Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg

Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg

Tam,kjer je največ možnosti za gledat se v ogledalo :).

Koliko vas pa je, da pišeš v množini? Lepo, da si priznal, da si neumen. Samo piši raje v ednini.

ne vem kdo se je zdej tuki pokaku? jst že ne.. sprašujem, na katerem igrišču se igraš oz. gugaš..
pa btw, če bi se registriral s tem svojim nickom, ne bi mogel noben pod tem nikom pisat.. in se zajeb.. v tvojem imenu, a veš 🙂

Tam,kjer je največ možnosti za gledat se v ogledalo :).[/quote]

Na zboru komunistov 🙂

Ti pa samo o sposobnostih drugih govoriš, ker si sama totalka brezvezna

Kopiram, ker ne razumeš :

Robija sem resno izval na dvoboj. Lahko tudi Markota, ki je baje tudi nek izjemen športnik, pa Oneta, pa Matjažkota, vse vas zdrave, raznovrstne prehranjevalce lol. What you gonna do now, šunkica ? Se pokakala v gatke in mi še naprej metala naprej veganske maratonce, ali se pač misliš narisat na Kodeljevu in nam pokazat iz kakšnega testa si ? :)[/quote]

Najbolj smešno pri vsem tem tvojem duvanju je pa to, da si upaš izzvati samo ženske in pa moške, ki jih vedno smatraš za starce.
A kakega mladega moškega, tvojih let pa ne upaš izzvati? Ti se upaš samo z ženskami in starci meriti? Pa samo na 100m a ne, več ne zmoreš :).

Povej to Robiju, jaz nimam nič s tem 🙂

Tam,kjer je največ možnosti za gledat se v ogledalo :).[/quote]

Na zboru komunistov :)[/quote]

Ker je tudi politika lahko fitnes. In obratno.

Povej to Robiju, jaz nimam nič s tem :)[/quote]

ne on nima nič s tem.. preberi še 1x.. se registriraš in le ti lahko uporabljaš ta nik.. rešena zadeva 🙂

no, kaj je zdej se greva guncat dons?

Povej to Robiju, jaz nimam nič s tem :)[/quote]

ne on nima nič s tem.. preberi še 1x.. se registriraš in le ti lahko uporabljaš ta nik.. rešena zadeva 🙂

no, kaj je zdej se greva guncat dons?[/quote]
Ne morem se a ne…

Na zboru komunistov :)[/quote]

Ker je tudi politika lahko fitnes. In obratno.[/quote]

Kak moški si ti, da si upaš samo s starimi babnicami in dedci tekmovat?

Ja. Počaki me pred blokom.

Ja, neprimerljiva razlika je med mesom s farm in mesom s kmetij, kjer gre za nek tradicionalen način kmetovanja. Pa naj gre za sadje ali meso.
Vseeno pa je boljša zelenjava in sadje s te množične pridelave, kjer je vse tisočkrat prešpricano kot razni umetni vitaminski in kaj vem kaki dodatki.
Raznih takih dodatkov kot so beljakovine, vitamini in podobno, zdravi ljudje sploh ne potrebujemo, če nismo neki profi športniki. Je pa prišlo v navado, da se človek odloči hodit recimo v fitnes in takoj začne tudi kupovati čuda dodatkov, ker je očitno kar naenkrat postal profi.
Raznorazni umetni dodatki so ali za bolnike z raznimi težavami ali pa za prave športnike. Pravi športniki pa seveda niso tisti, ki dan za dnem tule visijo in zmerjajo monovce z vsem mogočim. Pravi športniki trenirajo.[/quote]

Seveda, tudi aspirin ni zdrav, kakor nobena kemija, razen če ni nujno zaradi zdravstvenih težav. Ampak kjer je povpraševanje “neumnih”, tam je prodaja. Ne obsedenost s telesom in izgledom, ki smo jo priča pri Sadnem in še kom, prav tako ni zdrava v (psihološkem smislu).

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

no, kaj je zdej se greva guncat dons?[/quote]
Ne morem se a ne…[/quote]

pokaku.. ah škoda.. se bom pa sama 😉

Ker je tudi politika lahko fitnes. In obratno.[/quote]

Kak moški si ti, da si upaš samo s starimi babnicami in dedci tekmovat?[/quote]

Sej smo vsi isti ane. Ne delat razlik zdej.

