Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style za ženske vprašanje

za ženske vprašanje

OJLA! Za zabavo nameravam obleči črno lepo krilo, črno srajco potem bi pa si
dala gor črne žabe z rdečo črto zadaj in rdeče čevlje..Bi bila ta kombinacija zgrešena?? HVALA

Kako za ženske ??? A greš v lezbo klub ? Valjda bomo desci ocenil , če je to fukiš .
Če bo črno mini krilo, obleč , kam pa greš ??

pogreb ali zabava? jaz bi oblekla srajčko druge barve

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Hm, meni je preveč črnine če sem iskrena. Daj recimo gor črno krilo, potem pa kakšen lep rdeč korzet ne preveč sexy ali pa vsaj kakšno lepo navadna rdečo ali belo majčko na trakce recimo taka bolj poletna ali pa z T-rokavom oprijeta na U dekolte ali pa tri četrt rokavi. Žabe daš lahko gor navadne kožna barva in pa potem kot si rekla rdeče štikle. Lahko daš pa gor fishnet žabe kožna barva pa potem če boš čez imela tri četrt plašček ko zunaj hodila.

Potem druga kombinacija ki jo imam pa v mislih bi pa bila recimo, to sem sama enkrat imela gor. Slišati je malce drzna in čudna samo je full lepo pasalo. Imela sem eno lepo koktajl tri četrt črno oblekico, krilo je bilo tako neoprijeto in sem potem gor dala rdeče fishnet žabe in rdeče štikle zraven in je dobro izpadlo so me še drugi takrat hvalili:)

no kaj sem rekel , babe te bodo oblekle za noč čarovnic :-))

prevec crne. ce ze zelis kombinirati rdece crno, si daj okoli vratu se kak rdec sal ali rutko, da malo razbijes crnino.

Poglej, če ima srajca dovolj velik dekolte …. Ne bo nihče gledal kako si oblečena

Taka kombinacija z veliko črnine dobro izgleda edino če imaš res lepo postavo torej od nekje 165cm-170cm pa ne več kot 55 kg. In pa kot si rekla oprijeto črno krilo, rdeče petke 10cm recimo s platformo samo da nimaš potem gor navadne črne srajce poslovne. Ampak da imaš gor oprijeto črno majico z dekoltejem ne sedaj do popka nek običajen dekolte + push up modrček.

Ampak vseeno tudi v tem primeru se meni zdi preveč črnine. Zgornji del daj obvezno kot so ti že zgoraj povedali ali nek rdeč ali bel top.

Če pa hočeš še bolj poenostaviti si pa kupi v Tally Wajly kako little black dress, če imaš lepo manekensko postavo seveda cifra 36, če si 170cm mogoče tudi 38. Skratka enostavno oprijeto črno oblekico in kupi zraven navadne najlonke v kožni barvi in potem zraven rdeče petke in to je to. V vsakem primeru je pa tako da je treba paziti ker It’s a thin line between being sexy or sluty. Pa tudi pazi da ne boš izgledala kot neka zategnjena tajnica ker ta kombinacija ki si jo tukaj opisala črno krilo, črna srajca, najlonke črne s črno črto uzadi in pa rdeče petke to mene spominja na neko strogo domino/pogrebnico, nič kaj sexy. Tudi črne najlonke s črno črto uzadi prenaša zelo malo žensk, edino kot že omenjeno če imaš manekensko postavo in dolgeeee noge v tem primeru bi to lahko kull izgledalo in nasplošno če imaš energijo femme fatalle. Če nimaš karizme oz. si povprečna ženska bi izpadlo patetično, sorry za iskrenost. V vsakem primeru ker bodo že petke v rdeči barvi in boš nosila še krilo naj bodo najlonke v naravni kožni barvi brez raznih crazy vzorcev.

Sem si poskusila sebe zamislit v tej kombinaciji (obožujem črno, a se je vse bolj izogibam, ljubim rdečo), pa je no go. Res pogrebna varianta, sploh zaradi bluze, rdeči čevlji ne rešijo. Čeprav moški znajo rdečo črto in rdeče čevlje pa malo seksualno “naskočit”, bodo samo to videli, če ti je to cilj. Popolna črnina bi bila ok le kot mini coctail oblekica, dodaš rdeče čevlje in navadne tanke črne žabe (brez črte – ta črna je preživeta, prosim zavrzi žabe).

Na sploh pa za zabavo kikla + srajčka nekako ne gre. Če imaš oblekico, daj raje to nase navrzi. Če nimaš in kikla ostane, zamenjaj gornji del za kako majčko, korzetek, nekaj kratkega, odprtega, tailiranega. Ne glej na to, da je december, greš na zabavo. Pa žabe ali črne (vendar nizek DEN) ali kožne barve. Čevlje pa obdrži, če so seksi. In ne skrbi, čevlji so le modni dodatek, tako da komot top v katerikoli barvi, bo nora kombinacija. Preveč dvobarvna kombinacija žensko postara.

ok srajca odpade. Dala bom gor majčko črno ki lepo naredi dekolte čez pa prozorno kao majčko z dolgimi rokavi ki je pošita kao trni upam da sem znala obrazložit

super kombinacija…mogoče še kakšen rdeč šal in zmagaš 🙂

A o spodnjem perilu pa nič?

ok kul, pa z rdečimi cevlji ali rajš črnimi ?

Če boš cela v črnem, potem jasno, rdeči čevlji. Samo res, ne žab s črto. Daj pa na rdeče čevlje obvezno žabe kožne barve, spet, nizek DEN.

Pa z nečim še poživi zgornji del, pa spet ne preveč, da ne bo kič, ali konkretni uhani ali ogrlica, neka močna, lahko kič varianta. Samo naj ne bo rdeča. Verjemi, bo bolje izpadlo. lahko npr. kakšna različica v srebrni barvi. Al pa bele perle,, pa ne preveč ob vratu.

enčas je bila ena reklama..
z iris mulej..
..oblečena samo “v najboljše kar imam”..
..ni blo švoh za videt..

Sicer ta kombinacija paše, ampak za na zabavo bi jaz dala kaj drugega gor, ne samo črnino 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close