Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija za vse, ki ne najdete besedil

za vse, ki ne najdete besedil

spodaj sem videla, da neka punca obupano išče besedilo, ker ga “nikjer ni zasledila”. oh ja. le zakaj imamo internet???

pa dajmo razsvetlit tiste, ki ne znajo.

ni treba na pamet poznati naslovov strani z besedili. zadostuje, če v iskalno okence v brskalniku (recimo v Yahoo) vpišete naslov komada in dodate besedo lyrics.
takole:
I will survive lyrics. če vse skupaj vtaknete v narekovaje, bo stvar še bolj učinkovita. takole:
“I will survive lyrics” (ker potem išče zadetke, se pravi strani, ki vsebujejo točno to in ne strani, ki vsebujejo ALI survive ALI lyrics ALI katero koli drugo besedo).

saj poznate tisti kitajski pregovor:
Daj možu ribo, pa bo sit en dan. Nauči moža loviti ribe, pa bo sit celo življenje.

sporočite, če vam je ratalo!

maja_b!! Tocno tako! 🙂 Pa se manj casa vzame, kot da tipkas v forum vprasanje. Si me pa prehitela. Sm hotla tudi sama napisat napotke :)) Upam, da jih bo kdo uposteval.

LP

Mystiue, tudi jaz upam, da se bo kdo opogumil in poskusil sam kaj poiskat. Čudim se pravzaprav, da ni kdo že prej česa podobnega predlagal…
no, če se bo naučil en sam, je namen dosežen :-))

lep pozdrav!

Meni pa se zdi, da kar naprej prosimo obupane iskalce naj uporabljajo google, pa nič…

Upajmo, da bo tvoje izobraževanje zaleglo 😉

ld

uh, tega z narekovaji pa nisem vedela

New Report

Close