Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za ula1

za ula1

draga punca, kot razumem s spodnjih postov, vedno povzročaš en konflikt, spavla si se na niko, sedaj name, nekaj tvojih postov je itak mim, a si se mogoče vprašala, če je mogoče v tebi problem, a?

a si nezmotljiva in najpametnejša – dej nehi že no, pa nas pusti na miru

pa da se hvalš, da se kregaš z niko, ostale pa napizdiš, če povejo svoje mnenje, ja ne vem no-KDO JE ZDEJ Z DRUZGA PLANETA,

pejt ven na sneg……..

BINGOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ula1 pejt se maužat,

lp

aja, najdla trak

Sem že predlagala, da Primož odpre CICIBAN ČVEK in to nujno!!!

CICIBAN je za ulo1, že kr mal preveč, RAJŠ CICIDO

ula a so te spregledale kaj, se kr pod vse podpišem,

pa en lep dan ti želim ulči in vsem ostalim tudi seveda

se grem sankat, čauči

mogoče se pa punca na ta način sprošča,
mogoče želi na ta način spravt ven iz sebe nervozo in agresijo

kaj čmo tut take ule morjo bit med nami

sam, da bi jih blo čim manj,

lp

ne se preveč jezit nanjo, mogoče hoče sam mal začinit vse skupaj, rada bi, da bi se tukaj več dogajalo… ampak pač nima pravega načina.

no, zdej ste jo pregnale in bo mir. ona bo pa tud drugič mal premislila, preden bo vse po vrsti nadirala in se sploh grdo obnašala.

lep dan vsem, pa mal manj sovražnosti, prosm…

kr naenkrat ste pozabl, zarad koga se je to začel… ok, nima veze, nobenmu nč nočm, sam branla sm se pred nikinimi in ulinimi napadi.

veš draga ula za prepir sta vedno potrebna dva, kajne?

spet se na druge zgovarjaš, še veliko se boš mogla naučit, draga dama

če ni skrivnost kolk si stara

pa ne še mene napast

lp

nima veze, k sm zaklučla z vami

zdej smo pa užaljeni, kajne; A z vsemi si zaključila, a vidš kakšna si – bomo videli kolk si vzdržna in mož beseda;

by, by ula

punca ima težave ampak mislm, da ste jo prepodile, BRAVO

LP

a z mano si tut zaklučla ula1?

očitno me kr na pamet napadate, ker čist nobenmu nism hotla nč slabga (konflikt se je začel z niko, ki ga ni mela samo z mano, ampak še z kar neki puncami tuki gor, pol se je najdla ena ula, k se je izdajala zame – pomoje je bla kr nika, nakar pojasnim, da to nisem jest, je pa že kr nova tema – ula1, ki jo je začela ula3 (ki je še nikoli prej ni blo tuki), v kateri me pa začnete vse po vrsti napadat). preden začnete s takimi slepimi napadi, preberte mal poste na večih temah in boste lepo vidle, da se nisem z nobenim kregala, razen z niko (sem že omenila, da nisem bla edina) in še
to zato, ker me je dons spet začela zmerjat, ne glede na to, da sm se ji učeri opravičla.

to je pa v vednost tistim, ki me na pamet napadate od dons zjutri:

“Avtor: nika_trak
Datum: 12-02-04 08:12

bla, bla,bla – pa sem vas vse ule pa koke pa ostale butare ste nasedle ha , ha, ha – samo jst sem ena in edina nikica;

ha, ha, ha kolk ste plitke

lp
nika

ula pejt v štalo”

shizofrena nika, drugač pa tuki na forumu ne boš mogla svoje multiple osebnosti pozdravt… teli posti so preveč očitni, da ne bi mogli spregledati, da gre pri tej temi u glavnem za eno in isto osebo :))))
s svojimi namišljenimi prijateljicami bi lahko odprla debatni krožek, nika.
sej jest lahko pa isto delam, k ti, lej spodaj 🙂

Ula, ti si taka carica!!!!

ula, dej jo!!!

nika, ti si sramota za naš ime!!!

tko al tko pa vseen nism edina ula na temu forumu in niso vsi posti, k si jih prebrala al pa najdla, moji. sm šla na search in sm ugotovila, da večina ni mojih. jest sm ene trikrat pred predvčerejšnim pisala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close