Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Za tiste, ki vozite Hyundai-e

Za tiste, ki vozite Hyundai-e

Kupila bi si manjšega predstavnika Hyundaia, Getz ali Atos. Je mogoče med vami kdo ali pa, če koga poznate, ki ga vozi, kako je z njim zadovoljen? Zanima me predvsem poraba, “pokvarljivost” …

Hvala in lep dan.

Imamo 6 let starega Hyundai-a, sicer za en razred večjega 🙂 (Accent), pa v teh šestih letih nismo imeli sploh nobenih težav z avtom.

Prijateljica ima Atosa in ga ne da za noben denar. Stroške z njim ima minimalne in pravi, da ga parkira v vsako luknjo :-).

Živi in pusti živeti

Mi imamo 3 leta starega Getza in 17 let starega Accenta. Getzu ni šla še niti žarnica, Accent pa je tudi še kot urica (seveda je bilo nekaj popravil že potrebnih).

Z Getzom sem pa sploh zadovoljna, ker je mehek za vozit in imaš dober razgled, ker je sedež višji kot običajno pri osebnih avtomobilih. Poraba je pa skromna.

Evo, jaz mojga atosa tud ne dam. Ga imam že kar lep čas in dela kot urca. In kot rečeno, postaviš ga v vsako luknjo!

Imel sem Getza 5 let in se ni nikoli nič pokvarilo, zdaj imam Accenta in je tudi super

I10 je dobil celo prestižno nagrado pri trkih kot najbolj pešcu prijazen avto.

So pa to avtomobili, ki lahko peljejo scat vse dražje avtomobile kar se tiče testiranj kvalitete.

Prekaša jih le Lexus in Honda.

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Če si želiš Getza pa bi morda počakala, saj po novem letu pride ven najnovejši Getz pod imenom i20

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Jaz imam 7 let starega atosa in sem super zadovoljna z njim. Do sedaj se ni bilo nobenega problema. Pa ravno prejsnji teden je bil na preventivnem tehnicnem pregledu pri AMZS in je vse super:-) Poraba je majhna, sploh je pa najbolsi za parkirat, ker ga res povsod stlacis.
lp

Pa, ko že glih debatirate o Hyundaih, kaj pa Martix?
Kakšne konkretne izkušnje? Drugače vem, da načeloma s Hyundai ni težav.
Hvala in LP!

No, da še jaz povem svoje izkušnje s Hyundai.
Imela sva Hyunday Poniya in je delal brezhibno še na odpad se je sam pripeljal :-))). Zdaj imava Hyundai Lantro karavan in je stara že 10 let, ampak dela kot urca, res avto redno servisirava to je pa tudi vse.
Če povem na kratko sva super zadovoljna s Hyundayem!

Lep pozdrav,

Marisha

Sama imam i10, tri mesece. Zadnja leta (od 1996) imamo same Hyudai-je. 2x accent, atos, sedaj družinska elantra. Ja, smo kar zadovoljni.
Trenutna poraba goriva pri i10 me malo moti, ker je tam nekje 5,7 l/100km. Sem pričakovala, da bo manjša poraba, ravno zato sem se odločila za ta avto.

imam precej večjega (Tuscon-a) ma smo zadovoljni. tudi poraba kar presenča, glede na težo in velikost avta, je nizka.

koliko pa je poraba?

Matrix je zelo fajn avto. Imamo ga 5 let in nobenih težav. Je udoben in prostoren ter visok. Edino prtljažnik je manjši kot pri ostalih enoprostorcih. No, štirikolesni voziček z velikimi napihljivimi gumami spraviš vanj. Ampak to je pa tudi vse :).

To je pa res zgledna poraba. Z manj težko prideš skozi. Pa ne jemat tovarniških vrednosti za suho zlato.

A to foro o Atosu veste (prebrala nekje v angleščini zbirko pripomb na najgrše avte): saj bi naredili še ožjega, ampak avto mora biti vsaj tako širok kot tablica… 🙂

:)) Pa ravno danes sva ga gledala na cesti – sem tudi jaz opazila, da je izredno ozek.

New Report

Close