Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg

Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg

To je tudi res.
Če bi bili v resnici zadovoljni s sabo in se imel iradi, sploh ne bi bili (več) debeli.
Kdor se ima rad, tisti (po)skrbi zase, da ima razlog za imeti se rad.

Wau Robi, kok velik znanja si tle stresu. Vsaka čast.

To je točno in tako je prav. Debeli ste dobrodusni.Si ti lahko zamisljaš, kako je tecna in kako hudo je živeti z eno “shujano” in preklasto, vedno lacno GF.
Cerknem od tuge in taka picqa, kot picga ni vredna ločenega grosa.

Zakaj pa misliš, da tukaj visi cele dneve?

Dej robi, tebe mam pocasi ze poln kufer s temu predsodki o debelosti. Mi je prav zal, da nisi naletel niti na ENO z mocnehso postavo, ki bi bila zadovoljna s tem, kdor je. Si pa prav gotovo srecal morje suhic in povprecnih postav, ki jamrajo za vsak prdec. Ze to ti lahko da misliti, da se zadovoljstvo ne meri z videzom, ampak prej z notranjo motivacijo, zadoscenjem glede lastnih uspehov, naravnanostjo, s katero se soocas z izzivi aka stresom…

Valda ti lahko nek del telesa ni vsec, da bi pa to bilo vzrok splosne nezadovoljnosti, pa ni sans. Kaj ti nuca suh gestel ce ne znas uzivat v lajfu (nevtralni m.spol)?

Dokler kdo ne zacuti notranje zelje, da bi kaj spremenil (v odnosih, na sebi, v sluzbi), tako dolgo bo iskal izgovore za svoje slabo pocutje. Goldfish dam povsem prav. Bolje brca v rit in sprememba, kot ujckanje in tolazba in vztrajanje v komfort coni.

Zal al na sreco je najbolj ucinkovit recept za izgubo kg ravno “manj zri”, manjsi obroki. Lahko se toliko sportas, ne bos nikoli skurla toliko kil kot s spremembo prehrane. Prej bos dol padla zaradi izcrpanosti.

:)))). Zanimiva misel:)
In tudi tukaj koga razveseljujes:). GF sigurno.

Ronko, s kerga hriba se dereš? Mene druge stvari razveseljujejo, virtuala je le virtuala.

Hočeš povedati, da si ti ena izmed njih ?

Jamrajo suhi in debeli in srednji…To sploh ni bilo bistvo tistega, kar sem napisal.

Tudi videz je pomemben in zadovoljstvo se zrcali na našem videzu.

Sicer jaz ne govorim za tiste, ki imajo 5 kil preveč, ampak za primer, kjer ima ženska 20 in več kil preveč. Že sama odvečna teža predstavlja napor in razlog za slabo počutje ter izčrpanost zaradi prenašanja odvečne teže.
Zato že iz samega vidika zdravja, človek ne bo imel 20 kil preveč in bil zadovoljen in to zato ne more biti posledica ljubezni do sebe, saj je skrb za zdravje odsev tega, da se imamo radi.

Zanimivo je pa nekaj. Grem po cesti pa sploh nisem najbolj debela, cel kup bolj debelih kot jaz. Grem na MON pa sem, kot je videti, edina debela. Hm, zanimivo to. ALi pa mogoče edina, ki upam priznati?

Mogoče se pa vidiš bolj debelo, kot si?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Sama si se tako predstavila. Vidimo te takšno kot se nam kažeš. Ne prelagaj zdaj krivde na nas, da si ne vem česa ne upamo priznati. Ves čas ponavljaš, kakšna si, to je tvoje edino sporočilo. Kaj si pa mislila, ko si nam to pisala? Da si suha in lepa sigurno ne.

Če je to res, kar praviš zase, potem je tudi to res, da si ena izmed redkih, ki si to upa priznati.
In vseeno bolje tako, kot pa zganjati frustracije po internetu.

Če je to res, kar praviš zase, potem je tudi to res, da si ena izmed redkih, ki si to upa priznati.
In vseeno bolje tako, kot pa zganjati frustracije po internetu.[/quote]

Robi, poglej okrog sebe, na ulici, v mestu. Vidiš res same lepotice in lepotce ter suhce in suhice? Jaz jih ne. Pa naj gledam svojo generacijo ali pa kake mlade. Res, da je med mladimi bolj malo okroglih, so pa tudi.
Tule gor pa vsi pravijo, da so suhi, vitki in sploh super. Ni malce čudno, da bi se ravno tule zbrali sami nadpovprečneži? Da sem jaz edina debela tu gor? Bi kdo to verjel? Jaz priznam, da sem debela. Vem pa tudi, da je tule gor še kar nekaj debelih pa si ne upajo tega priznati.

