Za vse iskalce prve zaposlitve s 7. stopnjo izobrazbe
Zdi se mi, da je to postal kar problem, pa ce se kdaj kdo potozi na kaksnem forumu,da mu je tezko ga takoj napadejo, tako da vas je vecina raje tiho. Jaz pa mislim, da bi se morali organizirati in opozarjati na problematiko, ker iskati zaposlitev vec kot eno leto ni normalno.
Ne vem ce se vidi email, ce izrazite zeljo za kontakt, bom posredovala svoj email. Vem sicer, da se vecina ne upa izpostavljat, ampak dokler bomo v tem krcu strahu, ne bo nic drugace.
S samo problematiko se ukvarjam ze dve leti, ne morem pa izdati kje in svojega imena parv tako ne.
v osnovi je zadeva taka, da bi jaz vzpostavila neko mailing listo, kjer bi si izmenjavali izkusnje z zavodom, z razgovori, o podjetjih, ce je bil ze kdo kje zaposlen, o moznosti izobrazevanj, tudi zastonj, delo v drustvih, kaksne spretnosti si lahko pridobimo, kako bi lahko le te pomagale pri zaposlitvi, sistematizacija delovnih mest-kaj smo poceli preko studentskega servisa in kam bi lahko to uvrstili, pri nadaljnem iskanju sluzbe, praksa in delo v tujini, poznam kar nekaj moznosti in naslov kje jo poiskati, itd.
Vec glav sigurno vec ve, glede na to, da sem bila ze na kar nekaj testiranjih za sluzbo v drzavni upravi, pa tudi lahko razkrivamo kaj se skriva zadaj.
Forum je zaprt za komentiranje.