Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg

Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg

Samo potem pa ne bi bil lep, če bi imel žulje :).

miško dvomim, da si ti lublančan.. ker če greMa.. pa grema :D[/quote]

EB je v resnici mariborčan :)[/quote]

jaaaaaaa, EB je Mariborčan ali celjan ali… , ki študira na difu in ima najet flen na kodeljevem 😉 it’s all clear now! 🙂

V prostem času sem tudi bog. Buahahaha!

jaaaaaaa, EB je Mariborčan ali celjan ali… , ki študira na difu in ima najet flen na kodeljevem 😉 it’s all clear now! :)[/quote]

Spokaj se že. Men se guga!

jaaaaaaa, EB je Mariborčan ali celjan ali… , ki študira na difu in ima najet flen na kodeljevem 😉 it’s all clear now! :)[/quote]

Na difu pa ziher ne študira, ker potem ne bi kvasil takih traparij in bi bil seznanjem s kakim športom. Fitnes ni šport.

Na difu pa ziher ne študira, ker potem ne bi kvasil takih traparij in bi bil seznanjem s kakim športom. Fitnes ni šport.[/quote]

čaki.. zaenkrat je še bruc.. bo drugo leto kej pametnega povedal 😉

.. mimo katerega sem mogoče šla že parkrat, pa nisem vedela 😉 na difu so itak vsi mišični.. ene par jih ima tudi čupe 😉

Jah, lej nisem ti jaz kriv če se nočeš gugat.

se mi guga… itak.. tkole.. dons.. park.. gugalnica.. ti maš na na hrbtni strani jakne napisano EB.. jst se pa oblečem v luno, dil?

Jakne so za dimnikarje. Malo si pomešala. Pa spoki se že enkrat lah tut zgoraj brez prideš te bom že pokril s čim.

jaaa jaaa… kake army jakne znajo bit čist kulske.. ok, pol pa zate bomber, če želiš.. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close