za vse “MOŠKE”
Ti pavle in tebi podobni!
Če ti misliš, da si moški samo ZATO, ker ti je med nogami zraset tič in dve jajci, ker nimaš jošk, imaš pa polno rit, predrzen jezik in gnilo razmišljanje….
…POTEM SI SE ZMOTIL…
PRAVI MOŠKI še zdaleč ni podoben tebi, fizikalno že, mentalno pa si …na podnu!
Ali si tudi doma takšen…ali pa si pohlevni kuža, ki upa lajati samo tukaj na forumu in si privoščiti, kar doma ne more.
Vsekako tvoje razmišljanje ni vredno niti, da ga prebereš, zato se drugič vzdrži…ali pa preberi kaj dejansko kdo sprašuje…
Ker v tem primeru Žalostna že pozna enega takšnega ničvredneža kot si ti….svojega moža…in so tvoje pripombe nevmesne…
Zdaj si pa daj duška še na moj odgovor – pluvaj in se peni…saj druga verjetno niti ne znaš!!!
lp
PS: Vsem, ki pa ste to čisto “slučajno” prebrali se pa opravičujem na moji trenutni vulgarnosti (morala sem…)
Se strinjam z Guinnessom. Moške debate so ponavadi ravno to, ventili za sprostitev in takrat rečemo tudi kakšno krepko čez ženske, čeprav ne mislimo tako. Po čem lahko sklepaš, da Pavle ne uporablja Moškega čveka ravno za to, za sprostitev, za odpiranje ventilov, čeprav morda na tebi nekoliko nenavaden način. Po čem lahko sklepaš, da v resničnem življenju ne more biti vzoren mož, partner, brat, oče, moški? Po izjavah, ki jih da na nek anonimni forum z naslovom moški čvek? Potemtakem bi lahko jaz po tvojih izjavah tudi marsikaj (napačnega?) o tebi sklepal. Recimo to, da si jeznorito ženšče, ki probleme v svojem življenju zdravi na ta način, da se spravlja na probleme drugih. Dajem primer, ne da to tudi resno mislim.
Poglej, si na moškem čveku, pričakuj, da bo kdaj padla tudi kaka beseda čez ženske, ki ti ne bo všeč. Konec koncev, ne poznam moškega, ki ne bi kdaj med kolegi rekel kake čez žensko. Pa saj ženske ste iste.
Vem, da je primer Žalostne, ki ga navajaš resen, vendar to je anonimen forum, ki ni dosti nadzorovan in lahko piše vsak kar se mu zljubi. Zato je treba pričakovati, da bodo kdaj tudi neumni odgovori in da ne bodo vsi resno odgovarjali. Če Žalostna potrebuje strokovno pomoč naj se pa raje obrne na kakšno drugo stran, kakšen drug forum. Tudi na med.over.net je še veliko tematskih forumov, kjer bo dobila strokoven in verodostojen nasvet.
Tako. In lep dan vsem. Ne se preveč razburjat.
Se popolnoma strinjam z izo: brez moških ne moremo, a tudi vi ne brez žensk. Všeč mi je, da sta se oglasila Guinness in Niko in se v marsičem strinjam z njima. Lepo!
A enostavno sem tako “trenutno” razmišljala in povedala. Vem pa, da se najde tudi marsikatera ženska razvajena rit, ki vsepovprek “šinfa” čez moške. Tudi takšni bi lahko kaj povedala.
Ker pa forum vzamem kot izmenjavo mnenj anonimnih uporabnikov, kjer lahko “izprazniš” ali “napolniš” baterije, se strinjam naj tako tudi ostane.
Lep pozdrav in brez zamere! V resnici nisem takšen negativni človek!
