš – link):

LP, Staša

Takoj sem se spomnila, ko si jih opisala. Dobra ideja za spremembo. LP Daša

Hej! Ce pa kupis tiste nesramno drage francoske grisine “Flutes”,ki se same topijo v ustih(maslene),te ne bodo nehali hvaliti.Ne rabijo niti prsuta zraven.
Lep pozdrav Babi

Poleg čipsa in grisinov grejo zadnje čase zelo v promet takosi (t.i. taco chips), sploh, če je kaka omaka z mehiškim priokusom zraven. Pa razni oreški pridejo v poštev (od kikirikija do orehovih jedrc), pa sirova plošča… pa na grozdje ne pozabi, je lepa dekoracija, pa še po okusu se sklada. Pa solate… testeninska, iz morskih sadežev, jajčna… Daš pač plastične krožnike in vilice zraven. Ženski del bo hvaležen za kaj sladkega – kake rezinice, koščki rolade, piškoti… Če želiš kaj toplega, kar lahko vnaprej pripraviš in potem na hitro spečeš, so idealne pitulice, bolj enostavne so hrenovke v listnatem testu ali pizza. Ali pa kaj ocvrtega, če imaš fritezo. Npr. čisto navadni PP-jevi medaljončki.

Aja… in čisto nič ni narobe, če imaš v rezervi še lonec kisle juhe.

No, mogoče bi pa nekaj primerov iz te strani utegnilo biti zanimivih – sličice so že ful prilačne:

LP Zala

Zdaj sem se spomnila.V prodaji so krasni majhni bruscheti Panmovisio
z razlicnimi okusi,zelo krhki(z olivnim oljem,kaduljo,rozmarinom).Idealni za
oblaganje.
Od jedrc so pa super popeceni prazeni slani mandlji,lesniki in indijski orescki. Lp Babi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close