Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za varanje ste krive ženske, ki nimate razčiščeno!

Za varanje ste krive ženske, ki nimate razčiščeno!

Pri vsem tem varanju je najbolj žalostno to, da vsi vpleteni upajo, da bodo šli na bolje, potem pa leden tuš. Tako moški kot ljubica. Če je žena pametna, počaka da ga mine in spregleda, da je ona še vedno kraljica, te vmesne pa samo zajčice v grmu. Se ne ruši svojega kraljestva za take neumnosti. Vsakemu se kdaj pocedijo sline za nekom, za katerega misliš, da je od samega Jezusa poslan. Potem pa vsak ugotovi, da je manj ali več isto ali celo slabše kot to kar imaš že. Sek.s ena sama žalost. Namesto, da napreduješ v izkušnjah, dobiš spet enega začetnika, ki ne najde tvoje točke G in jovo na novo ga učit, se matrat in živcirat mesece ali leta, dokler ga ne navadiš na svoj sistem kajnin kako ti paše in zemljevid telesa, medtem pa leta tečejo. Zato se tistega, ki že ve kje in kako mora pritisnit niti ne splača pustiti da gre, saj gre z njim vso to znanje in izkušnje. Bodite pametne 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Igra nedolžnosti, 10.11.2021 ob 17:21

Nekaj mi razložite. Kriv je torej samo tisti ki vara…

Recimo da vaša mama kupi hišo, se zakreditira, vse kar imat vloži vanjo. Prodajalec ve, da je prodal krš, prav tako veste vi.

Hiša se poruši tisti dan, ko prvič stopi vanjo in…kdo je kriv? Po vaše torej samo prodajalec, ker hči je pač hči. Al je kriva v prvi vrsti hči, ker je pač njena hči. Al sta kriva oba…laganja in prikrivanja?

Nehajte se (beri:ljubice) posipavat s pepelom. Krive ste isto kot ta, ki se je odločil skočit na vas. Se res nič ne spoštujete?

Si pa našla primerjavo. Po mojem je samo tebi jasna.

To je tako kot pri ropu banke-varalica je ropar ljubica pa sosotrilec, ki poskrbi za pobeg roparja.

Tisti ki je izgubil denar pa ni kriv ropa. le tega da je imel na tej banki denar.

Tako žena ni kriva za varanje. Če je s svojim zgolj v ekonomskem odnosu in ga zavrača potem je kriva tega. Če je zgolj izbrana za ekonomski odnos pa sama želi biti z partnerjem, je kriva tega, da je šla v odnos z nekom, ki jo nikdar ni imel rad. če pa jo on želi brezjajčno zapustit preko varanja, torej upa, da bo ona naredila konec pa je spet kriva zgolj tega, da je šla s pezdetom v odnos. Torej-za dejanja drugih nismo krivi, zgolj za svoja. In žena za njegovo varanje ne more biti kriva nikdar in nikoli. Ljubica pa je, ker s tem ko zasedenemu da noge narazen podpira varanje.

A veste da varanja ne bi bilo, če bi vse ženske rekle zasedenemu NE? No saj vem da se to ne bo nikdar zgodilo, ker varanje in status ljubice pač nosi nerazrešene potlačene probleme.. s katerimi pač nimajo namena dilat, lažje je ranjevat druge, kot pa se soočit s sabo in svojimi strahovi.

Zartrose izven profila, 10.11.2021 ob 17:58

To je tako kot pri ropu banke-varalica je ropar ljubica pa sosotrilec, ki poskrbi za pobeg roparja.

Tisti ki je izgubil denar pa ni kriv ropa. le tega da je imel na tej banki denar.

Tako žena ni kriva za varanje. Če je s svojim zgolj v ekonomskem odnosu in ga zavrača potem je kriva tega. Če je zgolj izbrana za ekonomski odnos pa sama želi biti z partnerjem, je kriva tega, da je šla v odnos z nekom, ki jo nikdar ni imel rad. če pa jo on želi brezjajčno zapustit preko varanja, torej upa, da bo ona naredila konec pa je spet kriva zgolj tega, da je šla s pezdetom v odnos. Torej-za dejanja drugih nismo krivi, zgolj za svoja. In žena za njegovo varanje ne more biti kriva nikdar in nikoli. Ljubica pa je, ker s tem ko zasedenemu da noge narazen podpira varanje.

A veste da varanja ne bi bilo, če bi vse ženske rekle zasedenemu NE? No saj vem da se to ne bo nikdar zgodilo, ker varanje in status ljubice pač nosi nerazrešene potlačene probleme.. s katerimi pač nimajo namena dilat, lažje je ranjevat druge, kot pa se soočit s sabo in svojimi strahovi.