🙂
Ej si skočila! Za kaj bi si dal duška, pljuval in se penil? Tega nisem počel še nikoli. Vedno sem pa zagovarjal teorijo nadvlade tiča z dvemi jajci nad joški. Ne morem ti pomagati, če misliš drugače. In tudi ne verjamem ti, da je to kar si pisla tvoja trenutna vulgarnost. Ali si vulgarna ali pa nisi! Po moje si v vsakdanjem življenju zelo vulgarna oseba. O Žalostni in njenemu ničvrednežu pa nikar ne zgubljaj besed, kajti poznaš samo njeno “resnico”.
Namesto da pišeš bedarije s katerimi si lažno dviguješ svoj ženski ego, pojdi raje za štedilnik, skuhaj partnerju dobro večerjo, potem ga, kot vsaka poštena ženska, zadovolji, mirno zaspita, jutri pa znova.
No končno si se le oglasil.
Žal mi je zate (predvsem pa za tvojo ženo), če tudi v resnici tako razmišljaš. Ne vem od kot ti takšnen vzgled ali pa si zrasel kar sam v takšnega kot si.
Zdi se mi, da nekje globoko v tebi pa mora obstajati razlog, da takole razmišljaš in “ceniš” sebe bolj, kot ženske. Kaj to je ne vem in me niti ne zanima, saj si s teboj izmenjam le mnenja in hvalabogu ne delim življenja.
Sem srečno poročena in moj mož je normalen moški, vzgojen, da spoštuje ljudi in prav tako tudi ženske. Saj smo ljudje, a ne? Ali morda zate tudi to nismo?
Oprosti na moji vulgarnosti (čeprav vidim, da tudi ti nisi zaostajal), ampak me resnično jezi…in prizadene (ja priznam), če moški tako razmišlja.
Sicer pa sam veš, kako je s tvojim zakonom in ženo! Če se v takšnem zakonu počuti srečna tudi ona, potem je ok, ker ti si sigurno srečen, v to ne dvomim. Zavedaj pa se, da je malo, ampak zares malo takšnih žensk, ki bi ob takem razmišljanju prikimale z glavo in s teboj živele do konca dni. Že zato bi jo moral ceniti.
Vseeno pa želim, da tole moje mnenje ne vzameš in razumeš kot napad nate, ampak samo kot moje mnenje.
Sicer sem se pa danes prvič oglasila na moškem forumu in mislim, da hitro ne!
Aja, pa še to: NISEM vulgarna v vsakdanjem življenju, ker si ne morem privoščiti, da bi bila. Sem mama dvema sinovoma in trudila se bom, da ne bi kdaj tako razmišljala kot ti.
lp
No moški imamo pač orodje z katerim delamo v velikih globinah,z glavo,tudi ob vikendih,delamo v vlažnem prostoru,ponoči ne dobimo dodatka,delamo v temnem prostoru,kjer ni klime,delamo na visoki temperaturi,pri delu smo izpostavljeni infekcijskim boleznim…Ja naše “orodje” zasluži spodbudo za delo in napor,ki ga opravlja,ne pa kritike kot pišeš ENA PREDRZNA,katera ima med nogami pohojeno žabo,ha,haa.
Tako ja, tako se dela z žensko, ki je preglasna. Končno ste stopili skupaj, vi “moški” in povedali ženski, naj že enkrat utihne.
Saj, če bi slučajno priznali, da pavle pa vseeno ni pravilno razmišljal, bi bili pa mevže, a ne?! Ne, ne moški pač ne sme pohvalit ženske ali jo slučajno spoštovat?! Hm!
Umikam se iz tega “moškega” foruma. Ubadajte se sami s seboj, izživljajte se nad ženskami (hvalabogu samo svojimi), upam pa, da tudi vi nekoč dobite svojo porcijo.
Pravi moški, nimam problemov z možem, ne z zakonom. Sem imela srečo in naletela na enega, za vse vas “ne-moškega”, ki na srečo razmišlja drugače.
Pa veselo uporabljajte to vašo moškost, ki vam je zrastla, ker mislim, da je to tako edino, za kar vas še vaše ženske prenašajo.
