Za Zalo!
Babi, iz srca hvala za lepe želje. Tudi mi smo bili danes v šoli že kar zamaknjeni (vsaj tako so profesorji rekli :)))) Vsi se veselimo, potem po polnočni četvorki (okoli 2 zjutraj) se bomo pa spreoblekli in šli potem še v mesto malo žurat 🙂 do jutranjih ur…..lani se spomnim, daje moj brat prišel domov ob pol sedmih ali sedmih zjutraj…No, letos bo dovoljeno tudi meni, in to bo prvič, da bom po 1.00 uri zunaj! končno 🙂
Najbolj pa upam, da bo naslednje srečanje takrta, ko končam maturo, se pravi nekje med 25. in 30. junijem….potem grem 1. julija že na morje in ko pridem nazaj, začnem z izpitno vožnjo za avto itd 🙂
Vsekakor pa ti obljubim, da prinesem na naslednje srečanje slike z maturantskega plesa! (tik pred srečanjem me še spomni, če se sama ne bom…..vendar mislim da tega res ne bom pozabila)
LP, zala
Hvala, hvala vsem 🙂 Uh, danes morama še z atijem doma zaplesat dunajski valček – poskusno! :))) No, povrh tega imam še to “srečo”, da se bo danes ponoči ura prestavila za eno uro naprej, tako da sem že napovedla da naj to eno uro kar odštejejo in naj se ne razuburjajo če bom prišla domov okoli 8.00 :-), saj bom v vsakem primeru zunaj taklo dolgo kot je bil lani moj brat….Bomo jutri videli, kaj bo!
LP , zala
Haj, Zala jaz sem pa mislila, da še nisi letos maturantka, sploh ko sem brala tale tekst pod naslovom- Kako preliti čokolado preko smetane
http://med.over.net/phorum/read.php?f=21&i=27512&t=27390#reply_27512
Žal ne znam narest aktivnega linka. Bilo je govora o informativnem dnevu in si napisala, da si šla lani kar dve leti prekmalu, letos pa eno leto prekmalu. Bila sem pozorna, ker je tudi moja hči šla letos na info. dan.No mogoče pač narobe sklepam. Kakorkoli, uživaj tako ali drugače. LP
Forum je zaprt za komentiranje.