Ja, neprimerljiva razlika je med mesom s farm in mesom s kmetij, kjer gre za nek tradicionalen način kmetovanja. Pa naj gre za sadje ali meso.
Vseeno pa je boljša zelenjava in sadje s te množične pridelave, kjer je vse tisočkrat prešpricano kot razni umetni vitaminski in kaj vem kaki dodatki.
Raznih takih dodatkov kot so beljakovine, vitamini in podobno, zdravi ljudje sploh ne potrebujemo, če nismo neki profi športniki. Je pa prišlo v navado, da se človek odloči hodit recimo v fitnes in takoj začne tudi kupovati čuda dodatkov, ker je očitno kar naenkrat postal profi.
Raznorazni umetni dodatki so ali za bolnike z raznimi težavami ali pa za prave športnike. Pravi športniki pa seveda niso tisti, ki dan za dnem tule visijo in zmerjajo monovce z vsem mogočim. Pravi športniki trenirajo.[/quote]

Seveda, tudi aspirin ni zdrav, kakor nobena kemija, razen če ni nujno zaradi zdravstvenih težav. Ampak kjer je povpraševanje “neumnih”, tam je prodaja. Ne obsedenost s telesom in izgledom, ki smo jo priča pri Sadnem in še kom, prav tako ni zdrava v (psihološkem smislu).[/quote]
Podobno lahko rečemo zate, da si obseden z zdravjem in zdravo prehrano. Ti si želiš živet 120 let in izgledat zanič vseh 120 let. Mene pa ta tvoj dolgočasen, beden življenjski slog ne zanima…

Pa z raznimi vitaminskimi tableti in kaj še z vsem se naj bi filali. Farmacija pa cveti.
Da ne govorimo o tem kaj si razni mladi fantje, ki imajo oprane možgane, počno svoji ledvicam. Tako vnašanje beljakovin, ki ga eni izvajajo, katastrofalno vpliva na ledvice. Tudi tiste beljakovinske diete so katastrofa za ledvice pa tam dobivajo beljakovine iz normalnih virov. Če si pa ti dodajaš neke beljakovinske praške je pa sploh katastrofa.
Sicer pa lahko pogledamo kako generacijo ali dve nazaj. Naši predniki so fizično delali,a mapk res delali na polno. Ali v rudniku ali v gradbeništvu ali na kmetiji… bistveno več fizičnega dela kot pa nek recimo današnji fitniser. Pa so jedli kake hude praške? Ne, večinoma zelje in repo in krompiri pa fižol, še mesa so bolj malo jedli. Zdaj pa večino časa preživimo v sedečem položaju pa se najdejo eni, ki gredo kdaj pa kdaj od mona v fitnes pa mislijo, da se morajo nafilati z beljakovinskimi praški.

Pa z raznimi vitaminskimi tableti in kaj še z vsem se naj bi filali. Farmacija pa cveti.
Da ne govorimo o tem kaj si razni mladi fantje, ki imajo oprane možgane, počno svoji ledvicam. Tako vnašanje beljakovin, ki ga eni izvajajo, katastrofalno vpliva na ledvice. Tudi tiste beljakovinske diete so katastrofa za ledvice pa tam dobivajo beljakovine iz normalnih virov. Če si pa ti dodajaš neke beljakovinske praške je pa sploh katastrofa.
Sicer pa lahko pogledamo kako generacijo ali dve nazaj. Naši predniki so fizično delali,a mapk res delali na polno. Ali v rudniku ali v gradbeništvu ali na kmetiji… bistveno več fizičnega dela kot pa nek recimo današnji fitniser. Pa so jedli kake hude praške? Ne, večinoma zelje in repo in krompiri pa fižol, še mesa so bolj malo jedli. Zdaj pa večino časa preživimo v sedečem položaju pa se najdejo eni, ki gredo kdaj pa kdaj od mona v fitnes pa mislijo, da se morajo nafilati z beljakovinskimi praški.[/quote]

Seveda, Sadni bi hitro dobil žuljave roke, če bi moral za lopato prijeti, ker ni utrjen…

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

tam so skor same bajte, nč blokov..

tam so skor same bajte, nč blokov..[/quote]

Pred mojim pa grema skup tja. Gugalnico mava že rezervirano.

Sicer pa lahko pogledamo kako generacijo ali dve nazaj. Naši predniki so fizično delali,a mapk res delali na polno. Ali v rudniku ali v gradbeništvu ali na kmetiji… bistveno več fizičnega dela kot pa nek recimo današnji fitniser. Pa so jedli kake hude praške? Ne, večinoma zelje in repo in krompiri pa fižol, še mesa so bolj malo jedli. Zdaj pa večino časa preživimo v sedečem položaju pa se najdejo eni, ki gredo kdaj pa kdaj od mona v fitnes pa mislijo, da se morajo nafilati z beljakovinskimi praški.[/quote]

veš to je isto, kot je nekoč moj fotr bratu govoru.. pejt vrt štihat, ti ne bo treba na trening?! ja seveda, in genau isti sklopi mišic bodo delali, kot na treningu.. huuuuuu… hja to je ta arhaična miselnost.. naših staršev 😉

tam so skor same bajte, nč blokov..[/quote]

Pred mojim pa grema skup tja. Gugalnico mava že rezervirano.[/quote]

miško dvomim, da si ti lublančan.. ker če greMa.. pa grema 😀

Nisi ravno dojela kaj sem želela povedat, a ne 🙂

Ne ti men miško mala. Jst bom zaviju kt bom hotu pa če mi trikrat lopatko spizdiš.

sem dojela sem 🙂

Pred mojim pa grema skup tja. Gugalnico mava že rezervirano.[/quote]

miško dvomim, da si ti lublančan.. ker če greMa.. pa grema :D[/quote]

EB je v resnici mariborčan 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close