Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za vse “MOŠKE”

za vse “MOŠKE”

Zelo zelo lepo,kar malo pesniško napisano.

Res je, zelo lepo si to napisala, Iza.

Potem se pa zelo lepo godi tvojemu centru vesolja, upam, da si tudi ti njegov center vesolja. 🙂

No meni je zelo dober, sem center vesolja če se tako izrazim po Izino. Jaz sem govorill na splošno kako je. In takšnih žensk vsemogočnih v besedah je na žalost vedno več….ampak to je njihov problem, ne moj. :)))

Dragi Slovenčki

Nekdo bi lahko vse to poslal Tonetu Partljiču, da bi sestavil satirično komedijo.
Ko to prebiram, si vas vsakega posebej predstavljam na odru.
Lahko bi delovali na poletnih prireditvah na Lentu v MB ali na Prešernovem trgu v LJ.

Polona,veš treba se je v življenju pogovarjati tako ali drugače.Če je tebi to smešno,ne vem kaj je zate sploh resno?Mišljenja se pa med ljudmi razlikujejo.Raje kaj pametnega dodaj,bo bolj koristno,kot pa grajanje.

Pozdravljeni – 130 post!!

ha ha ha

Lepo vas je brat!

:-)))

PS: Mislim pa, da tema ni več zanimiva.

Lepo da si zopet tukaj,dajmo kakšno novo temo odpret.Ena predrzna imaš kakšno idejo?LP,ALf.

Trenutno ne – verjamem pa, da se bo slej kot prej nekomu porodila – dajmo se presenetit!

lp

:-))

Spet med vami :))) Ste kaj zanimivega vznemirjivega doživela mislim na alfa in predrzno 🙂

Hojla Pravi moški dolgo te ni bilo me dnami.Med tem se je našlo kar nekaj novih junakov,ki so zelo aktivni,a kratkotrajni.Ravno sedaj teče zanimiva debata na tem forumu:Kaj vi naredite za ženo in Ob pamet.Se “slišimo”.Kje pa je Ena predrzna?

Tukaj, ponovno aktivna!

lp

Lepo pozdravljena,med tem ko te ni bilo se je pojavilo kar veliko “brihtnih buč”,provokatorjev in ostalih.Na nekatere sem moral pač replicirati v neresnem in arogantnem tonu,se spustiti na raven provokatorjev,a mislim,da se vse da rešiti.LP od Alfa.

Ops,….novi nick???

Hja, takši in drugačni ljudje živijo/mo na tej Zemlji! Če se le da, je bolje takšne ignorirat!

Je kaj novega, se je dogajalo kaj zanimivega, kakšna tema???

lp

Tudi jaz sem še aktivem – spolno ha-ha

Pa ti predrzna?

Alf je pa šel med vikinge :))) in se bori na več frontah :))) Drž se alf!!!

Aktiva, aktivna….tako ali drugače.

Pač odvisno od kraja, časa in priložnosti…

Drugače še kaj druga počneš?

lp

Služba, žena, otroc… vse je treba zadovoljit tako ali drugače.

A ne bi bilo fajn, če bi se ob istem času na istem kraju našla ob kakšni priložnosti in bi skupaj preizkusila najino aktivnost? :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close