Za večno samske ženske
Koliko je tipov, ki naredi otroka in odpeketa in drugje naredi otroka in tako naprej? Zakaj? Ker želijo širiti gene.
Drugače pa kot sem že rekla, preveri malce po teh portalih, malce poklepetaj in bo stvar točno jasna. Je pa po mojem to značilno za moške 40+.
Ali pa reicmo moški ima otroke, odrastejo in kar ne ve kaj bi sam s sabo in potem si najde mlajšo in ji naredi otroke.[/quote]
a dej no. Te ženske najbrž nimajo nič pri tem.
Daj ti govori v svojem imenu, kako boš pomagala. :-))
Meni tudi na pamet ne pride, ker tolk potrplenja pa tudi nimam. .-))[/quote]
Evo, zadnjič spoznala enega čednega nevrologa. Mlad, postaven, pameten očitno. Dal mi je telefonsko, mejl, …
Odstopim, valda. Pa sej Debelčica mi je kot sestra :))))
Naivno nasedejo.[/quote]
če si otrok ne bi želele, tudi nasedale ne bi.[/quote]
Kaj pa vem, moja kolegica ne daje takega vtisa. Poročila se je zelo mlada, s precej starejšim, ki ji je hotel otroke. 6 jih že imata. Ona vedno trdila, da noče več, on vedno govoril, da jih še želi. Ne vem, mogoče bo še kakšen. Vedno pa deluje kot naveličana otrok. In vedno govori, da komaj čaka, da odrastejo. Tudi nasplošno vse uboga moža. Od doma vzgojena, da je ženska gospodinja in mati, vseeno pa vsa nezadovoljna. Meni ne deluje kot, da bi si res tako hitro in tako veliko otrok želela.
Drug primer. Ona ima neke težave in bi bilo bolje, da nima otrok. Pa pravi, da jih mož hoče, da se bo vseeno potrudila in da bi rada obdržala moža,ker menda drugčae ne bo ostal pri njej.
Daj ti govori v svojem imenu, kako boš pomagala. :-))
Meni tudi na pamet ne pride, ker tolk potrplenja pa tudi nimam. .-))[/quote]
Evo, zadnjič spoznala enega čednega nevrologa. Mlad, postaven, pameten očitno. Dal mi je telefonsko, mejl, …
Odstopim, valda. Pa sej Debelčica mi je kot sestra :))))[/quote]
Super. Upam, da ga zanimajo 40+.
če si otrok ne bi želele, tudi nasedale ne bi.[/quote]
Kaj pa vem, moja kolegica ne daje takega vtisa. Poročila se je zelo mlada, s precej starejšim, ki ji je hotel otroke. 6 jih že imata. Ona vedno trdila, da noče več, on vedno govoril, da jih še želi. Ne vem, mogoče bo še kakšen. Vedno pa deluje kot naveličana otrok. In vedno govori, da komaj čaka, da odrastejo. Tudi nasplošno vse uboga moža. Od doma vzgojena, da je ženska gospodinja in mati, vseeno pa vsa nezadovoljna. Meni ne deluje kot, da bi si res tako hitro in tako veliko otrok želela.
Drug primer. Ona ima neke težave in bi bilo bolje, da nima otrok. Pa pravi, da jih mož hoče, da se bo vseeno potrudila in da bi rada obdržala moža,ker menda drugčae ne bo ostal pri njej.[/quote]
čudne kolegice imaš
45+ let star se zaveda /vsaj mislim večina/, da je vlak za otroke odpeljal.
Je pa cca 5-8 % bogatih ljudi, ki si zaradi denarja lahko privošcijo vsakih 5-10 let mlajšo ženo in več serij otrok.
Normalnezi si tega ne moremo privoščiti, kako bos vzgajal dve seriji otrok, kako boš gradil dve hiši.