Rop in vreča denarja. Dejmo no odpret tekmovanje kdo da bolj glupo primerjavo?

Kriv je samo on. Sem moški pa tega ne razumem. Sem poročen, tudi meni se je tu in tam pripetilo da se je katera dobesedno nastavljala ampak, ker ji pozornosti nisem vračal si je kaj hitro našla drugo žrtev in mene pustila pri miru. Pa so bila vmes sušna obdobja v zakonu, ko ni bilo sexa po par mesecev ampak mi na kraj pameti ni padlo, da bi šel zato sexat drugam. Sva se z ženo pogovorila o tem so tudi drugi načini zadovoljitve, ko ji ni bilo je pač uredila drugače in to to. Bila so tudi obdobja ko meni ni bilo do sexa takrat sem na druge načine poskrbel za njo. Vse se da, če je neko razumevanje, pogovor, razčiščevanje zadev sproti. Tak da moški, ki podleže ženski, ki se mu nastavlja tudi, če doma ne dobi ni moški. Moški udari po mizi in reče imam ženo pusti me na miru in tako se stvar zaključi!

To ni dec, 10.11.2021 ob 19:30

Kriv je samo on. Sem moški pa tega ne razumem. Sem poročen, tudi meni se je tu in tam pripetilo da se je katera dobesedno nastavljala ampak, ker ji pozornosti nisem vračal si je kaj hitro našla drugo žrtev in mene pustila pri miru. Pa so bila vmes sušna obdobja v zakonu, ko ni bilo sexa po par mesecev ampak mi na kraj pameti ni padlo, da bi šel zato sexat drugam. Sva se z ženo pogovorila o tem so tudi drugi načini zadovoljitve, ko ji ni bilo je pač uredila drugače in to to. Bila so tudi obdobja ko meni ni bilo do sexa takrat sem na druge načine poskrbel za njo. Vse se da, če je neko razumevanje, pogovor, razčiščevanje zadev sproti. Tak da moški, ki podleže ženski, ki se mu nastavlja tudi, če doma ne dobi ni moški. Moški udari po mizi in reče imam ženo pusti me na miru in tako se stvar zaključi!

Nekako ne verjamem tej zgodbi.

Ja itak avtorica, si ti s hruske padla.?

Anonimus347, 10.11.2021 ob 19:51

Nekako ne verjamem tej zgodbi.

Lahko verjameš ali pa ne men je popolnoma vseeno pač v mojem zakonu tako je in še po več kot 10 leti vedno komaj čakam, da pridem domov k družini, svoji partnerici in otroku. Ko prebiram kako eni svojih genitalij ne morete zadržat samo za svojega partnerja se mi pojavi slika naših prednikov pred očmi (opic) pa še to je žalitev za opice.

Če bi bil srečen s teboj, ne bi šel z njo!

Da se razumemo varanja ne podpiram, in poročeni so zame vedno bili tabu!

Ej, zaradi takih kot si ti, se govori, da so ženske krive, če jih tip posili in podobno. Ker itak ženska napelje v greh, moški so pa pač nemočni in nimajo lastne volje in možnosti odločanja???

A si ubrisana?

Kriv je on, potem ti, potem ona.

Ona ni v zvezi. Ona nima nikogar doma, ki ga prizadane. Odgovornost je na tvojem dragem. Saj ni boginja, da se ji ne more upret, al kako?

Pozdravljena zakaj so krive ženske ki so samske. Potem je nekaj pri tebi narobe da partner išče drugje srečo. Zato ne krivi žensk ampak počisti pri sebi…….

Draga moja, kriva sta oba, ne samo ženska. Ona je samska nima kaj zgubit, on pa niti  ne studira da lahko zgubi vse zarad ene frcefele. Torej ni nic manj kriv

A je res bil srečen? Ah daj no…   Srečo išče tisti, kateremu je manjka.. in on jo je iskal ter našel.  Izgleda pa, da je zelo bister človek, če te je lahko po vsemu temu še ‘nategnil’, da nista seksala ter da je za vse kriva punca, ki je lepo izgledala in katero je verjetno obtožil tega, da je rinila vanj on pa jo je seveda poskušal zadržati vstran, a ni šlo.

Res, ampak res si neumna, če mu to oprostiš in vališ krivdo na drugo, ki je bolj karizmatična, seksapilna, zabavna,…   saj vem, prevarane zelo boli, ko zvedo za ‘boljšo’ konkurenco.

