Za večno samske ženske
Ma preskoči ko vidiš, da je pisal Watamaro, pa ti bo lajf takoj lepši. :-))
Ne beri, če ti zraste pritisk. :-)))[/quote]
Niti malo mi ne dvigne pritisk, samo z veseljem ti povem, da si dolgočasen s svojo ozkoglednostjo. Si mogoče ti tisti, ki je nekoč pisal, da bi žensko zapustil, če ne bi mogla imet otrok? En je enkrat to pisal tu gor. Ne vem točno ali ti ali kdo drug.
Res je srečnica. Ker partnerja morata prav vse početi skupaj, ane? Jaz tudi ne športam. Igram pa klavir in flavto. Moj partner pa ne samo da nima posluha, še občutka za ritem nima. Ampak še danes mu pod nos pomolim flavto. Ali boš špilal, ali pa nič![/quote]
Midve sva si tako podobni, obe nešportnici, obe nefit, obe brez kondicije :).[/quote]
:)) Debelčica, mene ne-športanje ne ovira. Nimam težav z kg, sem gibčna, ok kondicije najbrž res nimam za na Triglav, ampak saj tako ali tako tja ne nameravam iti :/
Koliko je tipov, ki naredi otroka in odpeketa in drugje naredi otroka in tako naprej? Zakaj? Ker želijo širiti gene.
Drugače pa kot sem že rekla, preveri malce po teh portalih, malce poklepetaj in bo stvar točno jasna. Je pa po mojem to značilno za moške 40+.
Ali pa reicmo moški ima otroke, odrastejo in kar ne ve kaj bi sam s sabo in potem si najde mlajšo in ji naredi otroke.
Midve sva si tako podobni, obe nešportnici, obe nefit, obe brez kondicije :).[/quote]
:)) Debelčica, mene ne-športanje ne ovira. Nimam težav z kg, sem gibčna, ok kondicije najbrž res nimam za na Triglav, ampak saj tako ali tako tja ne nameravam iti :/[/quote]
He, he, saj jaz tudi komu, ki mi teži glede športanja, rečem, da ne rabim kondicije, da je tako čisto ok kot je. V resnici pa vem, da sem vsa zastana in nefit.
Zanimiva tema: http://med.over.net/forum5/read.php?151,10137957
Kompliciraš v “vražjo mater”. Že Rugelj je hotel ustanoviti šolo, kako naj bi ženske razbijale v glavnem naveličane zakone.
Šole ni in pač greš sama “noter”. Sicer pa 40 + let tipi že imajo eno serijo otrok in si običajno nove niti ne želijo.[/quote]
Ah ja, tipi pri 45, 50ih samo to iščejo kako bi ustvarili družino. Poglej malo po spletnih portalih za parčkanje. Eni direkt v profil napišejo. Drugi ti v prvem pismu napišejo kako si želijo družino. V mojih mlajših letih so me sami taki zasipali. Jih vprašaš zakaj pa pišeš in pecaš toliko mlajše ženske od sebe pa reče, da hoče imet otroke. Pa tudi pri moji starosti enim še ni jasno, da je pa res že prepozno. Ne vem kdaj jih zgrabi, po mojem tam okrog 40 in ja, hočejo imet otroke.
Prijavi se na kak portal kot, da si recimo 29 letnica in opazuj. Sami 40-50letniki, ki bi radi otroka s tabo. Še kaki 40+letnici zatežijo, čeprav bi jim moralo biti jasno, da smo že vseeno malce prestare za rodit jim otroke.[/quote]
Zelo slabo ocenjuješ, kaj hočejo ti moški iz teh portalov in saj v reali je slicno. V reali vsi mi igramo in se slabse občuti.
Gre se samo za f**uk, potem pa adijo. V 90%.
Ma daj no. Kaj če 40+ letnik z otrokom.
Moški, v stiku z žensko, 70% časa razmišlja o seksu z njo-;))
Hu, samo, če bi rekel, da hoče seks in adijo, bi mogoče uspel. Če pa reče, da išče žensko za oploditi pa verjemi, da nima šans. Koliko 25-30 letnic bo šlo s tipom 45-50 na srečanje, če ji reče,d a hoče otroka naredit? Mislim, da nobena (mogoče mu bo omenila, da bi bila lahko njegova hčerka, ne mama njegovega otroka). Pa tudi 40+ letnica se sicer ne bo zgrozila, da je prestar za njo, se bo pa zgrozila, ker pričakuje otroka od nje.
Koliko je tipov, ki naredi otroka in odpeketa in drugje naredi otroka in tako naprej? Zakaj? Ker želijo širiti gene.
Drugače pa kot sem že rekla, preveri malce po teh portalih, malce poklepetaj in bo stvar točno jasna. Je pa po mojem to značilno za moške 40+.
Ali pa reicmo moški ima otroke, odrastejo in kar ne ve kaj bi sam s sabo in potem si najde mlajšo in ji naredi otroke.[/quote]
Ja Debelčica kaj pa tebe ovira? Ti si lahko tudi najdeš mlajšega, še lažje kot on :)))
Pa naj bo še on malo trepeta zate, ne samo ti.
