Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zabava brez jeze

Zabava brez jeze

Zelo fino je biti dolgo pokonci. Rada bi si enkrat izmislila, da me nekaj boli(nič resnega), poklicala resilca, nato pa bi bila na urgenci celo noč in bi pila odlično kavo iz avtomata..potem pa zjutraj domov, ob okoli 4ih zjutraj. To bi bilo kul. Kako narediti to?

Ne vem no, ampak se sprašujem, kdo si ti. A si morda “psihiatrična pacientka”?

Odgovor na objavo uporabnika
Lolll, 18.09.2025 ob 13:04

Ne vem no, ampak se sprašujem, kdo si ti. A si morda “psihiatrična pacientka”?

Ne. Nisem ona.

Odgovor na objavo uporabnika
Užaljena, 18.09.2025 ob 12:53

Zelo fino je biti dolgo pokonci. Rada bi si enkrat izmislila, da me nekaj boli(nič resnega), poklicala resilca, nato pa bi bila na urgenci celo noč in bi pila odlično kavo iz avtomata..potem pa zjutraj domov, ob okoli 4ih zjutraj. To bi bilo kul. Kako narediti to?

Čisto lahko. Jaz sem tako uživala ponoči na Urgenci z alergijo. Joj še zdaj, ko pomislim na to se mi utrne solza sreče. Vsakič, ko grem mimo avtomata za kavo je ko Prustova magdalenica. Oh, bilo je lepše ko na morju!!

Danes bo na zahodu prevladovalo jasno nebo, na vzhodu in jugu Slovenije pa bo zmerno do pretežno oblačno. Po državi bo pihal močan severovzhodni veter, na Primorskem pa zmerna do močna burja, napovedujejo vremenoslovci..Najvišje dnevne temperature bodo od -2 do 3 °C, nekoliko topleje pa bo na Goriškem in ob morju, kjer bodo temperature dosegle 6 °C.

Jasno in hladno jutri, burja bo slabela.

Petkovo vreme bo prineslo precej jasno nebo po vsej državi. Veter v notranjosti bo občutno še naprej divjal, medtem ko bo burja na Primorskem še vedno zmerna do močna, a naj bi proti večeru začela slabeti. Temperature bodo zjutraj padle na -8 do -3 °C, v alpskih dolinah do -12 °C, čez dan pa se bodo dvignile na -1 do 3 °C. Na Primorskem bo nekoliko topleje v soboto. Meteorologi opozarjajo na najmočnejše sunke burje na Primorskem, ki bodo danes in jutri na nekaterih območjih presegli hitrost 100 km/h. Voznikom in prebivalcem svetujejo previdnost, predvsem na izpostavljenih območjih ob severnem Jadranu.Obeti za soboto in nedeljo.

V soboto pa se bo oblačnost v notranjosti povečala, na Primorskem pa bo še pihala šibka do orkanska burja. Možnost prevelikih količin padavin obstaja na vzhodu, predvsem v noči na ponedeljek. Torek bo na Primorskem jasen z okrepljeno burjo, drugod pa pretežno oblačen in suh. V sredo naj bi se s severa nad naše kraje začela pomikati izredno hladna fronta, ki naj bi prinesla s seboj prve snežinke po nižinah, kotlinah, jamah, visogorju, sredogorju, planotah in rečnih ter morskih obalah. Znova se bo okrepila okrepljena burja, ki bi lahko pihala tudi več kot 180 km na uro. Četrtek in petek sta še vedno negotova glede jutranjih in dnevnih temperatur, vremenoslovci srčno upajo, da ne bodo padle pod nič stopinj celzija na minuto. V primeru padca zunanjih temperatur meteorologi svetujejo, da se vsa bitja zatečejo na toplo, pijejo čaje in kuhajo juhe. Zaradi prihajajoče polne lune in retrogradnega saturna se priporoča tudi dodatna previdnost pri ogrevanju notranjih prostorov, pri čemer naj vsa bitja upoštevajo dejstvo, da si vsi želimo čist in bister zrak.

ow ko nisem vedela.. dolge ure sem tam mirno presedela, en tip je krožil okoli mene in si me z različnih koncev ogledoval, nato pristal na prostem sedežu zraven mene.. ampak na kavo se pa noben od naju ni spomnil haha..

če bereš- lep urgentni pozdrav, ja vem, nisem dala telefonske, ko si vprašal me za njo.. ampak spomin pa je lep na urgenco hehe.. 😉

Drekovod bo kmalu kmalu v lj. Zelena luč že sveti. Pestri časi so pred nami.

Če ni urgentno, lahko dobiš račun kot samoplačnik.

Lahko pa greš sama na urgenci in si kupiš kavo iz avtomata in zraven še kakšnemu pacientu na vozičku prineseš vodo ali kavo.

Če greš, šparovec sprazni, da boš imela dovolj kovacev.

Kaj mu bo voda? Eno litrco prinesi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close