Vidim da ste se tle oglasile same cvetke, vse ste poštene itd..a sem prepričan da vas je tle 99% žensk ki varate na polno, in to poročenih samo pred drugimi se delate neke fine dame, pa moške obrekujete. Ko boste ženske začele moške spoštovat vas bodo tudi oni. Ne pričakuj tega kar sama nisi sposobna ali zmožna dajat. Največji problem je točno to da hočete in si želite da vas moški spoštujejo a vi njih ne spoštujete niti ne cenite a ni to žalostno ? In kaj pol pričakujete od moških ? Včasih je boljše da ste tiho ko govorite o spoštovanju in varanju. Lp

Hm hm,

Odvisno. Ce ti je kriva ona se z njo pogovori, ji povej kako pa kaj bodi dovolj prepričljiva da bo pustila tvojega moža na miru.

Če ne veš kdo je prosi svojega moža naj ti pove, saj ni nič kriv.

Če se zgodi enaka stvar drugic pojdi do druge in ji povej kot prvi itd itd se bodo ze vse zenske spametovale 🙂

Jaz sem pa “naši” ljubici zelo hvaležna, da mu je podlegla. Tako sem vsaj videla, pri čem sem in kakšen je moj bivši mož 🙂 Nikoli sicer ne daj roke v ogenj za nekoga, da te ne bi prevaral, ampak a ni to nekaj najbolj nizkotnega, kar lahko narediš svojemu partnerju?

Si sploh predstavljate, kaj doživi prevarani partner, pa ne glede na spol? Ko ugotovi, da je izdano zaupanje, da ste lezli z nekom drugim po lokalih, po posteljah, da ste se skupaj vozili v istem avtu, da ste si pisarili in klicarili? Sploh veste, vi ki varate, KAKO lahko to človeka prizadane? Ne, verjetno res ne veste. Nimate niti najmanjšega pojma, kako lahko to psihično uniči človeka, tako moškega kot žensko. Da potem, če se zgodba zaključi in spozna nekoga novega, živi v nekem stalnem “strahu” – kaj pa, če se ponovi in me bo tudi ta prevaral? To je travma, ki je ne privoščim nobenemu.

Midva sva imela zgledno razmerje. Skupaj 11 let, živela skupaj od 29. leta, povsod sva šla skupaj, pogovarjala sva se vsak dan, se smejala, 1x tedensko šla na pravi romantični zmenek, pa kino, pa filmski večeri s kokicami, ki so se itak končali s seksom – pa seks je bil na sporedu tudi po 10 letih v povprečju 3x tedensko ali celo 4x. Nikoli ne bi upala reč, da nama kaj manjka, vsaj meni ni. Dokler mi ni prijateljica obzirno povedala, da se ji zdi da ga je videla sredi belega dne v mestu z temnolaso gospodično in da je bilo obnašanje sicer čisto prijateljsko in zgledno, ampak da je sumljivo. Glede na to, da sem poznala vse njegove sodelavke in prijateljice, sem ga direktno vprašala, kdo je ona. Zgolj bivša sošolka, ki jo je po naključju srečal v mestu. A res, pa ravno v mestu, kaj si pa počel v centru mesta, če delaš na obrobju? Tu mu je prvič zaštekalo, ni našel v sekundi izgovora (jadnik) in vedela sem, ženska intuicija – ta ženska je nekaj več. Sem pustila zadevo, poslušala izgovor (da je šel na glavno pošto), si mislila svoje in si rekla, no v redu, bo že čas pokazal. In je čas čez 2 meseca pokazal njuno skupno fotko, neprevidno shranjeno na google photos (in še več ponesrečenih fotk v smetnjaku google photos). Ni se izpisal iz google računa in ja, seveda bom šla pofirbcat.  A katera na mojem mestu ne bi šla? 🙂 Fotko shranim in mu jo pošljem na Viber – zadnjič te vprašam, kdo je ta?  Dobim sporočilo, da naj ne delam panike in sklepam narobe stvari, da se pogovoriva doma.  Tako sem ga prijela doma, da je kapituliral in mi v roku dveh ur samih laži končno povedal. Da mu je bilo v službi dolgčas in se je registriral na urgenci (jadnik II.) in se z njo zapletel v pogovor. Ker je bilo sicer stanovanje njegovo, sem se jaz spokala čez dva dni in potem z njim komunicirala prek sporočil, glede denarja in vsega. Sem dosegla svoje, predvidevam da ne zato, ker bi bil moj bivši taka dobrota od človeka, ampak ker je imel hudičevo slabo vest. Tako da, ženske, če mislite da imate super razmerje, super zakon, seks štima, pogovor štima, vse štima – ni 100% da ga vaš dragi ne namaka še kje drugje.

