Najdi forum

za službo

Pozdravljeni ga.Nada!

Že dalj časa iščem na forumu kakšno informacijo o tem, kakšno ličenje bi vi svetovali nekomu, ki zgodaj zjutraj res nima veliko časa (in ne volje :), pa bi vseeno rada prišla v službo kar se da urejena.

Res nimam energije zjutraj do ne vem kakšnega mazanja, no saj tudi sicer poleg dveh malih otrok težko najdem čas za to. Pa še zjutraj, ko sem zelo zaspana, se mi oči rade solzijo, in preden pridem do službe se vmes še 3x “zjočem”.
Ampak vseeno, imate na “zalogi” kakšne finte: hitro in učinkovito???

LEPO prosim.
(aja, še to, sem svetle polti, svetlih las in z mastno kožo in bom šla danes v mercator center po tester za Isadorin puder-upam, da ga bom dobila oz. da bom uspela priti do tja)

lep dan želim vsem!

Pozdravljena!

Najprej mi, prosim, napišite kaj uporabljate ( puder, maskaro,senčilo, svinčnik itd. ).

Sicer velja: vaja dela mojstra 🙂

Najlažje in najhitreje je: nanesete kremo, naneste tekoči puder, s korektorjem prekrijte podočnjake in druge nepravilnosti, podlago obvezno fiksirate s pudom v kamnu, poudarite trepalnice z maskaro, močneje poudarite ustnice ( obroba in rdečilo ) in OBVEZNO poudarite ličnice z senčilom za lica. Poudarjene ličnice so tiste, ki so pika na i vsakega make-upa. Obraz deluje urejeno.

Namesto senčil za veke lahko naneste samo svetli odtenek senčila na predel pod obrvmi-na nepremično veko. Tako boste oko optično povečala. Lahko se senčilo tudi sveti, je perl.

Lp Nada

se najlepše zahvaljujem za odgovor.

trenutno uporabljam samo puder (Jade mat puder za mastno kožo), maskaro za trepalnice in roza pearl šminko, pa se mi zdi vse skupaj malo preveč bledo.

Bom poskusila Z OBVEZNIM senčilom za ličnice in obrobo za ustnice (mogoče za zimo kakšno bolj živahno barvo).
HVALA za nasvet!!!

aja, še to. Puder v kamnu na podlago tekočega pudra se mi ni obnesel. Uporabljala sem različne firme, karkoli so mi svetovale v drogerijah in kozmetičarka, pa sem vedno imela slabe izkušnje, zdelo se mi je, kot da se z urami v službi “zgornja plast” pudra v kamnu razkraja in postala sem lisasta, če sem na to ponovno nanesla plast pudra v kamnu je bila stvar še slabša. Najboljše bi bilo, da bi si vmes po 4 urah službe totalno očistila obraz in na novo našminkala. Pa to res ni izvedljivo :((
No, zdaj po tem Jade pudru imam po 8 urah znosen izgled (oz. mnogo boljši kot pri vseh do zdaj)

lep dan želim.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close