Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za ženske: moški in avto

Za ženske: moški in avto

Zanima me koliko je za vas pomembo kak avto moški vozi in predvsem v kakšnem avtu bi vašega idealnega moškega rade videle? 🙂 no pa da vidimo. Me res zanima.

Odgovor na objavo uporabnika
Flower33, 15.09.2025 ob 22:47

Zanima me koliko je za vas pomembo kak avto moški vozi in predvsem v kakšnem avtu bi vašega idealnega moškega rade videle? 🙂 no pa da vidimo. Me res zanima.

Bolj pomembno je, kakšen je moški, ne pa avto. Če je  ,,butl,, mu tud ,,tesla,, ne more pomagat.

Resno nikoli razumela zakaj bi bilo to pomembno. Ok da je izpraven in ni čist svinjski in z izoirtrakom skup spravljen 😀 Ampak kaj mi pomaga če ima en hud avto? Ga bo name napisal? Ne štekam kaj naj bi ženske od tega mele. Jaz živim v centru, avto imam samo za kadar grem ven iz mesta. V bistvu bi mi blo najboljš da ga nima 😀 Mam sam eno garažo. Selit se pa ne mislim. Svoj fleten avto pa tudi ne mislim prodajat 😛 Da ima boljšega….zelo težko 🙂

Avtomobila sploh ne rabi. Če že, pa mora biti dober šofer in mora avto obvladati.

Vrooooooom vroooom 🙂

Če nima vsaj 4 kol in še rezervno, čim dlje vstran

Po moje tak, ki v njenih predstavah signalizira varnost in zanesljivost. Ki njej vzbuja poriv za (samo-)regulacijo čustev.

Kr neki. Ko sem spoznala mojega moža, je bil brez avta. Avto je meni pri moškem pomemben toliko, kot material majice, ki jo ima oblečeno… Mi NI pomembno.

V vsakem primeru je imel vsak boljšega kot jaz, pa nisem mela glih ena jajca. Pač, pr men je blo v vsaki zvezi tko. Ne vem? A mrbit namerno? Si pa ne zamišljam, da bi zdaj imela nekoga brez avta al pa celo brez izpita.

Bom v nasprotju z lažnivkami nad seboj napisala resnico večine žensk. Ja, res je, da avto ni najbolj pomemben in je bolj pomembnen moški kot njegov avto. Bo pa vsaka raje prisedla v lep, močan, varen in lepo vzdrževan avto kot v neko staro, zanemarjeno pločevinko, ki se komaj  skupaj drži. Gotovo moški v dobrem in lepem avtu naredi boljši prvi vtis kot moški, ki bo prišel na randi v 20 let starem polotu.

Tudi sama imam večji, varen avto, tudi lep za pogledat. Podobno pričakujem od moškega. In ne, niso vsi moški z dobrimi in lepimi avti kreteni, vsi moški z majhnimi, starimi avti pa so super po značaju, privlačni in zabavni.

Če se govori, da ni pomembno, še ne pomeni, da je res. Ljudje obeh spolov smo nagnjeni k družbeno korektnim izjavam. Tudi za denar bo večina rekla, da si z njim ne kupiš sreče, da kvari in podobno, grebejo se pa vsi zanj. Kolikor pač dosežejo

To mi pa prav zares “dol visi”.

iDesi ?, 16.09.2025 ob 08:52

Po moje tak, ki v njenih predstavah signalizira varnost in zanesljivost. Ki njej vzbuja poriv za (samo-)regulacijo čustev.

Desi, kaj misliš s to samoregulacijo čustev? Da ob nekom, ki ima tak avto, ki njej signalizira varnost in zanesljivost, tudi manj izbruhne, dela manj drame, še bolj obvladuje, se ne znaša nanj, ampak prej/bolje upravlja s svojimi čustvi? In če tip nima takega avta, ki signalizira varnost in zanesljivost, se tudi ona manj čustveno obvladuje, ima več izbruhov, se znaša nad njim, pač se ne regulira, ker težje shendla svojo situacijo, ker ji avto signalizira in dodaja k občutku nevarnosti in nezanesljivosti?

A prav razumem, bi obrazložil?

takle, 16.09.2025 ob 09:07

V vsakem primeru je imel vsak boljšega kot jaz, pa nisem mela glih ena jajca. Pač, pr men je blo v vsaki zvezi tko. Ne vem? A mrbit namerno? Si pa ne zamišljam, da bi zdaj imela nekoga brez avta al pa celo brez izpita.

Koliko decov si pa ti zamenjala?

