Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Za vse ki pečete mafine

Za vse ki pečete mafine

Vse dobro v letu 2006

Za vse ki pečete muffine

http://www.tm-shop.si/shop/page/group/grp/29/Akcijski_izdelki/-/

Zajčka ali si spekla skutine mafine?

Dobro peko

Janika

Še enkrat link

upam da bo deloval

http://www.tm-shop.si/shop/page/group/grp/29/Akcijski_izdelki/-/

Katarina , kako ti to uspe naredit ?

Janika

Janika, link moraš dati med oklepajčke .

lp

Julija

jaz pa bi vas prosila drage dame za recept skutinih mufinov.

LP

Recept za skutine mufine

Skutini mufini

Sestavine

– 1 1/2 skodelice moke
– 1/2 čajne žličke pecilnega praška
– 1/2 čajne žličke sode
– 1/2 čajne žličke soli
– 1/4 skodelice margirine mehke
– 3/4 skodelice rjavega sladkorja
– 1 večje jajce
– 1 skodelica skute
– 1/4 skodelica mleka

1. V srednji skledi zmešaj moko , pecilni , sodo in sol.
2. V večji skledi penasto umešaj margarino in sladkor nato umešaj jajce, skuto in mleko.
3. Zmešaj suhe in mokre sestavine
4. Napolni model za mufine do ¾ in peci 180 C 20 minut.

190 kalorij, 5 g maščob

Prosim poročaj kakšni se ti zdijo

lp

Na zgoraj omenjenih spletnih straneh je ponudba za silikonsko rokavico.
Ali ima kdo kakšne izkušnje s silikonsko rokavico?

Z rokavico ne, kupila pa sem podlogo za kekse (uporabljam že dve leti),

čopič perfektno lahko namažeš jajce po potici kruhu, pečenko – super za čistit, dam v pomivalni stroj
lopatico za posnemanje testa oz krem
ozki pekač za marmorni kolač – se nič ne prime (splahneš z mrzlo vodo preden daš peč)
razmišljam o nakupu modelčkov za mafine teh posameznih, ker je res ugodna cena, pa ko jih enkrat kupiš jih potem imaš. .

Kupujem pa vse od Lurch , ker so izdelki primerni tudi za alergike in imajo dobre testne ocene (kvalitetne). Prej sem kupovala pri Quelle-ju, ker se jih pri nas ni dal dobit.

Želim si tudi valjar, ampak ta bo nekaj čaša počakal.

Link sem probala naredit paga očitno ne znam kljub navodilom.
Pojdi na njihovo stran pod akcijo (www.tm-shop.si)

Lp

janika

Katarina prva je naredila direktni link

Lp Janika

Kje v Ljubljani prodajajo Lurch-ove izdelke, pravzaprav me zanima, kje si jih lahko v živo ogledam?

Silikonske rokavice so super!

Koliko pa pride poštnina ?

Splošni pogoji

600,00 do 10.000 nad brezplačna dostava

Lp
Janika

Jaz Lurch-aji nisem še zasledila v trgovini. Videla sem ga v Quelle-ju (višja poštnina in višje cene) in na že omenjeni inernetni strani.

janika

Janika, ko delaš link, ne sme biti nikjer nobenega presledka.

Julija

Pa ste zadovoljni s temi pekači,ki jih pridajajo na tej strani ?

Bi-ne

jaz sem za njih pa sem se odločila ker so na testiranjih vedno dobili oceno “Sehr gut” .

pri silikonskih pekačih moraš pazit iz česa so narejeni in kako. Kako se proizvedejo silikonski pekači?

 Silikonske pekače je možno stiskati ali proizvesti z brizgalno tehniko.
 Pomembno je, da je čisto in skrbno ravnanje s surovino.
 Veljavni predpisi predpisujejo, da se po oblikovanju posameznega modela izdelki še 4 (štiri) ure pri 200°C temprajo. Samo skozi ta proces modeli oz. pekači dozorijo za uporabo. Posebno pri izdelkih omreženih s peroksidom je ta postopek pomemben, da se odvečni aditivi izhlapijo in se tako prepreči migracija v hrano.
Opozorilo
 Zaradi stroškovnih razlogov posamezni proizvajalci skrajšujejo proces tempranja ali pa ga v celoti izpustijo. Slabo temprani modeli zbujajo pozornost zaradi močnega lastnega vonja.
Kako se oblikuje cena?
 Naraščajoče število ponudnikov dobavlja trgu silikonske pekače različnih cenovnih kategorij. Toda kaj odloča o ceni in kakovosti posameznega modela oz. pekača?
 Uporaba različnih materialov za zamreženje (npr. peroksid namesto platine) predstavlja bistveni stroškovni dejavnik. Peroksid je cenen katalizator in vsebuje pri pomanjkljivi proizvodnji rizike (na primer napačno tempranje, …) in takšne modele oz. pekače ni možno segreti do 260°C.
 Drugi ključni stroškovni dejavnik se oblikuje na osnovi količine uporabljenega materiala. Modeli oz. pekači z manj materiala so tanko-stenski in zato manj stabilni.
Ali ste že vedeli, da …
 LURCH že od leta 1999 upoirablja izključno 100% zamreženo platino za vse svoje Flexi®-Liniije? LURCH doseže različne nivoje cen z razlikami pri uporabi količine materiala in konstrukcijo, kot tudi stopnjevanju garancijske dobe, in ne s kompromisi pri kakovosti silikona

Še več informacij imaš pa tm-shop

Lp

Janika

Hvala !

Janika 1
hvala in LP E.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close