Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za ženske

Za ženske

Me zanima če ženske tud gledate kako ima moški urejene prste ustnice zobe…?
Meni osebno to veliko pomeni pri ženskah, da ima vse lepo urejeno, dons eno vidu, kao lepotička, namazane ustnice potem pa njen nasmešek, enka in dvojka karies, grozaaaaa…, nohti pa pogriženi, fuj……

Lp, Uroš

jaz na tipu prvo pogledam,če ima čiste zobe, in čiste pete na čevljih,, če tega ni je lahko maneken, ne pride v poštev,,lp

vitka

Brezdvoma….najprej mora odpret usta in jih držat odprta, da prečekiram zobovje, nato vzdigne roki – najprej eno, nato drugo, da preduham podpazduhe, nakar se mora sezut čevlje, da prečekiram morebitne luknje v nogavicah.

Ko je opravljen ta test, šele lahko rečemo kakšno :)))

Normalno kaj pa misliš da nam je pa vseeno če moški smrdi ,ima mastne lase in cel teden isto srajco

HALO:-)))))))))))))))))

Ja itak.

Uroš, stari, ženske vidijo take detajle, na katere ti še pomisliš ne. Vse vidijo.
😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Takoj opazim dlani..obliko prstov, velikost ..in seveda urejene in ciste nohte. Mislm sj razumem da ce delas v mehanicni delavnici ne mors met skoz cistih rok ampak se je treba vsaj potrudit. 😉 Tud zobe ful opazim in nekak se mi zdi da ce ti tm kksn sprednji zob manjka pa res ne das nc nase..vsaj tko mlajsi k so ze vec al manj odrascal ob vsakoletnih pregledih v soli pr zobozdravniku pa tko naprej.

www.studentarija.net

To je pe kot sistematski zdravniško higienski pregled.

Mislim da ženske res iščemo takega “čistega moškega”, ko pa si z nekom že par let pa tudi marsikaj spregledaš:))

Nataša, si hotela rečt, da se tud same malo zanemarite? 😉

Bum, bum , bum,… na mene!!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mene glede teh stvari najbolj motijo neurejeni zobje – gniloba, nametanost, zadah..Na splošno pa imam rada moške, ki redno skrbijo za svojo higieno (npr. urejeni in čisti nohti…) in na splošno urejenost oz. izgled.

Ha, ha, ha, …. Marko.

Sem oni dan navsezgodaj poslušala mojega gospoda, ko je oblačil najinega mulčka: “joooj, mici, čaki, tele hlače sva tako postrani oblekla … le kaj bo mami rekla, če te bo vidla … kateri štumfi že pašejo zraven? ….

:-))) ja, res vse vidimo. Pa ne da ste moški kaj drugačni?

LP, A.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close