Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Za tiste, ki se ne boste cepili – oddajte podpis

Za tiste, ki se ne boste cepili – oddajte podpis

Odgovor na objavo uporabnika
bi podpisal, 12.07.2021 ob 16:10

g509, 12.07.2021 ob 11:59

http://necepi.me/

Podpišem, ko bo pisalo zraven, da si mora oseba, ki zboli za boleznijo, za katero obstaja cepivo, sama kriti vse stroške zdravljenja in nima pravice zahtevati medicinsko pomoč za to bolezen.

Podobno je v tujini za razna  obvezna cepljenja. Otroške bolezni in podobno.

V tem primeru(covid cepivo) cepljenje ne more biti obvezno, saj je cepivo še na preizkušnji ( do konca 2023) še dobri dve leti.  Za cepiva, ki so preizkušena in odobrena mogoče lahko zahtevaš samoplačniško zdr.oskrbo.

ti ni čisto jasno, 12.07.2021 ob 16:20

V tem primeru(covid cepivo) cepljenje ne more biti obvezno, saj je cepivo še na preizkušnji ( do konca 2023) še dobri dve leti.  Za cepiva, ki so preizkušena in odobrena mogoče lahko zahtevaš samoplačniško zdr.oskrbo.

Podpišem, ko bo stroka in država podpisala, da mi oziroma mojim dedičem v primeru neželenih učinkov in posledic izplača dovolj visoko odškodnino in mi zagotovi doživljenjsko oskrbo.

Meni je vse jasno. Tudi to, da, da cepljenje proti covidu še en more biti obvezno. Upam pa, da je vam jasno, da bo obvezno, takoj ko bo to možno.

Ustavo se ne spreminja vsak dan. Glede na to, da je to malce daljši proces, tudi leto 2023 ni tako zelo daleč kot se zdi.

Vse se vrti okoli covid-19, zdaj pa je že 21. in še dolgo bo ta covid z nami. Glede na pamet vseh anticepilcev očitno dlje kot smo sprva mislili.

takrat podpišem, 12.07.2021 ob 16:25

Podpišem, ko bo stroka in država podpisala, da mi oziroma mojim dedičem v primeru neželenih učinkov in posledic izplača dovolj visoko odškodnino in mi zagotovi doživljenjsko oskrbo.

….pa zbudu :))

bi podpisal, 12.07.2021 ob 16:28

Meni je vse jasno. Tudi to, da, da cepljenje proti covidu še en more biti obvezno. Upam pa, da je vam jasno, da bo obvezno, takoj ko bo to možno.

Ustavo se ne spreminja vsak dan. Glede na to, da je to malce daljši proces, tudi leto 2023 ni tako zelo daleč kot se zdi.

Vse se vrti okoli covid-19, zdaj pa je že 21. in še dolgo bo ta covid z nami. Glede na pamet vseh anticepilcev očitno dlje kot smo sprva mislili.

Čez eno leto (mesec gor, ali dol) bo kovid  odšel.

Potrebno je OBVEZNO CEPLJENJE za:

1. vse zaposlene v zdravstvu, šolstvu in javni upravi. Sankcija: odpust z delovnega mesta!

2. vse upokojence, ker itak oni v glavnem polnijo bolnice in smo imeli lockdown-e zaradi njih. Sankcija: neizplačevanje pokojnine!

Za vse ostale trmaste/neodgovorne necepilce pa uvesti odškodninsko odgovornost. Sami plačujte za svojo zdravljenje, bolniško odsotnost in tudi za vse tiste, ki jih boste okužili.

še eno leto, 12.07.2021 ob 16:33

Čez eno leto (mesec gor, ali dol) bo kovid  odšel.

Ne bo odšel. sploh pa ne s takšnimi anticepilskimi norci. Če bi hoteli čim prej “izrinit” in oslabit  virus v okolju, bi se morali vsi cepit. Tako bo pa trajalo in vsem še sto mutacij.

Jebi ga, tako je, če živiš med idioti, ki rabijo Titota, Stalina ali koga petnajstega, da jim s trdo roko vlada in pove, kaj je dobro za njih. Čim takim daš možnost lastnega odločanja, dobiš katastrofo.

Če debilom daš dostop do interneta, dobiš katastrofo.

