Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg

Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg

Kam se zdaj umikaš?:)) Saj grem, ne da se mi več.

Si pa vztrajna pri branju dolgočasnih postov, GoldFish 🙂

Jaz žal še nisem tako daleč. Sem pa bistveno pred osebki, ki hodijo na MON, da se zgražajo nad debelimi, nad suhimi, nad vegeterijanci. Si moraš mislit, da se en, ki se baše s kemično hrano, torej raznimi praški, vpikuje v prehrano drugih ljudi?[/quote]
Tvoje pisanje res marsikdo doživlja kot provokativno, ker marsikomu podiraš iluzije.

Se tudi najde kdo, ki je užaljen. Če si sam ne želi priznati nekega dejstva.

Nobena skrajnost ni dobra. Tvoje posploševanje pa izraža le to, da s sabo nisi zadovoljen.
Nobenih mišic nima tisti, ki nič ne dela. Pa ne glede na to, če je meso ali pa ne.
Obstaja ogromno vegetarijancev in hkrati športnikov, saj meso vsebuje nekvalitetne beljakovine, zato raje posegajo po mlečnih, sojinih….

O to pa dobro vem, da enim razbijam iluzije pa nastavljam ogledalo. Najbolj grem v nos ravno tistim, ki si tu gor gradijo neke nerealne podobe.

Jaz žal še nisem tako daleč. Sem pa bistveno pred osebki, ki hodijo na MON, da se zgražajo nad debelimi, nad suhimi, nad vegeterijanci. Si moraš mislit, da se en, ki se baše s kemično hrano, torej raznimi praški, vpikuje v prehrano drugih ljudi?[/quote]

Hmmm…

Slišiš se, kot bi imela do 1.60 m višine, morda kak cm manj in od nekdaj povsem normalno težo. Večina ostalih diskutirajočih je pa vsaj enkrat v preteklosti shujšala za 1/4. 🙂

Hmmm…

Slišiš se, kot bi imela do 1.60 m višine, morda kak cm manj in od nekdaj povsem normalno težo. Večina ostalih diskutirajočih je pa vsaj enkrat v preteklosti shujšala za 1/4. :-)[/quote]

Motiš se, 162cm imam.

Tvoje pisanje res marsikdo doživlja kot provokativno, ker marsikomu podiraš iluzije.

Nobena skrajnost ni dobra. Tvoje posploševanje pa izraža le to, da s sabo nisi zadovoljen.
Nobenih mišic nima tisti, ki nič ne dela. Pa ne glede na to, če je meso ali pa ne.
Obstaja ogromno vegetarijancev in hkrati športnikov, saj meso vsebuje nekvalitetne beljakovine, zato raje posegajo po mlečnih, sojinih….[/quote]
Ogromno športnikov ? Daj omeni mi enega, ki npr. teče na 100 metrov in je vegetarianec. In4, Usain Bolt to ni. Če si boš kdaj kak dokumentarec pogledal, boš hitro ugotovil, da so vsi, ne samo mesojedci, tudi na proteinskih praških, pre-workoutih, kofeinskih kapsulah, trenu, kreatinu, steroidih,… The list goes on. Če misliš, da je vegetarianec, all natural tekač, sposoben zrušit svetovni rekord na 100 metrov, potem ti živiš v pravljici človek 🙂

Ruth Heidrich, Brendan Brazier – oba pretečeta še kaj več kot bogih 100m, oba Ironmana, oba vegana. In ja, prva je ženska.

Aja pa lol

Lahko to tudi potrdiš s kakšno znanstveno študijo ? 🙂

Obstaja ogromno vegetarijancev in hkrati športnikov, saj meso vsebuje nekvalitetne beljakovine, zato raje posegajo po mlečnih, sojinih….[/quote]
Ogromno športnikov ? Daj omeni mi enega, ki npr. teče na 100 metrov in je vegetarianec. In4, Usain Bolt to ni. Če si boš kdaj kak dokumentarec pogledal, boš hitro ugotovil, da so vsi, ne samo mesojedci, tudi na proteinskih praških, pre-workoutih, kofeinskih kapsulah, trenu, kreatinu, steroidih,… The list goes on. Če misliš, da je vegetarianec, all natural tekač, sposoben zrušit svetovni rekord na 100 metrov, potem ti živiš v pravljici človek :)[/quote]

Uf, torej zato filaš vase praške, ker boš podrl svetovni rekord na 100m? Uf, bravo, kdo bi si misill, da imamo take ase na monu.

