Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za samske mlade monovce

za samske mlade monovce

ne sme se podcenjevati vez preko skypa, to je res.

Si na skypu?:) Ja super.

Jaz ne, samo pravim, da ne podcenjujem skypovskih zvez.

Ljubica, narobe si razumela. 🙂 Samo vprašal sem kaj si zaužila, da imaš tako kvalitetne privide. V ozadju ni skrbi za tvoj stan, jebe mi se zanj…
No zdaj pa bejž, dost si se drgnila ob mene…. 🙂

A sm ti prišla do živega:)). Fajn. Že zjutraj sem ti rekla, da odplavaj, pa očitno ne najdeš poti iz labirinta. Starost je hudič.

Si predstavljaš, da bi morala zbirati med temi čudovitimi samskimi bogovi in resnicoljubi in zadetki :)?
Zanimivo je, kako hitro pridejo na dan tile čudoviti primerki :). Takoj vedo, da je tema zanje. Aja, pa saj se tako v vsaki temi pojavijo. Vsak dan :).

Seveda si mi prišla do živega! Kako ne, če pa mi hočeš podvalit skrb zate. Saj te razumem, nihče te ne mara pa bi rada imela vsaj nekoga…navideznega. Večeri se daljšajo in ne veš kaj bi sama s sabo? No najdi si koga drugega…

Spet skrbiš zame:). Preveč se trudiš. Meni ni nič hudega, tako kot recimo tebi.

Kako se fiška trudi vse prepričevat, da ima tipa, po drugi strani pa zatrjuje, kako ji dol visi, kaj si mislimo o njej. Kako si prizadeva, da bi jo videli kot zgledno tradicionalko. Od kje tak kompleks?

Jaoooo 🙂

Oooo, pa še kako ima.

Če bi šel v zvezo z glupačo, potem to ne bi bila neka zveza za prste polizat. Bil bi pa, to pa res. Samo postavilo bi se vprašanje, a mora ženska res bit glupača, da tebe izbere?[/quote]
Moja bivša ni bila tipična glupača, to lahko še danes napišem. Če že debatiramo o nekih “pravih ženskah”, potem sem bil takrat s tapravo, ker bolj kvalitetne ženske, vse do danes, še nisem uspel spoznat. Ampak to je pa tudi vse, tudi s tako se ti lahko kje zalomi. Ljudje nismo neka perfektna bitja, ki bi se cel čas odlično razumeli, si nikoli šli na ku*ac itd. Pa lahko tu zraven prišteješ še družinske člane, če češ, nima veze za koga se gre, z vsakim se lahko enkrat “dosrmtno” skregaš, razideš. Zrelost gor ali dol, to so šalabajzerske teorije, ki se jih poslužujete dolgočasni ljudje, večinoma teoretiki, ki namesto, da živite life, ga berete iz leksikonov in poslušate izkušnje drugih, pa še to samo na forumih, ker prijateljev itak nimate.

Jaz sem trdil, da so ženske glupače že pri 15ih, to vidiš že po obnašanju, načinu razmišljanja. Moški bomo vedno za eno klaso pred njimi, bolj smo sposobni od njih, pa naj se gre za katerokoli stvar :)[/quote]
No, mene je samo zmotilo, ker pišeš “ženske so glupače”, kot da to velja za kompletno vse. Zdaj pa si eno izzvzel iz tega, kar pomeni, da je še upanje. Za ženske seveda. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sploh nikogar ne prepričujem, kaj si ti tut noter padu?:))

Si predstavljaš, da bi morala zbirati med temi čudovitimi samskimi bogovi in resnicoljubi in zadetki :)?
Zanimivo je, kako hitro pridejo na dan tile čudoviti primerki :). Takoj vedo, da je tema zanje. Aja, pa saj se tako v vsaki temi pojavijo. Vsak dan :).[/quote]

Seveda s epojavimo, da vam dokončno ubijemo željo po družinskem življenju, ki ga niste sposobne.

Če bi ga bile sposobne, bi si zunaj piskale dedce, boljše od nas.