In še nekaj – moški, ki vam govori, da bo pustil svojo ženo in bil z vami, vam laže. To vam kar gratis povem, ni se mi treba zahvaljevat. 🙂 Ker, če bi ga tako prevzele in bile tako posebne, bi jo že zdavnaj pustil, tudi če ne bi vas spoznal.

Meni se sicer tudi zdi nemoralno osvajat nekoga, ki je vezan, ampak odgovoren nasproti partnerju je pa tisti, ki je vezan, pika.

Hmmm,si sigurna, da vse te ženske že na začetku vejo, da je tipček oddan? Eni kar znajo igrati dvojno igro… Ali se zadeva zakomplicira, ko žena doma ugotovi in tipa privije?

Šele takrat tudi druga izve, da nista dva v zvezi.

Toliko o temu, da moški ni kriv… krive so samske ženske…. po tvoje no…

Težko nekoga obsojat, ker ne vemo vseh razmerij in podobno. Verjetno bosta v kratkem šla narazen in tako bo tudi zate najbolje. Sem imel pred leti obratno situacijo, k je bivša kar naenkrat začela kasneje hodit iz službe zaradi “povečanega obsega dela” pa jo po naklučju vidim v družbi drugega moškega, ko uživa v romantični večerji. Enostavno sem jo odpikal in sva z hčero ostala sama. Ona še sedaj uživa, menjuje partnerje in naju pusti na miru. Vse skupaj se je zgodilo v trenutku pa sem bil vedno zvest in pošten. Samskih za romantična srečanja je dovolj, vezati se pa ne želim več, ker nočem biti zoper razočaran. Smo si pa različni ?

Yasminela, 09.11.2021 ob 13:45

Tako. Moj partner s katerim sva skupaj pet let, živiva pa skupaj zadnje tri lete, se mi je že 2x neuspešno zlagal da ima fitnes s kolegi, obakrat prišel domov cvetoč ko roža, nobenih znakov utrujenosti, oprema dišeča in superge suhe kot poper. Sem ga vzela drugič ko se je to zgodilo, malo na žerjavico, da se zjasne kaj se dogaja.

SEVEDA, v službi je spoznal gospodično ki šteje 33 let, ki je SAMSKA in mu je zmešla glavo in ga skubi za vsakič ko gresta ven. NAJIN SKUPEN DENAR TROŠIL ZA NJO!!!!

Ja jezna sem. A ženske nimate res trohe več samospoštovanja da ne rinete za moškimi ki so v razmerju? Vam ni nič več sveto? Upam da se vam vsem ki to počnete, vrne kod bumernag nazaj!!!

Če izveste da je moški poročen ali v zvezi ga prosim pustite na miru ker boste s tem naredile nekaj dobrega zase in tudi za ostale, ki smo na koncu samo razočarani in jezni ter nič krivi.

Ne sprejemam tega da je moj partner kriv za to varanje, čeprav kod on pravi da sexsala pa nista da tako daleč še ni šlo, z poudarkom na ŠE, da mu glavo snamem zaradi tega ŠE. Ne, ni kriv on!!! Krive ste ženske ki ne veste kje vam je mesto!!! Ki si iščete partnerje med poročenimi, srečnimi že z nekom!! Najdite si samske!

Upam in želim vsem takim ženskam, da se vam to prejkosleje vrne v živlenju!

Draga moja…prwvaral bi te slej kot prej, če ne z njo, pa z eno drugo…

Če bi bil pošten moški, se sploh ne bi spuščal v kakršnokoli razmerje.

Ker pravega moškega ena frcafela ne more kr tak zmešat…on ve, kje je njegovo mesto…

Men osebno se zdi, da je krivda bolj na njegovi strani…on je vezan, ne ona.. On se je zavestno odločil, da se bo prepustil njenim čarom…ce bi med vama vse stimalo, na to niti pomislil nebi… Razen če je podvržen varanju in bi imel rad se postrani malo zabave…

avtorica teme, ne grozit tukej ženskam……, tvojga tipa za jajca prim in mu jih razbi kot pravi vizjak.. Če imaš pa tipa rada mu pa privošči pet minut sex expresa in bodi srečna za njega.., kaj je to proti 50 tim letom, ki jih bosta skup preživela, majhen qurčev dim.., nismo rojeni za to, da se sekiramo ampak, da se krešemo in se imamo fajn….

Napaka, ki jo delate nekatere ženske. Če vas partner prevara, je kriva druga ženska, on ubožec pa nič kriv in ga po vsaki prevari čakate odprtih rok doma. Dajte se malo bolj cenit ali pa se ne čudite, da vas bo mož varal znova in znova

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close