Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za ženske

Za ženske

Kaja sori! Ženska božja…teb pa res trga u iber…ha, ha…
lp
Angel
To much, a je to mogoče, kakšen joke! @!#$

Čer Barbara b ! Vsaj ena modra ženska od vseh…a ti verjameš…ti zaupam skrivnost…P….ž je enkat reku, da enim tu gori ful mede (ženskam) nisem si mislila, da je tako hudo….@!#$
Lahko noč Barbara!
Angel

Čer štrumpantel? Meni je pa všeč, da opazuješ. Tole so pa… prestopili neko mejo…vsega…ženska glava, se pa kr hvali…boga Sašotova žena…Bogi Sašo! Ma to je tooo much…@!#$ bodo moški mislili, da smo vse u iber mem!
kaja, pa meni si se zdela po pisanju…no tako normalno ok:
lp
Angel
Grem na drug form, mogoče še napiše kako ga je dol dala auva…@!#$

Čer Perla! Mislim isto…ha, ha ha…tema!
Lahko noč!
Angel

Dober večer Kaja! …oprosti, bi ne želela uničiti nekaj, zakar nimam pravice nobene. Mi je žal za komentar. Če ga lahko, ga pozabi, bi ti bila na moč hvaležna…nimam pravice soditi, daleč od tega…ne vmešavati, resnično. Vsak dobi tisto, kar si zasluži…živeljenje je eno veliko potovanje…ženska, oprosti! Ne obsojam, ne želim žaliti, še manj pa grajati. Odkrito ti privoščim lepe trenutke z bilo kom. Zakaj ne. Mi moji podli odgovori še spati ne pustijo.
A mi lahko oprostiš, kot da ni nič…bi si želela, da prebereš najprej to…potem pa še ostalo. Res mi je žal.
Vsem…tudi Sašotu, saj ga berem, lepo piše. Me veseli, da je še lep in čeden povrhu, lepo. potem je nadgradnja moškega sveta. Sorry Sašo!
Lahko noč Kaja, Sašo in vsi tu gori! Več kot opravičiti se pa ne da!
Please forgive me…
Angel

Ha, ha, Kaja, jaz sem pa mislila, da si enega spoznala preko kake agencije…pa nič mi ni bilo jasno!

A vzroka ali povoda za srečanje nam pa ne bosta pojasnila?

Ja, ja, kar pustita nas, da se cvremo v radovednosti….

Ojla Pipi, mislim, da je trenutno bolje, da nam nič več ne povesta 🙂

Jana. dobro jutro! Pepi bo že še zvedel :))

Lep dan vsem skupaj!

Jani

p.s ja valda…enega cmokca vsem :))))

O, Janči, na en velik cmoooooooooook na lička! A, pepi, ja veš, on je pa zadnje dva dni kar pozabil name. Pa nič ne vem, zakaj.

Lp, Jana

Se mi zdi, da ga je Angel čist s tira sprtavu :))) Sej bo prišel k seb’, pa k teb, pa k nam :))) Kar mal počakej, boš videla :))

Vesele počitnice, jipiiiiiiiiii!

Jani

p.s. no, počitnice ravno niso, je pa en tak lep začetek dneva :)))

O šit, kaj sem mem usekal…saj to ni Pepi, ampak PIPI…ojla Pipi, sorry, ker sem te zamenjal s Pepi – jem…. Hudo, hudo, ko je pa samo ena črka razlike :))
Vseeno lep dan tud teb Pipi!

Jani

Pa, se delajmo, kot da so počitnice………….
yupiiiiiiiiiii!

Cmok, Jana

Ja, Pipi, vzrok je jesen, mrzli dnevi, kemija, bliza se konec sveta, treba je izkoristit vsa poznanstva, nikoli ne ves, kdaj te caka v nabiralniku koverta z belim prahom, itd…a nej umrem, brez da bi poznal Kajo ???

Jani, se zgodi, saj razlika v imenu je res minimalna, drugače pa sigurno bolj opazna ;)!

Lep dan tudi tebi in Jani (vidiš – ista stvar: ena črka razlike…:))- pa vsem ostalim prav tako!

Ma Sašo, kako si to lepo razložil! Pa saj je ja logično!

Samo da me zdaj malo skrbi, kako bodo ostale tvoje oboževalke prenesle tole…Kajo ja, njih pa ne…ne vem, ne vem…..:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close