Za vedeževalko Vanjjjjo
rusalka, 09.01.2022 ob 14:36
Zasledila sem vaš prispevek izpred dveh let.. ja, šele zdaj.. Lepo vas prosim, če mi lahko pogledate, kaksna bo prihodnost moje hcere in njenih otrok? hvala že vnaprej.
rusalka;
pokazalo je trdno ljubezen, nekega dobronamernega, uspešnega moškega, uspehe in zadovoljstvo, ter neko ljubosumno osebo na meji bolezenske motnje.
Sasoane, 09.01.2022 ob 16:57
Vas lahko še jaz prosim za odg. Konec meseca sem naročena na eno operacijo, katere se zelo bojim. Naj grem ali ne?
operacija ne bo rešila vsega, kaže slabo zdravstveno stanje razen, če spremenite čisto življenjske navade, hrana brez mesa, pitje mlačne vode s ščepcem soli, popravilo zob
ljubljena?, 09.01.2022 ob 17:36
Lahko še meni prosim za ljubezen…
Želim si trdnega partnerstva… in stalnost v ljubezni… pa srečujem očitno samo neprave…
Hvala
vsi so nepravi, srečujete parazite. Usoda vas ščiti pred problemi, ne rinite v nesrečo za vsako ceno. Če pride prava oseba, ki jo še ni videt, ok, drugače hišni ljubljenček, navadite se biti samozadostna, sprehodi, notranja sreča, dobre knjige….
dani798, 09.01.2022 ob 18:24
a bomo uspešno preboleli omicron? a bo prišel nov hujši sev?
bolj kot novih sevov se bojmo lakote in nadzora. Kdor ima kakšno kmetijo, zemljo, naj dela na tem, če se stvari zaostrijo, bo pomembna samooskrba. Drugače nas bodo filali z novimi sevi, kot je flurona, bilo bi smešno, če ne bi bilo tudi strašljivo
Forum je zaprt za komentiranje.