Veganka, ženska in predvsem v športu bistvena boljša kot enostavni bog: http://ruthheidrich.com/daily-vegan-meal-plan/

Aja, pa seveda še bistveno starejša od enostavnega boga, ne samo ženska in veganka pa ji do kolen ne seže v športu :). Veganka, starunklja pa da v koš s praški nasičenega ugobega enostavneža :).

Samo to bom še napisal. Že 5 let hodim na fitnes in ne poznam nikogar, ki bi bil vegetarianec, proti Wheyu in sposoben dvignit več kil od mene na benču. V garderobi se vsi filajo s praški, večina jih je na pre-workoutu, vsi jemljejo kreatin, whey je pa itak osnova, brez tega nimaš tam kaj za počet.

Ok bye.

Če bi šel kdaj ven izmed štirih sten fitnesa, bi spoznal normalne sposobne ljudi. Mi je pa čudno, da te ni nič sram, da te bistveno starejša ženska, veganka, da v športu v koš :). Priporočam branje njene literature.
Stopi kdaj ven, med normalne ljudi, ne tiste, ki ste vedno zaprti med štiri stene pa boš spoznal, da se da živeti brez tvojih praškov. Aja, ti si vruhunski športnik, ki podira svetovne rekorde, zato nujno rabiš praške.

Greš na zbor tepcev in pričakuješ, da bo tam kak normalen?

Sej ti ni treba uporabljat 20 vzdevkov naenkrat…

Sploh ne izpade nič čudno, da so vsi neregistrirani lol

enostavni bog, daj pojdi trenirat, da ne bodo vse stare veganke bolj uspešne v športu kot si ti. Za začetek pa si preberi Ruthine nasvete in ji skušaj slediti. Mogoče, ko bo ona 90 stara, se boš pa lahko kosal z njo.

In kaj je razlog, da ti je veganstvo blizu?

In kaj je razlog, da ti je veganstvo blizu?[/quote]

Kdo pa pravi, da mi je veganstvo blizu?

Videti je, kot da ti je veganstvo blizu…; je človek sadjejedec?

Hm, ne vem po čem sklepaš, da mi je veganstvo blizu? Če bi prebral temo zgoraj, bi opazil, da je ubogi enostavnež spraševal o veganih, ki so dobri športniki. Ker mu Robi ni odgovoril, sem pač napisala starejšo ženskko, veganko, triatlonko, ironmanko, ki da v koš te praškarje.

Tema zgoraj prebrana, opaženo je podrobno poznavanje posameznih veganov, občudovanje, hvalospev njim in načinu življenja, poznavanje, ki ni značilno za povprečnega vsejedca in ki nekaj pove…

debela starunklja
Re: Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg
16.10.14 16:07
Ruth Heidrich, Brendan Brazier – oba pretečeta še kaj več kot bogih 100m, oba Ironmana, oba vegana. In ja, prva je ženska
[/b][/u].

debela starunklja
16.10.14 16:10
Veganka, ženska in predvsem v športu bistvena boljša kot enostavni bog: http://ruthheidrich.com/daily-vegan-meal-plan/

debela starunklja
16.10.14 16:11
Aja, pa seveda še bistveno starejša od enostavnega boga, ne samo ženska in veganka pa ji do kolen ne seže v športu :). Veganka, starunklja pa da v koš s praški nasičenega ugobega enostavneža :).

debela starunklja
16.10.14 16:16
Če bi šel kdaj ven izmed štirih sten fitnesa, bi spoznal normalne sposobne ljudi. Mi je pa čudno, da te ni nič sram, da te bistveno starejša ženska, veganka, da v športu v koš :). Priporočam branje njene literature.
Stopi kdaj ven, med normalne ljudi, ne tiste, ki ste vedno zaprti med štiri stene pa boš spoznal, da se da živeti brez tvojih praškov. Aja, ti si vruhunski športnik, ki podira svetovne rekorde, zato nujno rabiš praške.

debela starunklja
16.10.14 16:27
enostavni bog, daj pojdi trenirat, da ne bodo vse stare veganke bolj uspešne v športu kot si ti. Za začetek pa si preberi Ruthine nasvete in ji skušaj slediti. Mogoče, ko bo ona 90 stara, se boš pa lahko kosal z njo.[/i]

Starunklja, je po tvoje človek kot vrsta sadjejedec?

Vprašaj strica gugla.

Sej ne, da obstaja razlika med vegani in vegaterianci. Imaš ti sploh osnovno šolo narejeno ? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close