Za vas MoNovke!
Če ti daješ svojo pizdo enemu šupku ki to neve potem nisem jaz nesposoben in kriv za to da ne najde ščegetavčka… jaz ti najdem točko G brez večjih težav![/quote]
A tisti link si dal, ker si se do sedaj srečal z ženskami, ki ne znajo s tvojim tičem?:). Hja glej, pol nisem jst kriva za tvoje neuspešne poskuse ne vem česa že:).[/quote]
Ne to sem dal za vas… da vete kam se obrnit 🙂
A tisti link si dal, ker si se do sedaj srečal z ženskami, ki ne znajo s tvojim tičem?:). Hja glej, pol nisem jst kriva za tvoje neuspešne poskuse ne vem česa že:).[/quote]
Ne to sem dal za vas… da vete kam se obrnit :)[/quote]
Kolk si ti pozoren:). Meni je ta spretnost bila položena že v zibelko:)).
Ne to sem dal za vas… da vete kam se obrnit :)[/quote]
Kolk si ti pozoren:). Meni je ta spretnost bila položena že v zibelko:)).[/quote]
a to je tisto ko blontne mate edino to vrlino skupaj z velikim dekoltejem? 🙂
pišuka… a tak si prišla do take dobre plače… saj razumem zdaj … v tem me pa res prekašaš gladko!
Kolk si ti pozoren:). Meni je ta spretnost bila položena že v zibelko:)).[/quote]
a to je tisto ko blontne mate edino to vrlino skupaj z velikim dekoltejem? 🙂
pišuka… a tak si prišla do take dobre plače… saj razumem zdaj … v tem me pa res prekašaš gladko![/quote]
A tako:). Razmišljaš v smeri, ki ti je bližja:). To si ti, ne jst:).
Goldfish, Matkič še sploh ni srečal ženske, ki se bi ga dotaknila, tipček je še nedolžen. Se mi pa, glede na njegovo pisanje in občudovanje Spiderja, Sadnega pa še kakega podobnega in udrihanje po ženskah, dozdeva, da je tipček gej. Tako občudovanje moških. Ne vem. Ženske občudujemo moške, moški ženske. Matkič pa občuduje tipe :).
Maš ti kak problem, če bi slučajno bil?[/quote]
Itak da ma pomoje sem jo zavrnil pa me zhasleduje
udrihanje prek zensk je zato ker si to zasluzijo…. če si nesposobna pa se pizdiš 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.