:)) Debelčica, mene ne-športanje ne ovira. Nimam težav z kg, sem gibčna, ok kondicije najbrž res nimam za na Triglav, ampak saj tako ali tako tja ne nameravam iti :/[/quote]
He, he, saj jaz tudi komu, ki mi teži glede športanja, rečem, da ne rabim kondicije, da je tako čisto ok kot je. V resnici pa vem, da sem vsa zastana in nefit.[/quote]
Meni težijo samo zaradi kajenja. Pa še to so odnehali, ko so zadnjič na 3500 hlastali za zrakom, kao ne morejo dihati, meni pa nič. 😛
Ali pa reicmo moški ima otroke, odrastejo in kar ne ve kaj bi sam s sabo in potem si najde mlajšo in ji naredi otroke.[/quote]
Ja Debelčica kaj pa tebe ovira? Ti si lahko tudi najdeš mlajšega, še lažje kot on :)))
Pa naj bo še on malo trepeta zate, ne samo ti.[/quote]
Ja, kaj pa bom s kakim 20-25 letnikom? Saj bi mu lahko bila mama. Taki pecajo starejše ženske. Ostali pa ne. Seveda se ve zakaj jih pecajo.
Če midva nebi z mojo mogla imeti svojih otrok, bi jih posvojila.
Ker pa so sedaj otroci že odrasli sva si pa umislila psa in mačko, da nama ni dolgčas. :-))
Evo tudi ti si lohk nabaviš psa namesto dedca. Če ga boš dobro zdresirala, te bo ziher poslušal in prenašal za tisto skledo hrane na dan. :-))[/quote]
Ej, kaj misliš, da si edini, ki je odkril živali na tem svetu? Ne boš verjel, jaz imam še kaj več doma kot enega samcatega psa.
Pa naj bo še on malo trepeta zate, ne samo ti.[/quote]
Ja, kaj pa bom s kakim 20-25 letnikom? Saj bi mu lahko bila mama. Taki pecajo starejše ženske. Ostali pa ne. Seveda se ve zakaj jih pecajo.[/quote]
Ja saj ves čas jamraš, da si “starejša” ??? Kaj zdaj.
Jamram, da sem starejša? Ne bi rekla, če bi mi bila starost problem, bi se pretvarjala, da sem mlada in bi pisarila, da zgledam mlajša kot sem v resnici in tako naprej.
Napisala sem, da me muloti stari 20-25 niti pod razno ne zanimajo. Ne bi jim rada igrala mamice. Ostali pa ne iščejo starejših žensk. Ostali mislim mladci tam pri 35ih. Taki so pa že spodobni in ponavadi že odrasli. Pri takih me pa ne bi motilo, da so kar nekaj mlajši od mene.
Hu, samo, če bi rekel, da hoče seks in adijo, bi mogoče uspel. Če pa reče, da išče žensko za oploditi pa verjemi, da nima šans. Koliko 25-30 letnic bo šlo s tipom 45-50 na srečanje, če ji reče,d a hoče otroka naredit? Mislim, da nobena (mogoče mu bo omenila, da bi bila lahko njegova hčerka, ne mama njegovega otroka). Pa tudi 40+ letnica se sicer ne bo zgrozila, da je prestar za njo, se bo pa zgrozila, ker pričakuje otroka od nje.[/quote]
45+ let star se zaveda /vsaj mislim večina/, da je vlak za otroke odpeljal.
Je pa cca 5-8 % bogatih ljudi, ki si zaradi denarja lahko privošcijo vsakih 5-10 let mlajšo ženo in več serij otrok.
Normalnezi si tega ne moremo privoščiti, kako bos vzgajal dve seriji otrok, kako boš gradil dve hiši.
Pisal sem že, zakon je zame tudi ekonomija.
Hu, samo, če bi rekel, da hoče seks in adijo, bi mogoče uspel. Če pa reče, da išče žensko za oploditi pa verjemi, da nima šans. Koliko 25-30 letnic bo šlo s tipom 45-50 na srečanje, če ji reče,d a hoče otroka naredit? Mislim, da nobena (mogoče mu bo omenila, da bi bila lahko njegova hčerka, ne mama njegovega otroka). Pa tudi 40+ letnica se sicer ne bo zgrozila, da je prestar za njo, se bo pa zgrozila, ker pričakuje otroka od nje.[/quote]
45+ let star se zaveda /vsaj mislim večina/, da je vlak za otroke odpeljal.
Je pa cca 5-8 % bogatih ljudi, ki si zaradi denarja lahko privošcijo vsakih 5-10 let mlajšo ženo in več serij otrok.
Normalnezi si tega ne moremo privoščiti, kako bos vzgajal dve seriji otrok, kako boš gradil dve hiši.
Pisal sem že, zakon je zame tudi ekonomija.[/quote]
Ok, pač ne verjameš, stestiraj par portalov kot, da si ženska in boš videl. Samskim moškim brez otrok, se zrola in na vsak način hočejo imet otroke. Pa če verjameš ali ne. Preskusi pa boš hitro dojel.
Jamram, da sem starejša? Ne bi rekla, če bi mi bila starost problem, bi se pretvarjala, da sem mlada in bi pisarila, da zgledam mlajša kot sem v resnici in tako naprej.
Napisala sem, da me muloti stari 20-25 niti pod razno ne zanimajo. Ne bi jim rada igrala mamice. Ostali pa ne iščejo starejših žensk. Ostali mislim mladci tam pri 35ih. Taki so pa že spodobni in ponavadi že odrasli. Pri takih me pa ne bi motilo, da so kar nekaj mlajši od mene.[/quote]
Dobr, dej ti točno napiš kolk si stara in kolk debela, ker zdaj sem pa že zbegana :)))
Pa bomo videli kaj se da naredit.
Forum je zaprt za komentiranje.