Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Za tiste, ki se spoznajo na računalništvo

Za tiste, ki se spoznajo na računalništvo

Rada bi pohecala fanta, ki mi je zaobletnico podaril list papirja na katerem je napisal, da mi za 7 let skupnega življenja podarja 700 x vroč sex. Na tistem njegovem listu atanko to piše, zdaj pa sem prišla na idejo, da ta list poskeniram in dopišem še 700x pomivanje posode, 700x likanje perila, itd., pa me zanima ali je to sploh izvedljivo. Namreč, meni ne gre. Kako to dopisati, kako najti pravo velikost pisave (on je pisal v Ariel 14)?

Prosim pomegajte tisti, ki se na tovrstne štose spoznate, da ga še jaz malo pohecam;))))

Pa poskusimo. Najprej fantovo darilo navadno fotokopiraj, nato na fotokopijo dopiši želeno (700x pomivanje posode etc.), šele nato skeniraj! Ker ko enkrat poskeniraš, se ti avtomatično shrani kot pdf format in tega ne moreš naknadno spreminjat. Imaš doma kopirno-skenirni printer?

Aja, ti bi rada dopisala preko računalnika? Mislim da ne bo šlo, ker takoj ko ti skeniran dokument shrani v pdf, nimaš več šans spreminjat. Lahko pa ustvariš podobni dokument oz. ga kupiš, pa poleg 700 x vroč seks dopišeš še ostalo. Po moje bo fora lih tako.

ti skopiraj in oba na steno napopaj…
potem bo sex 1400krat 🙂

ti samo skeniraj tisti list, ostalo ti pa lahko jaz naredim. Potem pa ti samo še enkrat sprintaš in “original” vržeš v smeti 😀

skenirane datoteke se lahko shranijo tudi kot slike, v .jpg formatu – to lahko v skrajni sili nalepiš v word in čez to sliko dopišeš stvari

bo pa veliko bolj estetsko, če kompletno vse še enkrat napišeš, z Arial 14, kot si rekla 🙂

Poskeniraš v npr. jpg, urediš / dopišeš s slikarjem. Ne bi smelo iti problema…

..če dokument- kar je napisal- izgleda kot običajno popisan list..
..je najlažje da ga pretipkate v Wordu..in dopolnite..
..eventuelno skenirate kot jpg in izrežete v slikarju le njegov podpis in ga kot slikco vnesete spodaj v wordov dokument..
..če pak je to nek lep “okrancan” list pa je potrebno vse skupaj skenirat kot JPG,ali TIFF in urediti v kakšni piccasi, photopaint, coreldraw ali podobnem programu, kjer se naredi razmak in/ali dopiše želeno..
..tako imate 100% kakovosten izdelek..
..je pa potrebno več časa in pa predvsem znanja..

Če je fant vsaj malo tehnično seznanjen, bo z LAHKOTO odkril vsako malo spremembo dokumenta. Digitalno photoshopiranje ni trivialno v teh časih.

Hvala za vaše napotke in pripravljenost pomagati. To bo še smeha ;))))))

to se pravi, ti misliš, da je tip tako senilen, da se ne spomni več, kaj je napisal na dokument in bo moral to ugotovit preko tehničnih sprememb?

nič ne rabiš skenirat. če gre za navaden A4 list papirja, pozicioniraj na listu nove postavke in nato dotisni
namesto, da daš prazen list papirja v tiskalnik, daš pač tega. prej preizkusi z navadnim papirjem, da ne boš printala preko obstoječega papirja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close