Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za vas :)

Za vas :)

No ja če hodiš okol okičena kot krizban, zaščita ne bo odveč…. 🙂 Pa v slabem vremenu ni za zunaj za hodit, te lahko strela skuri, če nisi ozemljena…. :))))[/quote]

To, kar je meni všeč, ne morem imeti za v službo:))). Prosti čas je pa nekaj drugega. Tolele v zvezi s strelo…hmmm, bemtiš…kdo bo pol najedal na monu:))).

No ja če hodiš okol okičena kot krizban, zaščita ne bo odveč…. 🙂 Pa v slabem vremenu ni za zunaj za hodit, te lahko strela skuri, če nisi ozemljena…. :))))[/quote]

To, kar je meni všeč, ne morem imeti za v službo:))). Prosti čas je pa nekaj drugega. Tolele v zvezi s strelo…hmmm, bemtiš…kdo bo pol najedal na monu:))).[/quote]Bomo pa kako drugo spravl na obrate… :)))
Show mast go on….. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To, kar je meni všeč, ne morem imeti za v službo:))). Prosti čas je pa nekaj drugega. Tolele v zvezi s strelo…hmmm, bemtiš…kdo bo pol najedal na monu:))).[/quote]Bomo pa kako drugo spravl na obrate… :)))
Show mast go on….. ;)[/quote]

To pa lahko že zdaj:). Z veseljem se umaknem iz arene:)).

Bomo pa kako drugo spravl na obrate… :)))
Show mast go on….. ;)[/quote]

To pa lahko že zdaj:). Z veseljem se umaknem iz arene:)).[/quote]Ma daj ne se*i! Veš kolk truda smo vložili vate s šmirglanjem? :))))
Ne se hecat… 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To pa lahko že zdaj:). Z veseljem se umaknem iz arene:)).[/quote]Ma daj ne se*i! Veš kolk truda smo vložili vate s šmirglanjem? :))))
Ne se hecat… :D[/quote]

Kakšna je definicija šmirgljanja?:)) Aja, to pomeni VSAKRŠNA pozornost:)). Ejga stari, to pa drži:)).

Brezveze, da tam pišem, zato bom kar novo temo odprla.

Vi se sploh ne zavedate, kje je vaš glavni problem. Ni v tem, da ima vsak svoje mnenje- ker če bi vsi isto mislili, bi bilo že malo čudno. Ni problem niti v letih (mogoče malo, ko je ego ranjen, ampak to je zanemarljivo), niti ni problem v tem, da hoče nekdo nekaj nekomu vsilit.
PROBLEM JE V NAČINU IZRAŽANJA!
Sploh se ne poznate, pa se zmerjate s smrdljivci??, debeluhi??, staruhlami??, pa da vam gre na bruhanje ob branju nasprotih postov, da ne govorim naprej. In nekateri replicirajo podmuklo- z enim stavkom in milijon smajliji. Kao ja ja….NOT. Namesto da bi se napisala cela replika. Potem pa to spet sproži kontra napad. In vmes nekdo malo ozmerja. In čisto vsaka tema se pri vas zaključi isto. Ni važno kakšen je naslov jao 🙂
TU JE VAŠ PROBLEM.
In ko se to enkrat začne tako nizkotno, sploh več ni važno a ima nekdo nekaj prav, mu boste kontrirali. Vsaka teza ima lahko repliko in ta spet repliko itd. Sploh ni point, da se morate razumet, ampak da se kulturno ne razumete.

Preveč ste napeti vsi 🙂

http://www.youtube.com/watch?v=EzmF8OCFyuM%5B/quote%5D

Končno nekdo s pravimi ugotovitvami… 🙂

Vse kar si napisala se medsebojno izključuje. Si pila kaj? :)))[/quote]

Pejva lepo od začetka. Diamant je v dveh stanjih. Ko ga najdeš, je vedno neobrušen. Če pride pravemu pod roke, ga obrusi in s tem dobi vrednost za prodajo. Do tu vse jasno?:)
Zdaj pa v prenesenem pomenu. Sem že izoblikovana oseba, torej na nek način izbrušena. Zato ne rabim še dodatnega brušenja na drugih, z drugimi itd.:)). Če temu ne bi bilo tako, bi me drugi začeli brusiti haha. In kaj kmalu me ne bi bilo več, pogoltnila bi me tema:)).
[/quote]

Hvala za razlago, nekak se mi danes bereš precej neizbrušena. Če bi se lepše vedla (manj žleht) bi si kateri zaželel te vsaj malo “pobrusitit” :)))

Calypso…kdo bi si zaželel forumaša za brusenje?:))) Si za hece:)).

Kakorkol, diamant je zelo trd, kam si potem trda? :-))

Jaz sem pa mislil, da je tako, da je najditelj diamanta tisti, ki odloči, ali je potreben brušenja. Vsaj tako si pisala v svoji zgodbici. Ampak pri tebi je šlo drugače, pri tvoji se je diamant kar sam proglasil za obrušenega. Hmm. :)[/quote]

Mene ne moreš jemati enako kot diamant najden v naravi:)). Zato govorim o prispodobi.[/quote]
Kako pa lahko tebe jemljem, v prispodobi mislim? Ali nisi za sebe te prispodobe napisala? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mene ne moreš jemati enako kot diamant najden v naravi:)). Zato govorim o prispodobi.[/quote]
Kako pa lahko tebe jemljem, v prispodobi mislim? Ali nisi za sebe te prispodobe napisala? :)[/quote]

Potem me jemlji kot asociacijo:))).

Ej ne vem Marko, dons ni moj dan za razmišljanje:).

Je bil naporen teden. Čez vikend bo bolje. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

A da bo?:)) Jaaaaa bo:). Vikendi so zakon!

Hmm…imam občutek, da se bo ta vikend ornk bruslo;)

No ja, bolje išta nego ništa :))))

No ja, bolje išta nego ništa :))))[/quote]

Raje NIŠTA in ko pride, pol orng:).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close