Sploh nikogar ne prepričujem, kaj si ti tut noter padu?:))[/quote]

Berem te kot odprto knjigo, fiška draga. Veliko govoriš o sebi, čeprav se ne zavedaš tega.

Nič posebnega ne povem. Nič takega, da bi lahko popisal en list, kaj šele ustvaril celo zgodbo. To nekatere moti, ker nimajo snovi, da bi mi prišli do živega. Ne razdajam se za mon.

Moja bivša ni bila tipična glupača, to lahko še danes napišem. Če že debatiramo o nekih “pravih ženskah”, potem sem bil takrat s tapravo, ker bolj kvalitetne ženske, vse do danes, še nisem uspel spoznat. Ampak to je pa tudi vse, tudi s tako se ti lahko kje zalomi. Ljudje nismo neka perfektna bitja, ki bi se cel čas odlično razumeli, si nikoli šli na ku*ac itd. Pa lahko tu zraven prišteješ še družinske člane, če češ, nima veze za koga se gre, z vsakim se lahko enkrat “dosrmtno” skregaš, razideš. Zrelost gor ali dol, to so šalabajzerske teorije, ki se jih poslužujete dolgočasni ljudje, večinoma teoretiki, ki namesto, da živite life, ga berete iz leksikonov in poslušate izkušnje drugih, pa še to samo na forumih, ker prijateljev itak nimate.

Jaz sem trdil, da so ženske glupače že pri 15ih, to vidiš že po obnašanju, načinu razmišljanja. Moški bomo vedno za eno klaso pred njimi, bolj smo sposobni od njih, pa naj se gre za katerokoli stvar :)[/quote]
No, mene je samo zmotilo, ker pišeš “ženske so glupače”, kot da to velja za kompletno vse. Zdaj pa si eno izzvzel iz tega, kar pomeni, da je še upanje. Za ženske seveda. :))[/quote]
Želel sem samo povedat, da ni bila tipična glupača, vsaj ne v tolikšni meri, kot so ostale 🙂

Samo kaj to tebi pišem, zate je itak vsaka druga high quality. 5 minut pozornosti ti nameni, pa si že zacopan v njo lol

No fajn… povedala si. Lahko zdaj… greš? 🙂

V temperamentu in nesramnih izjavah podobna moji sestri.

V temperamentu in nesramnih izjavah podobna moji sestri.[/quote]

In kaj ti to pomeni? Nič.

Samske ženske boste zelo verjetno ostale samske. Dedcev ne zanimate, ali pa se resnični dedci vam zdijo preveč..divji, ker niso kot iz pocukranih filmov. Tu nič ne pomaga. Že nekaj anrobe delate, če vam po par kavsih vsak pobegne?

Pač se giblješ v takšnih krogih. Doma si imel slab primer in že cel lajf tavaš po svojih ruševinah. Razumljivo, da ne izplavaš.

A nismo me zagrenjene starunkle, ki nas menda nihče ne mara super družba. Kaj bi vi samski čudoviti prelepi mladci brez nas?
Tako radi ste v naši družbi. A nismo fajne?
Pa seveda vidim, da obožujete tako samske starunkle kot poročene tradicionaliste. Le kaj vas tako vleče v družbo nas dolgočasnih monovcev – starunkel in tradicionalistov?
Vas res tako vlečemo, da ne morete brez nas :)?

To Even the odds and/or balance opinions

Če sploh razumeš angleško….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če ti čisto po resnici odgovorim na tole. Jaz bi še najraje videl, da vas žensk sploh ne bi bilo tu gor. Boli mene ku*ac za žensko mnenje, še tisto kar napišete se vmes zlažete. Hodim na Mon predvsem zato, da berem Spiderja, Marihuanco, Daterja ipd uporabnike. Kaj za hudiča pa se lahko naučim od tebe ??? Ti ljudje, ki sem jih naštel, berejo knjige, gledajo filme, hodijo vn, spoznavajo različne ljudi itd. Ti si nula, ti si faking internetni hrošč, razumeš ? Nimaš niti toliko jajc/jajčnikov, da bi se predstavila pod svojim pravim vzdevkom.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close