za znort- že cel mesec sam bruham
Še predno sem naredila test nosečnosti sem že bruhala ko vidra. In še danes kar naprej bruham. Umivam zobe – bruham. Zajtrk – bruham. Oridem v službo – slab zrak- že na WCju bruham.
Bolniška ne pride v poštev, ker nikakor nočem da bi že sedaj vedeli zakaj me ni.
Prosim samo, da mi poveste kaj naj jem, da se ta slabost konča in da ne bom nonstop bruhala.
p.s.: Pa sem tretjič noseča. Ampak tako hudo pa še ni bilo.
Hvala za predloge.
Priporočajo jest po malem in da imaš še preden vstaneš na nočni omarici kakšen kos prepečenca, ki ga počasi poješ še v postelji.
Upam, da bo minilo …
Meni je pomagala kokakola. Drugače je ne pijem, med bruhalnim mesecem v nosečnosti sem pa jo, ker edino tako nisem bruhala na vsakih par korakov.
Med prvo nosečnostjo sem pa zaradi bruhanja malo preveč shujšala in mi je gina napisala neke tablete za žvečenje za pomiritev želodca. So tudi pomagale.
Pri prvi nosečnosti je bilo enako, drugič mnogo bolje. Pomaga samo čas, to ti lahko rečem. Povej sedaj ostalim monam, ki tu vpijejo, da nosečnost ni bolezen in da je slabost ena figa, s katero se da normalno funkcionirat in hodit v službo. Jok brate, pri nekaterih to odpade! Je pač prehudo. Sicer sem sama koristila v najhujših tednih dopust.
tole preberi: http://www.zazdravje.net/aktualno.asp?novica=18
Jej nežne stvari in malo po malo. Ukini vse, kar je premočno po okusu, vse začinjeno in alkohol. Jaz v tretje (pa sem že v zadnji tretjini) še vedno ne morem jest jabolka. Zrave seveda tudi pij po požirkih.
Če bo res kriza, greš do osebne zdravnice in ti odpre bolniško. In na bolniškem listu ne bo diagnoze, samo ti v službi ne smeš povedat, da ni gripa ampak…
Forum je zaprt za komentiranje.