Za tiste, ki jih označujejo za teoretike zarot.
Blockchain (veriga blokov) , Mars, Sonce,Milijarderji,komet ISON,Dragon,Elon Musk,suženjstvo,kupi,prodaj.
Zemljan, kot človeško bitje, je bitje, ki je dobilo možnost, da ostane zvesto življenju temu kar življenje je in le redki imajo to možnost.
Mnogo ljudi ni več v stiku z zemljo (se ne ozemlji) tako ne da in ne dobi, kar ima in bi dobilo. Blockchain je tehnologija sledljivosti vnešenih zapisov. Prav tako pa človek, ki se ozemlji odda svoj odtis, ki pa ga se bom izrazil nebeško stvarstvo zapiše.
Razumi če zmoreš:
Ko se človek ozemlji odda svoj odtis tako na relief zemlje,teren kot tudi elektro magnetno (statično) energijo. (Statična energija-Stat-stati,stoji,stoje)
Ko priključite USB ključek v računalnik in računalnik ni prižgan (v nedelujočem stanju) takrat USB ključek ne odda svojih informacij računalniku niti računalnik ne more ključka zaznati ali ga prebrati.
Ko človek hodi po svetu ima seveda več možnosti za oddajo svoje energije in deljenje te ter sprejemanje tuje, druge, drugačne.
Kako vse ima možnost to sedaj ne bom razlagal, bom pa razložil, da človek, ko se ozemlji, prizemlji nastane zanj zaznamek, ki se zapiše v prostoru in času. To pomeni, da točno tisti človek (zemljan),ki je bil v nekem času na nekem prostoru na zemlji potrdi svoj svoj obstoj na Zemlji. To stori s pomočjo svoje elektro statične, magnetne energije. Poimenovanje tega sploh ni toliko pomembno, boljk je pomembno, da se razume koncept delovanja. Če si prisoten si, če nisi te ni bilo. Če si predstavljate, da nekomu pošljete darilo. Kam mu ga pošljete? Na njegov naslov mu pošljete. Če mu želite poslati sporočilo, kam mu ga pošljete, kako mu ga pošljete itd? Na njegov naslov, na njegov kanal, preko kanala v povezavi z njim itd.
Torej, če se dotaknemo izoterike (upam, da sem pravi izraz našel, čeprav ni toliko pomemben sam izraz-ponovno koncept, način delovanja je važen) potem si lahko logično razlagamo, da če hočemo, da smo v stiku s stvarstvom vsega, kar je bilo, je in bo, ter zavednega in nezavednega se moramo najti način, da ta stik ustvarimo. Kdo se dotika zemlje? Mi se jo dotikamo. Kdo je stik na zemlji? MI smo stik na zemlji. Če je vesolje stično z nebom, nebo z Zemljo, kaj smo mi vmes? Mi smo link, smo kanal, smo val, smo komunikacijsko sredstvo med svetovi, tako na časovni, kot prostorski ravni in med zavednim ter nezavednim obstojem.
Računalniki imajo v internetni mreži svoj IP naslov AMPAK le kadar so povezani v mrežo in imajo stik z mrežo.
Zemlja je prav tako omrežena (pustimo izraze glejmo koncept delovanja) v elektro magnetno frekvenčno delovanje. In tudi mi smo,kot računalniki in tudi mi smo lahko povezani v omrežje sveta. Če ima računalnik IP naslov pa ima človek PI naslov. PI, ČI, to je izvorna energija, znanje, pretakanje, pravilo, doseg, izvir, izvor,vodnjak,svobodna energija, čista energija, ljubezen, zaščita, radost, sprejetje,dosegljivost,naslov,pripadnost,izrednost, originalnost,neomejenost, brezmejnost,fundament,načrt,izpis, dopis, zaris,izris,pot,gibanje,rast,premik,absolutnost,časovni in prostorski moment, trenutek, moč, privlačnost,hrana,voda,kri,olje,dih,izdih,zrak,energija,občutek,vid,sluh,glas,odmev,streha,uteha in še in še.
Ko računalnik izklopimo iz omrežja in računalnik ni povezan v omrežje ne moremo z njim delovati v omrežju. Ni zlo, če smo ga izklopili iz omrežja in ne moremo delovati preko njega niti ni to nesreča ampak preprosto dejstvo.
Zemljan ima svobodno voljo in s svobodno voljo se odloča ali bo prizemljen, ozemljen ali ne. Če bo stopil na zemljo bo zemljan, če ne bo stopil ni zemljan. Če je prizemljen je v svetovnem omrežju, če ni prizemljen je njegova povezava v omrežje vprašljiva.
Zakaj je pomembna njegova prisotnost v vseh pogledih ne bom sedaj omenjal, čeprav nekaj sem že naštel in več si lahko razlagate tudi sami, če doumete zapisano.
Omenjeno je v ta namen, da vam prikažem, kdo je tujec (alien) in kdo domačin (zemljan).
Ko smo prizemljeni smo zemljan, domačin, del žive narave, ki je in živi na svetu. Ko nismo prizemljeni, ko nismo v stiku z zemljo in skozi njeno omrežje obstoja pa nismo zemljan, postanemo tujec (alien). Ponovno pustimo izraze in glejmo koncept delovanja.
