Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Za Uršo, ki oddaja prikolico v Vrsarju

Za Uršo, ki oddaja prikolico v Vrsarju

Živjo!

Malo nižje na forumu sem videla, da oddajaš prikolico v Vrsarju. Mi smo 4 – članska družina z dvema malčkoma. O kampiranju nimamo kaj dosti pojma, si pa zelo želimo poskusiti. Zato me zanima, če imaš še prosto za 1. maj, če je dovolj prostora za nas 4, če je notri kak kaloriferček ali kaj podobnega in kaj bi morala še vzeti s sabo, kar ni vključeno. Mimogrede, glede na to, da se za 1. maj še ne bomo kopali – ali se tam že kaj dogaja, da bomo lahko otroke malo zaposlili? Pa še to – ali ste daleč od sanitarij in kako so urejene.
Vprašanj imam precej, ampak saj sem povedala – smo bolj “levaki” za tole; enkrat je pa treba začeti…
Lepo prosim za odgovor in tel. cifro.

LP, Ula

No, pa začnimo.
Ta kamp je zelo velik in se stalno kaj dogaja. V kampu je zelo velika, dobro založena trgovina, stojnice, mini golf, teniška igrišča, lahko si izposodiš čoln, surf, imajo ene 4 restavracije, 2 otroški igrišči z igrali, lunapark, tako da mislim, da vam ne bo dolgčas.
Sanitarij je veliko, so tudi zelo blizu nas in so urejene. Mislim, pa da sanitarij ne bi potrebovala, glede na to, da imamo mi parcelo, na kateri je prikolica z baldahinom, imamo pa še kuhinjo in kopalnico narejeno iz salonita. V kopalnici je WC školjka, lijak in tuš, tako da mislim, da sanitarij sploh ne bi potrebovali. Na parceli je tudi topla voda.

Problem je le-ta, da je prikolica za prvomajske praznike vedno polno zasedena, julija in avgusta pa tudi. Vmes pa več ali manj za vikende, no maja meseca pa je potem več ali manj prosta.
Torej za prvomajske praznike žel ni prosta, ker bomo mi dol, lahko pa se dogovorimo za kak drug termin v mesecu maju, če vam to ustreza seveda (po 4. maju).

Odpiši mi.

Lp Urša

Zdravo Urša,

zasledila sem da oddajaš prikolico. Ali je mogoče kakšna varianta za najem od 15. avgusta do 31. avgusta? Smo tričlanska mlada družinica. Naša mala punčka bo takrat stara osem mesecev. Prva varianta za najem v Banjolah nam je žal padla v vodo, to smo izvedeli danes in smo kar malo razočarani.

Prosim odpiši in pa če mogoče lahko sporočiš eventuelne proste termine.

Hvala že vnaprej in lep večer ti želim.

Andreja*

Pozdravljena,

Dve mamici z dvema majhnima otrokoma (leto in pol) sva zelo zainteresirani za najem od 14. do 29. junija.
Imate mogoče še prosto in kakšna je cena?

Lep sončen dan,

Nina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close