Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za večno samske ženske

Za večno samske ženske

Jah glej, če mi že nekdo utruja o morali, naj bo vsaj avtoriteta. ne pa nek nemoralnež, ki si pač domišlja, da je bolj moralen od mene, ker ima pač neka svoja merila.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jah glej, če mi že nekdo utruja o morali, naj bo vsaj avtoriteta. ne pa nek nemoralnež, ki si pač domišlja, da je bolj moralen od mene, ker ima pač neka svoja merila.[/quote]
Me veseli, da sem ti všeč, župnike pa kar pusti pri miru, bo bolj prav…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

V splošno nemoralni družbi, je neka moralna avtoriteta nemogoča in neuresničljiva.
Zato vladajo največji nemoralneži, ker bi moralna avtoriteta delovala preveč posiljevalno za nemoralno družbo.

Aha, cerkvena morala ni prava, ker ji pač ti nisi sposoben slediti? Bi pa rad, d avsi ponotranjijo neko tvojo moralo?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ne, ker po večini eno govorijo, drugo pa delajo. To pa ni moralno, to je hinavsko. 🙂

Ne, ker po večini eno govorijo, drugo pa delajo. To pa ni moralno, to je hinavsko. :)[/quote]

Se strinjam.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ne, ker po večini eno govorijo, drugo pa delajo. To pa ni moralno, to je hinavsko. :)[/quote]

To ne bi smelo vplivati na tvojo vest…kar počnejo drugi.

To ne bi smelo vplivati na tvojo vest…kar počnejo drugi.[/quote]
Kaj pa ZAvest?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close