Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za vas MoNovke!

Za vas MoNovke!

Če ti daješ svojo pizdo enemu šupku ki to neve potem nisem jaz nesposoben in kriv za to da ne najde ščegetavčka… jaz ti najdem točko G brez večjih težav![/quote]

A tisti link si dal, ker si se do sedaj srečal z ženskami, ki ne znajo s tvojim tičem?:). Hja glej, pol nisem jst kriva za tvoje neuspešne poskuse ne vem česa že:).[/quote]

Ne to sem dal za vas… da vete kam se obrnit 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

A tisti link si dal, ker si se do sedaj srečal z ženskami, ki ne znajo s tvojim tičem?:). Hja glej, pol nisem jst kriva za tvoje neuspešne poskuse ne vem česa že:).[/quote]

Ne to sem dal za vas… da vete kam se obrnit :)[/quote]

Kolk si ti pozoren:). Meni je ta spretnost bila položena že v zibelko:)).

Ne to sem dal za vas… da vete kam se obrnit :)[/quote]

Kolk si ti pozoren:). Meni je ta spretnost bila položena že v zibelko:)).[/quote]

a to je tisto ko blontne mate edino to vrlino skupaj z velikim dekoltejem? 🙂

pišuka… a tak si prišla do take dobre plače… saj razumem zdaj … v tem me pa res prekašaš gladko!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kolk si ti pozoren:). Meni je ta spretnost bila položena že v zibelko:)).[/quote]

a to je tisto ko blontne mate edino to vrlino skupaj z velikim dekoltejem? 🙂

pišuka… a tak si prišla do take dobre plače… saj razumem zdaj … v tem me pa res prekašaš gladko![/quote]

A tako:). Razmišljaš v smeri, ki ti je bližja:). To si ti, ne jst:).

Ti si ziher blont… v glavi…. če ne drugje.[/quote]

Sem po glavi:). Veš kaj bi bilo dobrodošlo za vaš moške…da se naučite, kje ima ženska ščegetavček:). Samo to, zgolj osnova bi bila že veliko:)).[/quote]

Rad bi se naučil… a mi boš pokazala? 🙂

Goldfish, Matkič še sploh ni srečal ženske, ki se bi ga dotaknila, tipček je še nedolžen. Se mi pa, glede na njegovo pisanje in občudovanje Spiderja, Sadnega pa še kakega podobnega in udrihanje po ženskah, dozdeva, da je tipček gej. Tako občudovanje moških. Ne vem. Ženske občudujemo moške, moški ženske. Matkič pa občuduje tipe :).

Občudovanja vredna tema, tko naprej!

Matematika ni potrebna, tud fiska ne!

Maš ti kak problem, če bi slučajno bil?

Maš ti kak problem, če bi slučajno bil?[/quote]

Nič nimam proti gejem, če to misliš. Imam pa precej proti tipom, ki non stop udrihajo po ženskah. Če so jim moški všeč so jim pač, zato ni treba sovražnosti do žensk. Meni so tudi moški všeč pa zato ne udriham po ženskah.

Spet nek retardun, ki se vsak dan pokaže z drugim vzdevkom.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Maš ti kak problem, če bi slučajno bil?[/quote]

Itak da ma pomoje sem jo zavrnil pa me zhasleduje

udrihanje prek zensk je zato ker si to zasluzijo…. če si nesposobna pa se pizdiš 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close