Tudi leta 1940 so bili protifasiti diskriminirani, zatirani in obsojeni na smrt. Tudi pi letu 2021 bo prislo do svobode. Rezultate bodo videlu zanamci. Zgodovinarji pa bodo zopet ucili kot po letu 1940. Nauk. Zgodovino ukinit ker bolj skoduje in pogreva kot koristi.

vzame malo casa, zdaj imamo te vsi sms pass malodane… lahko od doma nas cimvec podpiše… jaz sem ze pred dnevi… dajmo,, stopimo skupaj,, za naso svobodo gre

Virus je potrebno sprejet, z njim sobivat.

Ko ga nekje duši izbruhne drugje.

Nobeni bomboncki in tekoča kemija v me bo pomagala.

Človek je nevidno (psihološko) bitje v materialnem telesu. Kot nevidno (psihološko) bitje ste absoluten gospodar lastnega materialnega telesa.

Tisti butasti kolesarji ki demonstrirajo imajo cepljenje za orodje za dosego svojih ciljev. Kruha brez motike. Hohštaplerji  in puntajo ljudi

Anonimno 123, 12.07.2021 ob 12:07

Kam pa naj oddamo glas tisti, ki zahtevamo obvezno cepljenje za vse!?

Spomni se na nas, ki bi želeli dati pamet vsem, ki je nimate, pa se boš takoj bolje počutila. Nisi sam(a). 🙂

Poletni utrip, 13.07.2021 ob 05:51

Virus je potrebno sprejet, z njim sobivat.

Ko ga nekje duši izbruhne drugje.

Nobeni bomboncki in tekoča kemija v me bo pomagala.

Imaš prav. Ampak verjemi, če so uspeli ustvarit iluzijo kako zelo nevaren je ta virus, da eni zdaj zahtevajo obvezno cepljenje celo za druge (kar sem napovedal že lani aprila), potem bodo ustvarili tudi iluzijo, da je cepivo pomagalo. Konec koncev, je to po njihovem načrtu.

Ustvariš nevarnost in ponudiš rešitev, medtem pa mastno služiš in si zasužnjiš ljudi še kanček bolj. Oni pa živijo v utvari, da so zadevo uspešno rešili.

Andrassy, 12.07.2021 ob 20:24

Potrebno je OBVEZNO CEPLJENJE za:

1. vse zaposlene v zdravstvu, šolstvu in javni upravi. Sankcija: odpust z delovnega mesta!

2. vse upokojence, ker itak oni v glavnem polnijo bolnice in smo imeli lockdown-e zaradi njih. Sankcija: neizplačevanje pokojnine!

Za vse ostale trmaste/neodgovorne necepilce pa uvesti odškodninsko odgovornost. Sami plačujte za svojo zdravljenje, bolniško odsotnost in tudi za vse tiste, ki jih boste okužili.

Aha, tako kot plačujejo za svoje zdravje vsi predebeli, pa s sladkorno, rakom, pritisikom , holesterolom itn itn. Človek se cepi, zdaj pa misli, da je naredil vse, kar je bilo potrebno za svoje zdravje. Pri zdravniku nisem bil 20 let, zdaj pa me boste taki gnali, da si sam plačujem zdravljenje za en prehlad. No tudi tega si zdravim sam, ampak tvoj pristop je nečloveški. Zdravstveno zavarovanje plačujem tako kot vsi ostali, ki požerejejo še pa še tablet, svojega načina življenja pa ne spremenijo.

Marko_925, 14.07.2021 ob 07:29

Aha, tako kot plačujejo za svoje zdravje vsi predebeli, pa s sladkorno, rakom, pritisikom , holesterolom itn itn. Človek se cepi, zdaj pa misli, da je naredil vse, kar je bilo potrebno za svoje zdravje. Pri zdravniku nisem bil 20 let, zdaj pa me boste taki gnali, da si sam plačujem zdravljenje za en prehlad. No tudi tega si zdravim sam, ampak tvoj pristop je nečloveški. Zdravstveno zavarovanje plačujem tako kot vsi ostali, ki požerejejo še pa še tablet, svojega načina življenja pa ne spremenijo.

Če malo bolje pogledaš, kdo so tile psihoti, ki bi izvajali prisilno cepljenje, opaziš, da so to sami neodgovorneži. Neodgovorni do sebe, do lastnega zdravja. Zanemarjeni, kadilci, alkoholiki….Takšni neodgovorni psihoti so največji paničarji in nasilni, ker mislijo, da bodo pa s tem cepivom tako preprosto postali odgovorni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close