Ena resnicoljubna, 16.09.2025 ob 09:09

Bom v nasprotju z lažnivkami nad seboj napisala resnico večine žensk. Ja, res je, da avto ni najbolj pomemben in je bolj pomembnen moški kot njegov avto. Bo pa vsaka raje prisedla v lep, močan, varen in lepo vzdrževan avto kot v neko staro, zanemarjeno pločevinko, ki se komaj  skupaj drži. Gotovo moški v dobrem in lepem avtu naredi boljši prvi vtis kot moški, ki bo prišel na randi v 20 let starem polotu.

Tudi sama imam večji, varen avto, tudi lep za pogledat. Podobno pričakujem od moškega. In ne, niso vsi moški z dobrimi in lepimi avti kreteni, vsi moški z majhnimi, starimi avti pa so super po značaju, privlačni in zabavni.

No imaš tudi nove majhne avtomobile…

minca791, 16.09.2025 ob 09:40

Desi, kaj misliš s to samoregulacijo čustev? Da ob nekom, ki ima tak avto, ki njej signalizira varnost in zanesljivost, tudi manj izbruhne, dela manj drame, še bolj obvladuje, se ne znaša nanj, ampak prej/bolje upravlja s svojimi čustvi? In če tip nima takega avta, ki signalizira varnost in zanesljivost, se tudi ona manj čustveno obvladuje, ima več izbruhov, se znaša nad njim, pač se ne regulira, ker težje shendla svojo situacijo, ker ji avto signalizira in dodaja k občutku nevarnosti in nezanesljivosti?

A prav razumem, bi obrazložil?

Lahko bi rekli, da je tu v igri moderna tehnologija v kombinaciji s pradavnimi možgani. Ženska navadno ne vidi zgolj “kul avta”. Njeni možgani skenirajo za desettisočletja starimi vzorci: “Ali ta moški obvladuje svoje vire in impulze na način, ki mi bo omogočil varnost za samoregulacijo?”

Mirna, samozavestna vožnja tako signalizira čustveno kontrolo (kot nekoč miren vodja plemena), čisto in vzdrževano vozilo indicira sposobnost dolgotrajne skrbi za vire, itd. Kako to deluje? Moški s stabilnim temperamentom signalizira, da ženska lahko “izklopi” konstantno budnost, njegova čustvena predvidljivost njej predstavlja nevro-biološka varnost, njegov mir v kriznih situacijah je njej sidro za lastno regulacijo, itd.

V ozadju teče čista biologija: ko je ženska ob čustveno stabilnem moškem, se ji zniža kortizol (stresni hormon), kar ji omogoča boljšo plodnost, imunski sistem in boljši razvoj potomcev v maternici. To ni zavestna odločitev. Gre za milijone let selekcioniranih preferenc, ki so omogočile boljše preživetje potomcev. Pari, kjer je moški zagotavljal čustveno stabilnost in ženska nego, so imeli evolucijsko prednost.

Ko sem ga spoznala, je imel ene Leviske, grozno ofucane Starke in razpadajoco sestko.

Potem je vozil eno razpadajoco bolho, pa stoenko, pa katrco, dejansko razpadajoce avte, ko je avto razpadel, je kupil drugega razpadujocega.

Okoli mene je letal roj fantov, tudi taki z novimi passati, takrat je bil to pojem, pa kak Mercedes se je nasel, nov, ne tisti gasterbajterski, Audiji niso bili popularni, Porsche pa waw, celo en Jaguar…

Izbrala sem ofucane Starke in razoadajoco sestko, skupaj sva 35 let.

Ni nujno, da je avto odraz moškega, saj ima lahko nekdo slab avto ker trenutno investira v nek posel, ki mu bo čez 10 let prinesel stabilnost v življenju, ki jo lahko mnogi samo sanjajo.
Nezavedno pa ja, ko smo mladi in iščemo, oziramo za tistimi, ki delujejo uspešnejši, da bomo lahko bolje poskrbeli za morebitno družino. Naravna stvar. Brezveze obsojati, tako pač je.

Flower33

1. je problem, ker ne vem, če si ti ženska al moški.

