Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg

Za tiste, ki ste shujšali 20, 30 in več kg

Tema je namenjena samo tistim, ki ste shujšali 20 ali več kg, da ste prišli na normalno težo.
Kako je bilo potem z vašo samozavestjo, ste se bolje počutili?
Kako so na nove vas gledali drugi ljudje?
Kaki občutki so vas preplavljali, ko ste postali postavni?

Na kaj ciljaš s tem vprašanjem?

Meni se namreč zdi, da do istih sprememb, ki jih navajaš, prideš že s tem, da odplakneš bistveno manj kot 20 ali 30 kg.

Zanimajo me pozitivne zgodbe ljudi, ki so to storili.
Ne zanimajo me zgodbe o izgubljenih 5kg. Ampak zgodbe tistih, ki so res konkretno spremenili svoj videz, življenjske navade.

Zanimajo me pozitivne zgodbe ljudi, ki so to storili.
Ne zanimajo me zgodbe o izgubljenih 5kg. Ampak zgodbe tistih, ki so res konkretno spremenili svoj videz, življenjske navade.[/quote]

Evo ti; da ti povem neposredni lastni primer….. nekoč pred ”davnimi časi” sem mel skoraj 130kg….. v srednji šoli, no potem sem se odločo enega lepega popoldnega, da neham:

1. pitja karkoli sladkega (samo zeleni čaj, vodo, sveže stisnjene sokove kako cedevito in res tu pa tam za priboljšek morda kako cedevito ali deci sladke pijače)
2. nehal jesti majonezo, vso sladko, krompirja, večino belega kruha (razen občasno zjutraj ker zajtrk je pač kraljevski ne?)
3. po 17:00 uri nisem več pojedel ničesar razen spil med 7-10 deci zelenga čaja

No v 13 mesecih sem shujšal za cca 40kg….. kar sem dodal aktivnosti so bili ”redni” sprehodi (1 urco malo nad sprehajalniškim tempom) 3-4x tedensko in skleci 3x tedensko…….

No še danes po X letih imam težo približno 88-89 kil (zjutraj) pri višini 184cm, oziroma z drugimi besedami cca 2kg nad začetkom ”idealne” teže po BMIju…..

Kako se danes počutim proti takrat? Težko rečt, ne občutim neke bistvene razlike, če odštejeva to da se kasneje spotim, da me prej zebe, samozavest mi nikoli ni bila težava, tudi z navezovanjem stikov in ženskami ni bilo težav, je pa res, da je danes mačji kašelj proti tistemu nekoč…

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz vem za tako dieto, s katero bi ta naša “debela starunklja” izgubila tistih 20 kil v manj kot treh mesecih. In to brez stradanja, brez ne vem kakega napora. Skoraj nič ji ne bi bilo treba počet 🙂

Le kaj imaš v mislih…

Ma shujšat ni problem, problem je težo obdržat, to pa pomeni spremembo prehrane. Meni je šlo iz 110 na 76 v treh mesecih, samo je bila kriza kar se zdravja tiče. Tako, da sem načrtno šel nazaj. Zdaj imam nekje med 85 in 90(pri 181). Na kratko- če bi vedel, da je hujšat tako luštno, bi večkrat:-)) Aja, pa sladkarij še zmeraj ne morem videt, vsaj dolgo ne. Čeprav moram priznat, da se mi okus spreminja, hitro mi je vse presladko, prekislo, preslano…Sem zelo preprost, kar se tega tiče:-)))))))))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Iz 93 na 68 kg. Trajalo je 5 let, brez posebne diete, z več gibanja in manj stresnim življenjem./manj dohodki:))/

Samozavest enako, fizično počutje je zelo dobro in to že zaradi drugega stila življenja . Občutki: nič posebnega.

68, ostaja, ne niha in ni tezav z vzdrževanjem te teze.

O, to je pa taprav dec. :)) Prosim, ne bit presuh.

O, to je pa taprav dec. :)) Prosim, ne bit presuh.[/quote]
Prošnja odobrena:-)) In hvala.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

O, to je pa taprav dec. :)) Prosim, ne bit presuh.[/quote]
Prošnja odobrena:-)) In hvala.[/quote]

Glej, ne spodobi se za moškega, da je en suh pajkec. :))

Glej, ne spodobi se za moškega, da je en suh pajkec. :))[/quote]
za žensko tudi ne, pa poglej kakšne zganjajo:-)

Ker ne delimo vsi moški istega mnenja. 🙂

Ker ne delimo vsi moški istega mnenja. :)[/quote]
No nekateri smo normalni, drugi so pa žrtve marketinga:-)))

Ker ne delimo vsi moški istega mnenja. :)[/quote]
No nekateri smo normalni, drugi so pa žrtve marketinga:-)))[/quote]

Z drugimi besedami nekateri ste blazno dolgočasni, najbolj pa tisti ki se sami proglašate za normalne….. to mora naredit samo nekdo ki dejansko ni normalen 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Z drugimi besedami nekateri ste blazno dolgočasni, najbolj pa tisti ki se sami proglašate za normalne….. to mora naredit samo nekdo ki dejansko ni normalen :)[/quote]

Napiši definicijo normalnega človeka.

Z drugimi besedami nekateri ste blazno dolgočasni, najbolj pa tisti ki se sami proglašate za normalne….. to mora naredit samo nekdo ki dejansko ni normalen :)[/quote]

Napiši definicijo normalnega človeka.[/quote]

Zdaj pa že preveč od njega zahtevaš. 🙂

Glej, ne spodobi se za moškega, da je en suh pajkec. :))[/quote]Keeeer?

Tudi krave nihče ne pelje k suhemu biku? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Glej, ne spodobi se za moškega, da je en suh pajkec. :))

Kaj si za 15 kg in več pretežka?

Nisem, ampak praviloma so mi všeč moški, ki niso suhi, čeprav se je že zgodila izjema.

Vse sorte oslarij sem že napisal, da sem pa normalen pa še nikoli:-))))

Vse sorte oslarij sem že napisal, da sem pa normalen pa še nikoli:-))))[/quote]

Res je, napisal je: “Da sam normalan, ja bih poludeo.” :))

Vse sorte oslarij sem že napisal, da sem pa normalen pa še nikoli:-))))[/quote]

Res je, napisal je: “Da sam normalan, ja bih poludeo.” :))[/quote]
No vidiš, iz prve roke;-))))) Sem pa začel študirat kako sem dolgočasen:-)))

Res je, napisal je: “Da sam normalan, ja bih poludeo.” :))[/quote]
No vidiš, iz prve roke;-))))) Sem pa začel študirat kako sem dolgočasen:-)))[/quote]

Kaj pa vem, morda si na momente “preveč dober”. :)) Ostrine ti manjka.

Za ostrino sem pa verjetno prelen. Ali pa me stvari ne ganejo dovolj.Kdo bi vedel:-)?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close