Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg

Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg

No, saj je prav, da si tak….jaz si včasih zaželim komunikacije s popolnoma preprostim človekom. To je danes težko najti.

No, saj je prav, da si tak….jaz si včasih zaželim komunikacije s popolnoma preprostim človekom. To je danes težko najti.[/quote]
A ne da res. Samo… vsega se človek nasiti, tudi lakote;-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

No, saj je prav, da si tak….jaz si včasih zaželim komunikacije s popolnoma preprostim človekom. To je danes težko najti.[/quote]
A ne da res. Samo… vsega se človek nasiti, tudi lakote;-)[/quote]

Zdaj ne vem, česa stradaš – hrane ali seksa? :))

Sem na hitro prebral “oslarije” mu manjka, da ne bi bil preveč dolgočasen. 🙂

A ne da res. Samo… vsega se človek nasiti, tudi lakote;-)[/quote]

Zdaj ne vem, česa stradaš – hrane ali seksa? :))[/quote]
Če ti do nečesa ni, ali lahko tega stradaš… samo razmišljam…

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Zdaj ne vem, česa stradaš – hrane ali seksa? :))[/quote]
Če ti do nečesa ni, ali lahko tega stradaš… samo razmišljam…[/quote]

Kaj pa vem, verjetno sam sebe najbolje poznaš….ali pa tudi ne. :))

Takole bom rekel… ko je v službi res našponano in moraš bit naenkrat na več krajih, se včasih zgodi, da se srečam… takrat se obrnem vstran in se delam, da se ne poznam:-)))

:-)))) Ti si res simpatično nor…..to je kompliment.

:-)))) Ti si res simpatično nor…..to je kompliment.[/quote]
:-)) Žee, samo veš kako trapasto bi zgledalo, če bi se pozdravljal:-))

Čestitke za izgubljeno težo in seveda predvsem za obdržanje nove teže, Matkič.

Tudi tebi čestitke. Sem ti pa nevoščljiva, da ne moreš videti sladkarij. Saj jaz jih tudi ne morem videti, ampak to pri meni pomeni, da jih pojem :(.

Fajn to. Tudi tebi čestitke. Domnemva, da si ženska? Sva si podobni glede kg.

Hvala vsem trem za konstruktivne komentarje in opisane izkušnje.

Če jih ne bi mogla videti, bi tudi v trgovini šla mimo njih, kot da ne obstajajo
Tukaj bo prav. 🙂

debela starunklja = ronka?

debela starunklja = ronka?[/quote]

Kdo pa je Ronka?

debela starunklja = ronka?[/quote]

Kdo pa je Ronka?[/quote]

GF

Kdo pa je Ronka?[/quote]

GF[/quote]

Točno tako Ronka=GF=debela starunklja=še kup drugih nikov, predvsem moških

Smešni ste. Nimam potrebe, da bi pisala kot neprijavljena. Drugi se pa radi skrivate.

GF[/quote]

Točno tako Ronka=GF=debela starunklja=še kup drugih nikov, predvsem moških[/quote]

Se ti ne zdi, da bi moral biti “moška Ronka, Ronko

Točno tako Ronka=GF=debela starunklja=še kup drugih nikov, predvsem moških[/quote]

Se ti ne zdi, da bi moral biti “moška Ronka, Ronko“[/quote]

Seveda, saj sem pravi dec, a ne? S svojimi 95kg sem pa res dec kot se spodobi.

Se ti ne zdi, da bi moral biti “moška Ronka, Ronko“[/quote]

Seveda, saj sem pravi dec, a ne? S svojimi 95kg sem pa res dec kot se spodobi.[/quote]

Zakaj dec?

Meni ste debele všeč……verjetno tudi zato, ker je moja mama imela 10 kg več kot ti:))
in bila je tudi precej bolj zadovoljna kot ti:)

Debeli ljudje imamo pogosto navado se delati, da smo zadovoljni, nasmejani. Na netu pa padejo maske. Tu pa pokažemo, da nismo zadovoljni dobrovoljčki, ampak pokažemo pravi jaz. V reali pa se delaš, da si oh in sploh super zadovoljen s svojim telesom. Da te pripombe o debelosti sploh ne prizadanejo.

Manj žri. Najbrž se leta in leta neukvarjaš s svojo zunanjo podobo, zato si konstantno nezadovoljna. Vzemi se enkrat že v roke. Porabila boš največ eno leto. In kaj je to v primerjavi s tvojo že dalj trajajočo bedo…pljunek v morje. Samo naredi že en korak naprej.

Kak izviren nasvet ribica :).

Kaj imaš od tega, da se vsak dan smiliš sama sebi? Loti se dela.

Kaj imam od tega? Jaz nič, imajo pa drugi od tega kar veliko: filajo si ego, ker me obkladajo z žaljivkami, delijo odlične nasvete, se počutijo super, ker so boljši od mene in tako naprej. V bistvu se fajn počutim, ker tako pomagam ljudem, da se bolje počutijo.

Priročen izgovor, a ne? Samo od tega nimaš koristi, samo zdi se ti, da delaš drugim uslugo. Skratka, si brez svojega lajfa, ker si se tako odločila.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close