če tako pojasnim predvsem moškim.  da se bodo kaj naučili.  kar je za mlade moške, sexy perilo je za ženske elegantna obleka na moškem.   ženskam je predvsem važno koliko denarja ima moški. niti toliko od kje je denar. če je malo rahlo nelegalno, še toliko bolje. sam da je denar.

to kar moške zanima, kakšen avto pripelje do rezultata – sex.  v osnovi je večini žensk sexy  dolga črna limuzina. audi a6, bmw5, mercedes e.   to je nekako osnova.  to so avti, ki so kot  draga obleka lepa elegantna obleka. nekako povsod paše. pogreb, posel, poroka, sestanek, pogajanja itd.  asociira na denar, moč, ugled.  to ženske iščejo v moškem.

seveda je tako, vedno bodo izjeme, ampak večina je večina. da danes bi fsaka rada bila izjema. jaz pa nisme kurba. ja si kurba ja.

moški žal prepozno dozorijo v glavi in srcu. in veliko let narobe delajo. dokelr ne spoznajo kto sme jaz koga in se naučijo. al pa mene spoznajo. in to samice seveda  zelo boli. jih moti. jim gre v nosek.

torje za moške, fante.  ne rbaite hodit na fitnes in imet ne vem kake mišice.  to večina ne želi. večina žensk  želi telo plavalca. nič več. je pa že to na steroidih.  brez steroidov ni telesa plavlca.  jaz plavam že veliko let. vem kako je

problem je, ker demokrati, naši  levuharji in ženske feminsitke delajo zmedo.  ki je v resnici ni.

ker je zelo enostavno za moškega.   če ne boš ti dala fukat, bo kera druga.  nobena ni nič posebnega. fsaka ima pizdo. na svetu je 4 miljarde žensk.  fse so kurbe.  ene so večje prasice druge pač majnše.

pač, za otroke je pomebno da imajo doma ateka.  da jih usmeri.  ker koga boš vpršaal kak oujet ribo – ali ribiča?

ni problem, sploh kaj ženske želijo v moškem.  ampak kaj moški želi v ženski.  avto nič ne pomaga,če ni naprej fse v tem stilu.  kaj boš z audijem a6 3.0 tdi če pol nima vlke lepe hiše.  nič ne pomaga.

moški, fantje.  vi glejte kaj vi rabite. da boste imeli več denajra. ženske palijo na denar. ne na avto.  palijo na avto, če je denar zadi.

poglejt naridte  moj test.  kupite si vw touran.  nek enoprostorc. ni treba ful drag. je pa fajn če je automatik. magari s max.   zakaj?   zato.  ker bote naredli en test.

vi rabite samo tolko, ustvarit trenutek, da neka damica gre z vami v avto. pol je na izi.  pol jo bote fukali. 1000%.   v predal od sovoznika daste kuverto z 5000 evri noter na debelo v bankovich. da kuzla vidi pravi denar.  in še tako malo da je po predalu.  in ji rečere da naj neki vzame cen če lahko. če lahko da iz kuverte 50 evrov za nek hambi recimo. da ona priem v roko denar. to je važno.  in takrat jo imate. kuzlico, kurbico, prasico. mokre hlačke.  in ko je mehka, mokrap otrebna denarja,  jo pofukaš če si hoče vzet 200 evrov. razumete.   vedno deluje. sam rabite da dobi roko na denar, pravi denar. da začuti, njena lulika moč denarja.  ne bo nikomur nič povedala. če lahk odobi 200 evrov kr tak za neki kaj bi tko rada, al pa 300 evrov. bote fukali kuzlo kot najcenej kurbo. kolikokrat bote želeli.  neglede na proko njeno in otroke.

gtv, 16.09.2025 ob 09:58

Koliko decov si pa ti zamenjala?

a tebe je sam en maral?

Drugač mam na eni rok zadost prstov za poštet.

takle, 16.09.2025 ob 10:28

a tebe je sam en maral?

Drugač mam na eni rok zadost prstov za poštet.

Ti si menda samo za začasno uporabo, potem pa gremo naprej.

Tak vto,ki ni kupljen na lizing ali kredit…..da mu ga lahko kadarkoli vzamejo nazaj, ker ne plačuje  :):):)

Ampak takih je največ. Venmetalci z avti na kredit.

gtv, 16.09.2025 ob 10:39

Ti si menda samo za začasno uporabo, potem pa gremo naprej.

Menda. Ne morem ti pomagati, če tebe boli. Sicer pa o meni kaj dost pojma nimaš, ampak menda vse veš. Vzem kak aspirin. Med noge?

Naj ti bo dovolj. Zakurbli avto, brm brm.

Ko sva se spoznala, še sploh ni imel svojega avta.

Zdaj pa se že res dolgo skupaj odločava, kateri avto bova menjala in kak bo naslednji.

Na balkanu mora imet muško avto za vsaj 50.000€ tud če ima samo 2 gate i živu u 1 soba stan sa majkom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close