Z moje strani je to zadnji komentar, ker vam tako ali tako ni pomoči! Pa škoda je mojega časa in energije za vas iz…ke!
lp
Če si tako neumna, da ne opaziš ironije, sarkazma in še marsikaj v zapisih moških, ki jim tako očitaš, potem je res bolje, da odideš od tu jamrat v ženski forum med somišljenice. To je pač moški del, kjer človek z užitkom reče kakšno čez ženske, marsikdaj zasluženo, a vaš ego tega ne prenese, pa še pametne niste dovolj, da bi se nasmehnile takim zapisom in šle naprej. Je treba otresat gobec, čeprav nimaš pojma o čem se gre? Kako znano….
Da ne bodo sedaj vse podobne tebi tukaj spet težile…nekatere ženske ste/so pravi cukrčki, samo tiste se tukaj ne bodo oglasile…ker so pametne in vedo, zakaj se gre. Ovce pa bodo blejale še naprej.
Ena predrzna počisti stvari pred svojim pragom,čudim se,da imaš taka negativna mnenja o moških.Ali si lezbika ali pa nisi storila nič,ko si bila v razmerjih z moškimi in so te zapustili vsi po vrsti.Zakaj?Ker niso bili zadovoljni s teboj,po tvojih reakcijah sodim,da so za vse krivi moški in si bila ti popolna.Razmisli malo in se zamisli,bodi malo bolj realna!Pa še to:kaj imamo moški v hlačah je naš problem,ti pa imaš v glavi bolj malo!
Po tem z tvojim možem nekaj ni v redu:ali te spolno ne zadovoljuje,ali te samo živcira,nisi sposobna reševati problemov,nisi zrela za zakon…Probleme naj bi reševali strpno z razumevanjem,ne pa z trmo in obtoževanjem.Svetujem ti,da obiščeš dva svetovalca:za reševanje problemov vzakonu in svetovalca za lepogovor in bonton.
Alf bom upoštevala tvoj nasvet, hvala!
Povedala pa jim bom tudi, da po večini moških mnenj nisem normalna, ker pač ne zagovarjam teze, da je ženska v zakonu samo za delo, da čisti, hrani in animira moškega. Skratka, da mu je služkinja. Pa me res zanima, kaj mi bodo svetovali!
Pa še to:
Z mojim možem je vse ok, me zadovolji, me ne živcira, sva skupaj že celih 13 let, imava dva otroka, najin zakon pa temelji na enakopravnosti partnerjev in sva navajena tolerance in dogovor.
Če pa ne berete mojih post-ov: v prvem sem se opravičila za vulgarnost, poanta vsega kar sem pa napisala pa je: NE IMEJTE ŽENSKE ZA SVOJE SUŽNJE!
Sicer pa pozabite na moje mišljenje in odprite novo temo. Tu ni več kaj novega za napisat!
lp
Alo Alf, morala sem se spet oglasit! 🙂
Si me presenetil – pozitivno! Vidim, da si verjetno zdaj spoznal, proti čemu dejansko sem. Proti temu, da mi moški trdi, da se je poročil z žensko samo zato, da mu kuha, pere, čisti in …da mu je ljubica.
Pa da ne bo pomote, takšno razmišljanje, kot ga imaš ti se vsaj meni zdi fer in normalno. Za takšnega moškega sem pripravljenja in to z veseljem (mislim, da vsaka) kuhat, prat, …Če pa si pomagava, sva hitreje gotova in imava več časa samo zase….za lepe trenutke.
Takrat sva zadovoljna oba, to je pa najbolj pomembno.
Vidim, da si pravi dečko in všeč mi je, da tako razmišljaš. Tudi tebi veliko sreče, pa si mogoče v naslednji vroči debati spet “sprazniva” baterije.
😉
lp
Forum je zaprt za komentiranje.