Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg

Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg

Zanima me tvoje mnenje.

ubogi enostavnež: vsi vegani so vegeterijanci. Torej? Ti ni nič nerodna, da je veganka, starunklja, ženska pa stokrat boljša v športu kot ti?

Sej vegani lahko samo maratone tečejo. Za kakšen bolj eksploziven šport itak nimajo šans.

Če bi že izbiral med prekomerno težo in podhranjenostjo, potem raje prvo. Zakaj bi kdorkoli želel izgledat tak kot ta tvoj Brendan :

http://realfoodswitch.com/wp-content/uploads/realfoodswitch/brandenbrazier-interview-20101106-135353.jpg

lol

Samo, za sklepe in podplate čevljev je pa bolje če te je manj:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

V resnici pa samo opravičuješ svojo prekomerno težo, ki jo skrivaš pod neko všečnostjo.

Le zakaj so potem skoraj vsi praški narejeni iz sirotke in soje (kompleks kvalitetnih beljakovin sirotke in soje) ?
Zakaj ne iz govejega mesa ?

Nekaj je že omenila debela starunklja, za več pa si sam pogooglaj. 🙂

Rekorder na 100m je vegetarijanec/vegan ? Če ne pol je vse jasno 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Prekomerne teže praviš ? Pridi jutri v Ljubljano, Športni park Kodeljevo, in se pomeriva na 100 metrov, 1000 metrov, lahko tudi 10.000, pa me prehiti, če lahko. Upaš, ali se boš spet pokakal v plenice ? 🙂

Prekomerne teže praviš ? Pridi jutri v Ljubljano, Športni park Kodeljevo, in se pomeriva na 100 metrov, 1000 metrov, lahko tudi 10.000, pa me prehiti, če lahko. Upaš, ali se boš spet pokakal v plenice ? :)[/quote]
A nisi enkrat napisal, da se trudiš zato, ker bi rad svoje maščobne obloge “transformiral” v mišice ?

Prekomerne teže praviš ? Pridi jutri v Ljubljano, Športni park Kodeljevo, in se pomeriva na 100 metrov, 1000 metrov, lahko tudi 10.000, pa me prehiti, če lahko. Upaš, ali se boš spet pokakal v plenice ? :)[/quote]
A nisi enkrat napisal, da se trudiš zato, ker bi rad svoje maščobne obloge “transformiral” v mišice ?[/quote]
Ne ?

A nisi enkrat napisal, da se trudiš zato, ker bi rad svoje maščobne obloge “transformiral” v mišice ?[/quote]
Ne ?[/quote]
Kaj ne ?
Mene kaj sprašuješ ?

Nikoli nisem tega izjavil. Je pa lahko kdo drug, ki si vsake tok “sposodi” moj vzdevek…

Ne vem. Možno je vse.

Da ne bo nesporazuma. Ruth Heidrich sem prva omenila jaz, krivokljun nepr., debela starunklja je tezo al kaj ze samo razvila. Ruth H.je ekstremna sportnica, njej tak nacin prehrane ustreza. Je pa neumno trdit, da to vsem pase in da je za vsakogar dobro, ker ni. Vsak je zgodba zase. Vsak mora najt svojo pot.

Soja je vecinoma gensko spremenjena, poleg vsega Evropejci nimamo encima za njeno prebavo in povzroca tezave pri vsrkavanju pomembnega minerala (pozabla, al je to Ca) v telo, big NO.

Sama uporabljam visoko kvalitetne beljakovine, ki ne vsebujejo soje, mlecnih sestavin (kar je pomemben podatek za laktozno netolerantneze) in umetnih konzervansov. Mi ni tezko pljunit 30 ojrov za pakungo. Whey sem pa enkrat probala v lokalu sportnega centra, zmesan z vodo in je bil amazing, vem pa ne, kaj vse vsebuje.

