Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika za urso- ni hrana

za urso- ni hrana

Prosim urso za podatek, kako se pride najhitreje in seveda najceneje na Švedsko. Vem, da vprašanje ni na pravem forumu, ampak sem boš zagotovo pogledala. Hvala in lep pozdrav.

Zivjo!

Ce zelis poceni letet:

ima direkt linijo iz Milana (Bergamo) v Stockholm
ali pa Trst/Celovec/Graz -> London Stanstead -> Stockholm (samo moras preverit urnike, kako je s prestopanjem)

ima direkt linijo Benetke – Stockholm

To sta low price druzbi, karte kupis s kreditno kartico preko interneta. Ce imas sreco, lahko placas tudi samo takse in pride to potem ene 10 eurov v eno smer. 😉

Sicer ima pa SAS ali Lufthansa sedaj izven sezone poceni karte za vecja mesta okoli Slovenije (Dunaj, Zagreb, Benetke), pridejo ca. 200-300 eurov povratna karta. Samo za to pojdi direkt na Lufthanso (na Gosposvetski v Lj, pazi, pa ne it na Adrio – urada sta en poleg drugega) ali pa kupi in rezerviraj karto preko interneta (placas s kreditno kartico, karto posljejo na dom oz. naredijo e-karto):
, .

Iz Ljubljane zal ni poceni variant za letet, ne me vprasat, zakaj, ampak letet na Brnik je financno obup. :((( No, mogoce bo zdaj kaj bolje, ko bo maja zacel easyjet letet na Brnik iz Londona:

Ce bi sla pa z vlakom, potem ti svetujem, da gres na Wasteels urad na 1. peronu zel. postaje v Lj. Tam ti bodo nasli najcenejse karte za kamorkoli, so zelo prijazni in se ful potrudijo in preverijo vse zive popuste in moznosti. Npr. ce potem primerjas njihovo karto s tisto, ki bi ti jo dali na navadnem salterju na zel. postaji, je razlika lahko tudi pol cene.

A bo v redu? Upam, da kaj pomaga.

Lp, Ursa.

Ups, sorry, en URL sem narobe napisala: SAS snowflake ima URL

Prodano.
To je bilo pa hitro. Bom poročala o uspehu.

Če se ti ne mudi, bo od letošnjega maja naprej letel EasyJet (tudi low cost, nizkocenovni prevoznik) iz Brnika v London-Stansted. Karte je že možno kupiti preko interneta. Tako ti ni treba več niti v Celovec-Trst-Graz.
Lp Mimi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close