Pisal sem že, zakon je zame tudi ekonomija.[/quote]
Ok, pač ne verjameš, stestiraj par portalov kot, da si ženska in boš videl. Samskim moškim brez otrok, se zrola in na vsak način hočejo imet otroke. Pa če verjameš ali ne. Preskusi pa boš hitro dojel.[/quote]
Tega pa tudi jaz ne verjamem…
Pa kje to živiš luba duša. Ta recept zanesljivo NE deluje.[/quote]
Kaj pa vem, vse, ki so šle po tem receptu, so poročene, jaz sem se mu pa uprla sem pa samska in visim na monu.[/quote]
Čakaj, čakaj, sej še ni konec. A si videla zadnjič v tistem filmu? Na koncu se vse lepo konča, je rekel. Če še ni lepo, potem pomeni, da še ni konec.:))
WD, stestiraj pa boš videl.
Margot, včasih sem tudi jaz verjela, da ta recept ni pravi. Samo zdaj pa, ko jih gledam, vidim, da niso v nekih super zakonih, vseeno pa so bolj zadovoljen kot jaz. Če gledam še starejše so pa kar zadovoljne. V mladih letih so imele može, ki so varali in tako naprej, zdaj na stare lete pa sta zadovoljna skupaj. On se je umiril, njej je pa sedaj ok.
Bi se reklo, da so izbrale raje vrabca v roki kot goloba na strehi. Jaz sem izbrala goloba na strehi in ostala brez vsega. Tudi brez vrabca.
Ooooo.Ti gledaš črno na življenje. Brez vsakega pragmatizma, pa pri 40- /verjetno/ še živet nisi začela.
Saj normalneži imamo do 40 jebo. Eksistence v službi, stanovanje -gradnja, otroci v vrtcu in Osn. šoli in skrb za njih, da potem to dalje laufaa, prva kriza v 90-tih, pa sedaj…
Takšne kot si ti, treba “jebat”, pa ne tako, kot ti misliš….jebat, da nekaj naredijo;-))…ker pameti je dovolj…
va gosp. Kriza l.90, pa sedaj
Ooooo.Ti gledaš črno na življenje. Brez vsakega pragmatizma, pa pri 40- /verjetno/ še živet nisi začela.
Saj normalneži imamo do 40 jebo. Eksistence v službi, stanovanje -gradnja, otroci v vrtcu in Osn. šoli in skrb za njih, da potem to dalje laufaa, prva kriza v 90-tih, pa sedaj…
Takšne kot si ti, treba “jebat”, pa ne tako, kot ti misliš….jebat, da nekaj naredijo;-))…ker pameti je dovolj…
va gosp. Kriza l.90, pa sedaj[/quote]
Aha, saj si odlično napisal, sam si napisal, da imate normalneži že vse urejeno. Torej ženo, družino in tako naprej. Pa misliš, da me zanimajo poročeni?
va gosp. Kriza l.90, pa sedaj[/quote]
Aha, saj si odlično napisal, sam si napisal, da imate normalneži že vse urejeno. Torej ženo, družino in tako naprej. Pa misliš, da me zanimajo poročeni?[/quote]
Pa kaj se ti zdi in se slabše, kaj se ti misliš, da jaz vlecem vodo na svoj mlin? Se ti zdi, da se ti ponujam?
Pozabi.
Ok. Dovolj neproduktivnega gobcanja. Za en mesec:))
Aha, saj si odlično napisal, sam si napisal, da imate normalneži že vse urejeno. Torej ženo, družino in tako naprej. Pa misliš, da me zanimajo poročeni?[/quote]
Pa kaj se ti zdi in se slabše, kaj se ti misliš, da jaz vlecem vodo na svoj mlin? Se ti zdi, da se ti ponujam?
Pozabi.
Ok. Dovolj neproduktivnega gobcanja. Za en mesec:))[/quote]
Ne, zdi se mi, da pišeš v napačno temo.
Dovolj stara, da ustrezam monovskim merilom starunklje in prestara za otroke in premlada, da bi igrala 25 letniku mamo.
Debela pa čisto preveč.[/quote]
Pa ne mu igrat mame, dejta se raje igrat, da si mu ljubica…. 😉
Pa se ti res nič ne znajdeš? 😀
Forum je zaprt za komentiranje.