Za vse ki ste probale Nads
Lepo pozdravljene
Ker sem zadnijič doma gledala reklamo za Nads in sem bila čisto navdušena sem se odločila da še za vsak slučaj pobrskam po tem forumu in lahko rečem da ste vse ki ste uporabile Nads bile nezadovoljne z njim in za vse ki ste ga uporabile imam vprašanji:
1 Kako dolgo je trajalo preden so vam ponovno zrasle dlačice
2 Kako dolgo ste lahko uporabljale isti kozarček Nadsa
Hvala
Po mojih izkušnjah ni vreden svoje cene.
1. boli enako kot pri drugih voskih (one ženske v reklamah verjetno dobijo še kaki dodatek za tisti nsnešek)
2, če sem ga hotela razmazati po dlakah oz. koži, sem morala predhodno za 10 do 15 sekund dat v mikrovalovno (v reklami obljubljajo “no heating”)
3. z enim nanosom sem samo na rokah lahko večkrat potegnila, na nogah, kjer imam močnejše dlake, pa mi niti z enim potegom ni popipalo vseh dlak
4. po neuspelem poskusu uporoabe na nogah, sem ga uporabljala samo na roka, kjer mi dlake kar nekaj časa niso zrasle (od 3 do 4 tedne)
Jaz ga imam doma že 1,5 leto in mislim da ga bom počasi morala vreči v koš.Vsakih toliko časa še sicer poskusim,če bom imela več sreče kot prejšnjič pa je rezultat vedno enak.Najprej se mučim kakšni dve minuti da ga sploh dobim iz posodice na nogo,nato pa razmažem(še kakšna minuta) in potegnem.Sicer mi res spipa vse dlake na tistem mestu(približno 4×3 cm),vendar če bi želela dokončati stvar bi verjetno trajalo par ur.Zato raje vzamem peno VEET,našpricam,počakam 10 min,umijem in sem gotova.Letos sem pa še celo videla,da stane dosti manj,kot pa sem jaz takrat dala(9990,00 sit),pa še vedno ni vreden tega denarja.Imam še skoraj polno posodo in če zeliš ti ga prodam za 2000 sit.
Forum je zaprt za komentiranje.