Kot domačin, ki je doma. Kot domačin bomo skrbeli in delovali na način, da nam bo prijetno in lepo v svojem okolju, zato bomo odgovorni tako do sebe, kot do okolja in do drugega živega v okolju.
Če pa nismo domačin, nismo doma, pa nimamo odgovornega občutka delovanja in se obnašamo, kot, da nam ni mar. In res ni nam mar, saj nismo mi odgovorni za tuje, ampak je tujec.
Zato ljudje, zemljani, ki so ozemljeni, prizemljeni so v drugačnem odnosu, čutijo drugačen odnos do okolja,zemlje, narave itd, kot pa ljudje, ki niso prizemljeni in fantazirajo ter živijo v iluzijah.
Narava, telo zemljana je namerno krhka, tako kot gola in bosa. Ni napaka, da je takšen, saj le takšen je lahko tako čuteč, da v svoji veličini in slavi lahko spozna bistvo stvarstva in življenja.
Ima to kar potrebuje za svoj namen, več pa ni potrebno, saj bi bilo odveč.
Zemljan, ki ne ostaja v svoji koži se mu prisebnost odmakne. Odmakne se iz svoje biti in ni več to kar je bil. Ves njegov svet se spremeni in vse okolje v katerem je postane zanj nekaj drugega, kot to kar je bilo v prvotni biti zanj. Ker na to gleda drugače, drugače reagira in drugačen odnos ima. Počne nekaj, kar za njegovo prvobitno izhodišče, stališče, osnovo, absolut,izvornost, naravo ni vedno najbolje ampak prej obratno od tega. To se seveda zelo kaže v svetu človeka in na zemlji, da je to res in ne potrebujem dokazila za napisano, saj ste vi sami dokaz in svet na katerem smo sam dokazuje to.
Mars obratno Sram. Niti človek,kot tujec niti zemljan si ne želita sramu. Nihče si ne želi sramu. Zakaj je Mars takšen,kot se ga opisuje, zakaj ni na njem življenja, kot na zemlji. Ja več ljudi bi na to po svoje odgovorilo ampak odvisno s katere pozicije in notranjega sveta.
Če je Zemlja naš dom na katerem imamo življenje in živimo življenje potem je to Zemlja in ne Mars. Že stari ljudje so omenjali marsovce. Oni takrat niso gledali filmov niti imeli znastvenofantastičnih knjig in podobno, da bi jim fantazije iz njih dajale domišljijsko sanjarjenje.
Mi sedaj živeči na zemlji smo vmesni člen, veriga,ki povezuje preteklost, sedanjost in prihodnost. Od kod izvira marsovec in zakaj se ni govorilo o vesoljcih,kot tujcih ampak o Marsovcih lahko fantazirate ali pa bolj logično razmišljate in si odgovarjate sami.
V svet tujega, neznanega ne moremo iti nepripravljeni niti ne moremo pričakovati varnosti, domačnosti, kot lahko to pričakujemo doma. Dolgčas nas lahko stane življenja, če smo tako zdolgočaseni, da iz dolgočasja storimo, kar sicer ne bi.
Milijarder, kot je Elon Musk pa tudi mnogi drugi človeštvu napeljujejo misel o širitvi na druge planete. Da bi se ljudje selili na Mars in imeli svoje kolonije na marsu. Še enkrat mars ni zemlja. Na zemlji je zemljan rojen in za pogoje zemlje je namenjen ob rojstvu.
Adaptacija, za vsak premik in na tuje ter v neznano je potrebna. Tudi če gremo na zemlji v ne preveč oddaljen kraj, se moramo na to pripraviti, kolikor naše potovanje to zahteva in kraj kamor se odpravljamo. Vendar pa na zemlji in po vsej zemlji ostajamo zemljan dokler smo v stiku z njo. Ljudje ne vemo vseh skrivnosti sveta, našega sveta, ali drugače skrivnosti svoje biti in kraja kjer živimo.
Zelo žalostno in pogubno je lahko za nas to, da nam je Zemlja premala, nezanimiva, dolgočasna, tako tuja, da bi pa na drug planet mi odhajali. PLANET=PLAN-ET
Zaenkrat naj bo dovolj, saj sem LE zemljan, ki trenutno si je vzel čas, da ga izkoristi in nekaj misli zapiše tudi za vas. Kdo sem jaz kdo si ti, to smo mi.
Pa še malenkost malega opozorila:
( https://www.youtube.com/watch?v=xNrDFT069cY )
OMG, 27.09.2021 ob 06:01
Pa kdo bo to bral, lepo te prosim…to dolgovezje…
Čudno da podnapise za filme,ki so v namen vašega poneumljanja ste pa sposobni brat in to vse pa čeprav vsebujejo več zapisa lahko in več znakov.
Nikjer nisem napisal, da moraš prebrati, še več ni ti potrebno,še več verjetno ne bi niti razumelo. Morda je bolje, da si najdeš drugo temo, kjer ti bo količina napisanega bolje odgovarjala, kot tvoj nick.
Tvoja kapaciteta ni moja kapaciteta ali kapaciteta koga drugega.
Forum je zaprt za komentiranje.