Veš kaj me zanima, zakaj imaš občutek, da sem tebe obtožila, da si ne upaš česa priznati?
Prav nič te nisem obtožila, ti pa imaš vseeno tak občutek, zakaj?

Jaz tudi ne.
Večina je povprečnih in predebelih.

Papir vse prenese. Internet pa še več. 🙂

Jaz tudi ne.
Večina je povprečnih in predebelih.

Papir vse prenese. Internet pa še več. :)[/quote]

Točno tako. V nos grem pa verjetno najbolj tistim, ki se tule gor najbolj lažejo. Meni je pa fajn, da lahko tule anonimno razkrijem svoj obraz. Zakaj bi igrala? V bistvu je olajšanje, če se lahko malce razkriješ, da se ni treba delati pa čeprav anonimno. Kaj si čem tule gor metati pesek v oči in vsem razlagati, da sem super in lepa in kaj vem kaj še vse? Če pa lahko odkrito povem to, kar sem res. Obenem pa zbodem tiste, ki si delajo utvare, da so lepotci.

Najbolj smešno je pa nareanje po forumih, jaz zase zmeraj trdim, da sem čisto povprečen, pa verjemi ali ne;-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Če pa kdo prizna svoje napake in težave tu gor pa stopi na žulj predvsem tistim, ki se tu gor predstavljajo kot super nadpovprečneži pa naj gre za postavo, videz, pamet, uspešnost v službi…

Jaz priznam, da se v reali narejam. Glede videza se sicer res ne morem, ker tam se dejansko vidi postava. Se pa delam, da sem zadovoljna, da sem brezskrbna, da mi vse fajn štima. Zakaj? Ker tako ljudje potem nimajo veselja zbadati, žaliti. Ker jim je odvzeto zlobno najedanje.

Jaz pa ne. že od včasih mi je bilo vseeno, kaj si ljudje mislijo, zdaj, ko sem40+ se mi pa gladko fučka. takle sem , če ti je všeč, prav, če ne pa tudi. Pa en lep fak of:-))) Tejk it or liv it:-))

Tudi 10 kil premalo ni ravno odsev nekega zdravja. Vegetarianci itak vsi po vrsti zgledate smešno, sama kost in koža vas je, nikjer nobenih mišic. Če ne vnašaš dovolj beljakovin v telo, boš v vsakem primeru izgledal za en ku*ac, pa če si debel, suh, to nima veze. Če si suh, boš pa skinny-fat, kar pa spet ni lepo za vidt. Lahko imaš 60kil, pa imaš bitch tits, love handlse, podbradek. Ali pa ti gre vsa maščoba v rit od sedenja, pa celulit se ti začne nabirat okoli stegen. Da dobro izgledaš se boš moral tudi še s kakšnim športom začet ukvarjat…

Kar se pa počutja tiče. Tri stvari so pomembne : pravilna prehrana, dovolj spanja, čim manj stresa.

Jaz žal še nisem tako daleč. Sem pa bistveno pred osebki, ki hodijo na MON, da se zgražajo nad debelimi, nad suhimi, nad vegeterijanci. Si moraš mislit, da se en, ki se baše s kemično hrano, torej raznimi praški, vpikuje v prehrano drugih ljudi?

Prav dolgočasna si že. Začni se ukvarjati s sabo, pa boš imela too much dela. Vsak odgovarja zase.

Jaz žal še nisem tako daleč. Sem pa bistveno pred osebki, ki hodijo na MON, da se zgražajo nad debelimi, nad suhimi, nad vegeterijanci. Si moraš mislit, da se en, ki se baše s kemično hrano, torej raznimi praški, vpikuje v prehrano drugih ljudi?[/quote]
Pa… mislim, da se folk bolj norca dela, kot pa resno misli.

Ribica, saj te ne silim, da me moraš brati :). Kaj nimaš kaj bolj zanimivega početi kot brati moje dolgočasne poste :)?

Jaz žal še nisem tako daleč. Sem pa bistveno pred osebki, ki hodijo na MON, da se zgražajo nad debelimi, nad suhimi, nad vegeterijanci. Si moraš mislit, da se en, ki se baše s kemično hrano, torej raznimi praški, vpikuje v prehrano drugih ljudi?[/quote]
Pa… mislim, da se folk bolj norca dela, kot pa resno misli.[/quote]

Po mojem si pa zdravi frustracije oz. sprošča frustracije, nezadovoljstvo sam s sabo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close