Whey je 100% koncentrat sirotke.
http://www.maxximum-shop.com/?a=967&m=23&idk=24

Nič ne bom jaz guglal. Ti zagovarjaš neko “zdravo” prehrano, nič mesa, praškov, žri grah, fižol, pa boš močan. Jaz pa ti lahko na čistih dejstvih razložim kako ta stvar ni mogoča. Ni mogoče že samo zaradi tega, ker se nobenemu ne bi dalo tok časa nažirat, da bi nadoknadil tistih mojih 170-180g beljakovin, ki jih več kot polovico dobim samo iz vrečke. Tak tip ne bo nikoli nizal nekih vrhunskih rezultatov, ker bo iz dneva v dan bolj znucan. Starunkla mi je podala za primer dva maratonca. Jak primer, ni kaj. Prelaufaj ti en dan 5km, drug dan pa naredi 5-6 šprintov na 100m, s pol minute premora vmes. Od šprintov bi se ti naslednji dan plazil po tleh, ko največji invalid in uporabljal dvigalo namesto stopnic. 5km pa lahko preteče vsak papak, ki ima kolikor toliko kondicije. Od počasnega teka ti ni nič, še nikdar me niso bolele noge od tega…

Zase povej, ne pa da se kitiš s tujim perjem.

In sploh ne vem, zakaj bi eggza al kogarkoli, ki se bavi s sportom, moralo bit sram, da nekdo bolj obvlada zadeve v isti panogi?! Vedno bodo obstajali ljudje, ki bodo boljsi, uspesnejsi od nas, nekateri celo nadpovprecno uspesni, pa kaj? Vsak, ki se trudi po svojih moceh in dviga svoje meje, je vreden, da se ga ceni.

Sem bivsa vsejedka, meso sem rada jedla, zaradi tezav s prebavljanjem sem postala zacasna veganka. Se se lovim, kaj jest, da mi ne naskodi, ampak, dokler ne probas, ne ves.

Jaz tem zgodbam o nekih vegijih, ki dobro zgledajo, nič ne verjamem. Še nisem srečal takega. Ali so prekomerno debeli, ker jedo veliko hidratov, testenin.., ali pa zgledajo kot pokojni Drnovšek, čist zeleni v fazo in kot okostnjaki.

In tudi ne evrjamem nobenemu nakladanju, kako lahko vegetarijanec dolgo fizično dela, le kako to, d anoben profesionalen fizični delavec ni vegetarijanec???

Raje , kot da bi sami kaj naredili iz sebe ( pa ne nujno v smeri kot Enostavno Bog ) bodo še naprej pljuvali, zraven se pa bahali z dosežki drugih.

Bo nekdo napisal, da rekreativno boksa, bodo napisali, to ni nič, Zavec te sigurno položi. Bo nekdo napisal, da ima diplomo, bodo rekli, to ni nič, moj sosed ima doktorat. Bo nekdo napisal, da je prrebral tolk pa tolk knjig, bodo napisali, to ni nič, jaz poznam enega, ki…

Zakaj pa potem priporočajo vegetarijancem in veganom ravno uživanje soje in drugih stročnic kot beljakovinskega nadomestka?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sej ne, da obstaja razlika med vegani in vegaterianci. Imaš ti sploh osnovno šolo narejeno ? :)[/quote]

…sprašuje nekdo, ki napiše vegaterianci.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

V bistvu se, kolikor vidim, ti bolj vpikuješ v njegov način življenja. Pa kaj, če se baše s praški, mu jih ti kupuješ? Bolje to, kot basanje s čipsom in prekomerna teža..

Bi rad videl korenjaka, ki se nažira z neko sojo, grškimi jogurti, jajci, skuto, grahom, fižolom, vsak dan. Že samo, ko pomislim na vso to količino hrane, mi postane slabo. Za nobeno ceno ne bi počel tega…

Vi zagovarjate neko”raznovrstno” prehrano, v resnici pa sploh ne jeste raznovrstno. Vaš jedilnik sloni večinoma na ogljikovih hidratih, maščobah, s tistim kruhom se nažirate, pa salamami, potem se pa kao zdravo, raznovrstno prehranjujete, ker vsake tok dodate še kak kos solate, kumaric zraven lol

Kaj pa uporabljaš ?
Tale “Whey” namreč vsebuje mleko, kar morajo tisti upoštevati, ki imajo laktozno intoleranco.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close