ZA TISTE MOŠKE , KI TO MORAJO SLIŠATI
BRALA SEM NAJNOVEJŠE PSIHIATRIJSKE KNJIGE , V KATERIH PIŠE , DA SE PROSTITUTKA , OSEBA , KI SVOJE TELO PREDA V LAST MOŠKIM V ZAMENO ZA DENAR , NE ZAVEDA , DA TO POČNE .
ZNANSTVENE RAZISKAVE POTRJUJEJO , DA SO TO VEČINOMA V OTROŠTVU ZLORABLJENE OSEBE .
TISTI MOŠKI , KI TAKO ŽENSKO IZKORIŠČA , VEDOČ , DA SE JE NA NJEJ PRED NJIM IZŽIVLJALO ŠE ISTI DAN MORDA 10 MOŠKIH , SI ZASLUŽIJO VSI ZAPOR , DA ZGNIJEJO NOTRI SKUPAJ .
PA LEP POZDRAV LJUDEM , KI ŠE VERUJEJO V KAJ DOBREGA IN MORALNEGA
MORAJO SE ZAVEDATI , pomeni , da MORAŠ IMETI ČUT ZA SOČLOVEKA , NE PA GA IZKORISTITI NO !!!! A ENI NIMAJO ČUT ZA ČLOVEKA , KI TRPI , ONI PA GA IZKORIŠČAJO ?!?!? SUROVO DO AMENA !!!!!!!
UMAZANA , MORDA PRETEPENA , OKUŽENA , IZMUČENA , DEPRESIVNA , OMAMLJENA OD MAMIL , DA NE ČUTI , KAJ POČNE , to so dokazale znanstvene raziskave o teh ženskah !!! In umazani moški imajo še vedno , ko vidijo tako žensko , TOLIKO NESOČUTJA , TOLIKO OD BOGA SKRITE UMAZANE NOTRANJOSTI , DA JO IZKORISTIJO !!!!!!
SRAMOTA !!
SRAMOTA !!
SRMAOTA !!! ŽAL MI JE , DA DELIM TO ZEMLJO Z TAKIMI !!!!!
Kaj mora ČLOVEK imeti ? A znaš brat ? ČLOVEK MORA IMETI SAMO ČUT DO SOČLOVEKA NO !! SPOŠTOVANJE DO NJEGOVEGA TELESA , NO !
Ma daj…..NE RAZUMEŠ .
HVAČLA BOGU , SO LJUDJE , KI ZELO DOBRO VEDO KAJ HOČEM POVEDAT !! BRANIM ČLOVEKOVO DOSTOJASTVO !!! TO POMENI , DA SEM ZA TO , DA SE ČLOVEKOVO TELO NE IZKORIŠČA !!!! MISLIM NASE , NATE , NA TVOJO MATER , NA MOJO MATER , NA VSE NAS !!! TO JE VSE .
PA LEP POZDRAV
Pa si kaj storila za to, da bi jim dejansko tudi kaj pomagala? Da bi kakšno generacijo izmed njih skušala osvestiti “napačnega” početja in jim stati ob strani, če bi te katera potrebovala?
Sicer se pa že v štartu ne strinjam s tem, da odgovornost prelagaš le na moške. Vsak izmed ljudi v določenem času svojega življenja pride do točke, ko je zmožen prevzeti odgovornost za drugačno življenje. Ali jo, ali jo ne, pa je stvar pozameznika.
In mimogrede, tudi moški, ki koristijo tovrstne storitve, so bržkone bili v svojih otroštvih zlorabljeni … tako ali drugače.
VSAK ČLOVEK SE MORA SAM POGLEDATI V OGLEDALO IN POSLUŠATI NARAVO , ALI PA BOGA V SEBI , KI TI LEPO PRAVI ; NE STORI DRUGEMU TISTO , ČESAR NE ŽELIŠ , DA STORIJO TEBI . Te besede je sicer izgovoril Jezus .
Nihče od teh umazanih debilov , ki skačejo tudi skupaj naenkrat po tej omamljeni ženski , tja ne bi poslal svoje matere , sestre ali žene !!! Do nje kot do človeka pa jim ni mar !
JAZ TAKIM ŽELIM , DA SAMI DOŽIVIJO POPOLNO DEGRADACIJO NJIHOVIH TELES ! Šele potem bodo svoje tiče ohladili , ne pa jih vtikali v osebe , ki sploh več ne vedo v kaj so zašle .
Pika .
DRR , NEKAJ BI TI REKLA , PA NE BOM !!
ANA , BRAVO !!! TAKO JE !!! Tvoje besede ” In mimogrede, tudi moški, ki koristijo tovrstne storitve, so bržkone bili v svojih otroštvih zlorabljeni … tako ali drugače. ” SO TOČNE !!! OBA UDELEŽENCA V ODNOSU PROSTITUCIJE STA UBOGA OSEBKA , JE PA RES , DA JE PROSTITUTKA NA SLABŠEM , IZ MNOH RAZLOGOV , SEM BRALA PRAVNO LITERATURO O TEM .
Lp
Proti temu nimam nič. Vsak naj dela s svojim telesom, kar želi. Čeprav mislim, da ni prav veliko žensk, ki se prostituirajo povsem prostovoljno, torej iz lastnega gušta. Po moje jih je večina v to prisiljena zaradi financ. Ampak te imajo še vedno neko svobodo in izbiro. Druga stvar so pa tiste, ki so dobesedno sužnje, žrtve trgovine z ljudmi, ki so pa res prisiljene sprejemati v svoje telo odurne, smrdljive, pohotne dedce.
Ba poli mene k*** za kurbe. Boli mene, če je bila v otroštvu zlorabljena, če je depresivna, če nima dnara… pomembno je, da ni narkomanka (bolezni), vse ostalo je dobro. Namočiš, plačaš in greš. Če pa tu tam še katero takšno bednico pretepeš pa tudi ni neke velike škode. Saj je že od otroštva naprej navajena biti tepena! Če ne bi bi bila, se ne bi prodajala, kurba ničvredna!
Forum je zaprt za komentiranje.