Za ženske … :)
Noben cvet ni tako lep, kot ženska.
Noben vetrič ne piha tako nežno, kot je nežna ženska.
Noben kamen ni tako trd, kot je trdna ženska.
Noben vihar ne prenese toliko dežja, koliko solz pretoči ženska.
In nihče ne premore toliko ljubezni, kot jo ima v sebi ženska.
Drage moje, iskrene čestitke ob dnevu žena.
vaša bibitka :))
tadej, ja moški ziher ne (kdo bi še lahko bil??????) ker nekaterim moškim smo všeč ženske :)))))
Jaz ne vidim nobene prevare, sploh pa….. a ni škoda, da se obremenjuješ s takimi stvarmi in da v vsaki stvari vidiš nekaj grdega, slabega. Poglej z druge plati, mogoče boš videl, da ni vse tako grdo. Saj veš nikoli ni prepozno, kot sem napisala že zgoraj :)))
Tvoji kriteriji in merila, kdo sem in kaj sem, me sploh ne presenečajo več. Bolj sem presenečena sama nad sabo, ker sem te imela za drugačnega, kot se sedaj kažeš predvidevam “v pravi luči”:))
To ti misliš, da jaz tako doživljam svojo resnico o sebi. Dopusti, da se motiš, pa bo čist v redu 🙂
Drugače pa hvala za kompliment 🙂
Kaj pa drugače, a si kaj v pričakovanju pomladi? 🙂 Poglej malo ven, sonček sije, zvončki že poganjajo, trobentice rastejo…. povej tadej, a ni to življenje prav lepo. Sam dopustiti si moraš, pa je takoj vse lepše.
p.s.
Danes sem pa res nekam praznično razpoložena. Kaj bo šele do večera :)))))
Meni se pa zdi, da sploh nismo za skupaj. Pa da me nebi kdo narobe razumel, smo, ampak kot lev in levinja, ko ga ona ne spusti stran 🙂 Močni moški so neznosno privlačni in prav tako močno neznosni, ko jih zasanjanost mine. Enako je z ženskami. Zato se mi zdi varnostna razdalja blagodejna. Sicer ob starševstvu postane stvar bolj zakomplicirana, ampak, če oba začutita močan materinski in očetovski čut, še gre. Enkrat je treba resnici pogledati v oči.
Joj, pa ne me preveč grobo napasti……..
Forum je zaprt za komentiranje.