Za vas :)
Če se obnašaš 14-letni fantek, ti bo težko kdo rekel da si zrel, še posebej ženska, ki rabi ob sebi moškega, roko na srce? ;)[/quote]
Če ti jaz razbijem nos in ti padeš po tleh, potem si ti 14 letna punčka.[/quote]
Ampak to samo potrdi tvojo nezrelost. 🙂
Nisem še prišla do konca neprebranega vendar kr sklepam da se je tema razvila v “daj, hvališ se blablabla ti itak sam ovce blablabla hlrv blabla starunkla zadrta blabla lazes prbijas”…. no grem brat dalje sam sklepam da nism delc od tega haha
Sicer pa hvala na vprašanju, dons ponoč, pa ne, ne hvalim se. 😀
Če ti jaz razbijem nos in ti padeš po tleh, potem si ti 14 letna punčka.[/quote]
Ampak to samo potrdi tvojo nezrelost. :)[/quote]
Točno tko. Sadni je en tak nebogljenček k tisti polulančki igračke k morš z njim lepo delat, ga negovat in v vatko zavijat. Skratka en otrok več za skrbet, ne pa partner. 😛
Takoj reagira z nasiljem.
Spominja me na enga sošolca k je na vse reagiru,ugriznu te bom v faco, pretepu te bom, nabil na nos…hahaha..on ženske še na 50cm bliz ni vidu, se potem vpraša zakaj…
Sem že obrušen diamant:). Ti si pomislila, da so me šele odkrili in sem v začetnem procesu brušenja?:))) [/quote]
Vse kar si napisala se medsebojno izključuje. Si pila kaj? :)))[/quote]
Pejva lepo od začetka. Diamant je v dveh stanjih. Ko ga najdeš, je vedno neobrušen. Če pride pravemu pod roke, ga obrusi in s tem dobi vrednost za prodajo. Do tu vse jasno?:)
Zdaj pa v prenesenem pomenu. Sem že izoblikovana oseba, torej na nek način izbrušena. Zato ne rabim še dodatnega brušenja na drugih, z drugimi itd.:)). Če temu ne bi bilo tako, bi me drugi začeli brusiti haha. In kaj kmalu me ne bi bilo več, pogoltnila bi me tema:)).
Pijem vodo, kmalu bom šla na malico: na kruh:))).
Jaz sem pa mislil, da je tako, da je najditelj diamanta tisti, ki odloči, ali je potreben brušenja. Vsaj tako si pisala v svoji zgodbici. Ampak pri tebi je šlo drugače, pri tvoji se je diamant kar sam proglasil za obrušenega. Hmm. 🙂
Vse kar si napisala se medsebojno izključuje. Si pila kaj? :)))[/quote]
Pejva lepo od začetka. Diamant je v dveh stanjih. Ko ga najdeš, je vedno neobrušen. Če pride pravemu pod roke, ga obrusi in s tem dobi vrednost za prodajo. Do tu vse jasno?:)
Zdaj pa v prenesenem pomenu. Sem že izoblikovana oseba, torej na nek način izbrušena. Zato ne rabim še dodatnega brušenja na drugih, z drugimi itd.:)). Če temu ne bi bilo tako, bi me drugi začeli brusiti haha. In kaj kmalu me ne bi bilo več, pogoltnila bi me tema:)).
Pijem vodo, kmalu bom šla na malico: na kruh:))).[/quote]Mogoče se te res ne da več brusit lahko se te pa šmirgla…. ali pa spulira do visokega sijaja…. :)))
Boš tako bleščeča, da te ne bo za gledat…. 😀
Pol pa le glej, da se ne boš preveč brusila….ob mene, nas:)[/quote]
Sem že obrušen diamant:). Ti si pomislila, da so me šele odkrili in sem v začetnem procesu brušenja?:))) Je pa marsikdo drug za pobrusit…jezik:)).[/quote]En mal pa mora zmeraj ostat še za pobrusit, al pa za zglancat;)
Jezička je pa pomoje škoda, pride za marsikaj prav;)
Jaz sem pa mislil, da je tako, da je najditelj diamanta tisti, ki odloči, ali je potreben brušenja. Vsaj tako si pisala v svoji zgodbici. Ampak pri tebi je šlo drugače, pri tvoji se je diamant kar sam proglasil za obrušenega. Hmm. :)[/quote]
Mene ne moreš jemati enako kot diamant najden v naravi:)). Zato govorim o prispodobi.
Pijem vodo, kmalu bom šla na malico: na kruh:))).[/quote]Mogoče se te res ne da več brusit lahko se te pa šmirgla…. ali pa spulira do visokega sijaja…. :)))
Boš tako bleščeča, da te ne bo za gledat…. :D[/quote]
:))) Hudooo:). A veš, da so meni ful všeč stvari, ki se svetijo:)). Mislim vse tisto, kar lahko dam na sebe:). Dvojni sijaj:))). Se bo komu še zableščalo:).
Sem že obrušen diamant:). Ti si pomislila, da so me šele odkrili in sem v začetnem procesu brušenja?:))) Je pa marsikdo drug za pobrusit…jezik:)).[/quote]En mal pa mora zmeraj ostat še za pobrusit, al pa za zglancat;)
Jezička je pa pomoje škoda, pride za marsikaj prav;)[/quote]
Ja, imaš prav, saj človek ne more biti nikoli dokončno izoblikovan. Samo psssst, ne tega okrog govort, ker potem me bodo vsi hotli zbrusit:))).
Mogoče se te res ne da več brusit lahko se te pa šmirgla…. ali pa spulira do visokega sijaja…. :)))
Boš tako bleščeča, da te ne bo za gledat…. :D[/quote]
:))) Hudooo:). A veš, da so meni ful všeč stvari, ki se svetijo:)). Mislim vse tisto, kar lahko dam na sebe:). Dvojni sijaj:))). Se bo komu še zableščalo:).[/quote]Torej, če se kdaj pripeti, da se srečava je bolje, da se ne mažem s kako kremo, da se ne bi preveč šajnal, ker bi me lahko nase zvlekla…. v želji po dvojnem sijaju… :))))
:))) Hudooo:). A veš, da so meni ful všeč stvari, ki se svetijo:)). Mislim vse tisto, kar lahko dam na sebe:). Dvojni sijaj:))). Se bo komu še zableščalo:).[/quote]Torej, če se kdaj pripeti, da se srečava je bolje, da se ne mažem s kako kremo, da se ne bi preveč šajnal, ker bi me lahko nase zvlekla…. v želji po dvojnem sijaju… :))))[/quote]
Ne ne…moraš se namazat, da se zaščitiš! Lahko bi se opekel, tega pa nben noče, a ne:). In klobuk tudi ni slaba ideja…da se boš imel kam za skrit haha.
Forum je zaprt za komentiranje.