Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za Zene

Za Zene

Kaj zena se pričakuje od moza poleg nastetega
1.delo doma se deli pol na pol saj sta oba zaposlena 8 ur dnevno
2.sexsata tri do štirikrat tedensko on vodi igro in jo pripelje do orgazma,spreminja igro od ljubljenja do norega seksa
3.čez dan z njo spije dve kavi in jo posluša pri pogovoru
4.prepusti ji bančno kartico in vodenje računov
5.še ko gleda nogomet jo čoha
6.igra se z otroci
7.sem ter tja ji prinese rozo in ji šepeta sladke besede
8.pelje jo na nedeljske druzinske sprehode

Je še kaj
vaš ponizni učenec

Ojla!

Ti si pa skromen! Samo to bi namenil svoji bodoči izbranki!!

Poslušanje je zelo pomembno – to si dobro zapisal! Pa rože in sladke besede in ljubljenje – to mi je zelo všeč.

Ampak – Mar ne veš, da je bančna kartica in vodenje računov ter plačevanje položnic tipično moško delo??

Pri gledanju nogometa (smučanja, košarke, formule ena, hokeja,….) ženske ni treba čohati, saj pametne ženske takrat ni doma – poišče si svoje razvedrilo medtem ko mož pegla kavč pred tv.

Igra z otroki je pomembna, ampak na žalost ni samo igra, tukaj je cel sklop dejavnosti in reči, ki jih delaš skupaj z njimi, saj veš, domače naloge, vožnje na treninge in popoldanske dejavnosti, pa šport in družabne igre, pa uvajanje v sodelovanje pri gospodinjskih opravkih in še in še….

Nedeljski družinski sprehodi so pravi dolgčas – kazalo bi uvesti nedeljski adrenalinski izlet v neznano!!

Pa še prosti dan si pozabil – ko ti prevzameš skrb za vse, žena pa gre na lepše!!

Lp

Na lepše! Pa ne s copato:))

Moja pričakovanja so v omenjenih točkah malo drugačna.
1. delo doma naj se vsaj enkrat na teden (ne na mesec) deli pol na pol
2. sex vsak dan vsaj enkrat
3. ta točka je v redu
4. ta je neizvedljiva, ampak mi čisto dol visi zanjo
5. ko gleda nogomet me ne rabi čohat, samo da se ne jezi preveč naglas, da ne zbuja otrok
6. no ja, tale igra z otroci… kakor kakšen dan, dovolj je, če jih pomaga spravit spat :)))
7. se strinjam, namesto rože je lahko tudi kakšna druga malenkost
8. Ni nas treba vozit na nedeljske sprehode, samo kakšno nedeljo naj ugasne mobitel in naj ne dela.

Ampak čisto taprva od taprvih točk, pa je tale: naj bo z mano, ker me ima rad.

Oj, ponižni učenec bi te kar občasno imela doma, ampak Jalina čisto taprva točka me je prepričala, da sva z mojim nepopolnim možkom pravi par.

Prava sreča se skriva v osrečevanju drugih,ne glede na razmere,v katerih smo.Deljena bridkost se razpolovi,deljena sreča pa se podvoji.Če bi se rad počutil bogatega,preštej stvari,ki jih denar ne more kupiti.Lep dan že zagrinja oblačna zavesa…LP

Se strinjam z jalo i July – v celoti !

lp iza

Iza-si pa prava bejba,da si se pod mene podpisala.Kolikor čveke spremljam,si običajno podpisana pod J——-m…Prosim,pojdi še na temo ŽURKA ZA PUNCE .Lep dan

???????????

MORŠ MAL BOLJ SPREMLJATIIIIIII

če me tema ne zanima ali nimam komentarja ne glupim !

Pa nimam več nickov tako kot nekateri !

hiiiiii

lp iza’

Ja, ja, peta točka bo kar taprava ;)))))))))))))))))))))

čao

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

1. ja, enakopravnost:-)
2. trikrat na dan je boljša varianta kot pa trikrat na teden, z veliko oralnega sexa in dirty zadevic;-)
3. ne, kave ne maram, niti približno, pogovarjat se pa mora, kako drugače bo pa zakon deloval?
4. vodenje računov me ne zanima, kartice mi pa tud ni treba dat, razen, če je ful bogat pa ne ve kaj bi delal z denarjem – pol bom že jaz poskrbela za zapravljanje in investiranje;-)
5. jaaa, masaža hrbta in stopal, to mi deliiii
6. igra se z otroki, jim pomaga pri nalogi, jih pelje na sladoled, kupi jim oblačila in čevlje pa šolske potrebščine;-)
7. ja, sploh, če je kakšna lončnica, da je bolj obstojna:-)
8. pelje na sprehod? Kot, da je ona kakšen pes?:-) Ne, vsi gredo na sprehod in ata časti sladoled;-)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close