Za vse tiste,ki ste hujšale z luno
Do sedaj sem šele 3-krat hujšala z luno…nazadnje pred 3 dnevi. Ta mi je bila tud najlažja od vseh treh. Jedla nisem 27 ur pa ni bilo nobene panike, bila sem lačna ampak OK. Tud se nisem pol nalivala s tekočino ampak sem sam mal več kot normalno pila. Tud ko je blo konec lune se nisem preveč najedla tako da sem šla še naslednji dan mal lačna spat. Shujšala sem v 2 dnevih 1 kg in pol. Ko sem pa prejšni teden 5 dni zapovrstjo 2-krat dnevno športala in manj jedla pa sem izgubila 1 kg in 2 dag.. Luna ima pri meni večji učinek. Čez 10 dni bom spet, ker je ful ugodna za hujšanje (mal čez 15. uro).
Če se prav spomnim, 24 ur ne ješ ničesar, piješ pa vodo ali nesladkan čaj. Točni časi, kdaj začneš, so napisani v koledarju (lunine mene; prvi krajec, polna luna, zadnji krajec, mlaj). Ali pa pogledaš na http://www.lunin.net
Kakih 10 mojih sodelavk je že hujšalo z luno. V različnih obdobjih, ne vse skupaj. Res je, da tisti dan, ko ne ješ, zgubiš nekaj teže. In če 1X tedensko nič ne ješ, je tudi nekako logično, da nekaj shujšaš. Ampak če v preostalih dneh vse not spraviš… V glavnem, dolgoročno ni nobena od njih nič shujšala. Še najbolje se je obneslo eni, ki se je držala lune en mesec ali dva pred dopustom, da se je malo znebila zimskih zalog, potem jih je pa do naslednjega “lunarjenja” spet pridobila nazaj. Ampak je imela vsaj čez poletje malo boljši občutek, pri ostalih pa ni bilo niti toliko učinka.
Po mojem je še vedno najbolj učinkovito, če se malo več gibaš in če ješ samo takrat, ko se zavedaš, da ješ (in si ne vtikaš cel dan nečesa v usta).
ah, meni te lunine mene čist nč ne pomagajo… že približno desetkrat sem to probala (ne zaporedoma- večinoma ob polni uri, ker naj bi bil učinek takrat največji), pa na mene čist nč ne vpliva. druge so govorile, kako so zgubile po kg ali dva, jst pa niti enga grama me! enkrat ali dvakrat sem imela še celo nekaj dag več (pa nisem tudi po 30 ur jedla- tudi pred ali po tem se nisem ˝nažrla˝)… ne vem no. ti prepuščam odločitev. sicer pa je v vsakem primeru dobro takršno čiščenje telesa, tudi če ne shujšaš (pa še na hrani prihraniš ;-)).
lep dan
Forum je zaprt za komentiranje.