Za večno samske ženske
Če ne bi imela “miselnih zamaškov”, ki niso nič drugega kot predsodki in zacementirana mišljenja, bi bila z moškim, a ne? Glede na negativistični pristop, ki ga ubiraš, pa se ne boš premaknila z mrtve točke “kronično nesrečne samice”, za katero pod svobodnim soncem ne obstaja pravšnji moški, ker za vse krivi zunanje okoliščine.
Matjažko, posebej zate:
Če ne bi imel “miselnih zamaškov”, ki niso nič drugega kot predsodki in zacementirana mišljenja, bi bil z žensko, a ne? Glede na negativistični pristop, ki ga ubiraš, pa se ne boš premaknil z mrtve točke “kronično nesrečnega samca”, za katerega pod svobodnim soncem ne obstaja pravšnja ženska, ker za vse krivi zunanje okoliščine.
Če bi bila res ženska ne bi bila več samska, tako pa….. 😉
Težko človek razume, da od vseh tistih, ki so se zanimali zate, ni bil niti eden primeren za “gnetenje”, da bi iz njega naredila karkoli užitnega.
Težko človek razume, da od vseh tistih, ki so se zanimali zate, ni bil niti eden primeren za “gnetenje”, da bi iz njega naredila karkoli užitnega.[/quote]
Uf, sem ravno dol pogledala, če mi ni slučajno kaj med nogami zraslo, ker praviš, da nisem ženska pa nič ne vidim. Kaj bo še zrastlo ali kako? Vsaj mislila sem, da si ženska, če ti nič ne binglja tam spodaj, zdaj pa ti trdiš, da nisem ženska.
Veliko sreče ti želim pri tvoji mami, ki te oblikuje v moškega.
Težko človek razume, da od vseh tistih, ki so se zanimali zate, ni bil niti eden primeren za “gnetenje”, da bi iz njega naredila karkoli užitnega.[/quote]
Uf, sem ravno dol pogledala, če mi ni slučajno kaj med nogami zraslo, ker praviš, da nisem ženska pa nič ne vidim. Kaj bo še zrastlo ali kako? Vsaj mislila sem, da si ženska, če ti nič ne binglja tam spodaj, zdaj pa ti trdiš, da nisem ženska.
Veliko sreče ti želim pri tvoji mami, ki te oblikuje v moškega.[/quote]
A lahko še mi pogledamo, če res ni nič?
Torej če bi ti pa bingljalo bi bila pa moški? Kaj pa fantki?
Zrnje med plevelom postane plevel.[/quote]
Vsak vrt rabi vrtnarja, če pa nekdo samo od strani gleda kaj v vrtu raste, želi pa le rožce brez plev…. je potem vrt kriv al vrtnar(ica)? ;)[/quote]
Vem, da ti ne boš verjel, ampak najlepše cvetje raste izven vrtov, na travnikih, v gozdu. Brez vrtnarja, vrtnark.
Misliš? Kaj pa če vzklije? Saj nisi edino zrno, zrna so redka, so pa. Ne dvomim v to, da bodo ženske vesele, če se pojaviš na trgu :).[/quote]
Plevel zaduši vse ostalo.[/quote]
Ne bo držalo. Včasih vseeno kaj zraste :). A zdaj bom pa jaz morala prepričevati, da pa so vseeno ok samski moški :), če sem pa zgoraj pisala kako se jih ne da spoznati. Zdaj te moram pa kontra prepričevat :).
Po mojem to sploh ni tako pomembno, vsaj ne za javnost, dejstvo pa je, da močno izstopaš med samskimi moškimi tu gor. V pozitivno smer. Daješ upanje, da je še kaj ok samskih moških. Saj veš, tule en, na kakem drugme forumu spet en, pa tam na onem izletu en… ni veliko, nekaj pa vas je in to je lepo videt.
Forum je zaprt za komentiranje.