Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek za samske mlade monovce

za samske mlade monovce

Najlažje se je tolažit z mislijo, kako smo moški nezreli, neodgovorni, ker se vam ne posvečamo dovolj. Ne vem, včasih nam nakladate o nekih “pravih moških”, spet drugič pa pljuvate čez celotno moško populacijo.

A si je tako težko priznat, da ste nikakve in da gremo moški raje do katere druge, mogoče manj zahtevne, bolj sproščene, manj zakompleksane, nasmejane, kot pa da izgubljamo čas z vami ? Že cel čas se sprašujem kaj točno bi jaz pridobil v življenju, če bi se zapletel s kako Monovko, kje točno je tu kaka dodana vrednost ? Pa saj bi se bolj zabaval kot samski, kot pa da imam ob sebi eno tako tečnobo.

Saj ti nihče ne oporeka samskega stanu. Ti kar ostani v njem. Manj ko te vidimo v moškem svetu, bolj nam odgovarja. Samo nikar si ne premisli, prosim, in se ne v trenutkih slabosti rinit med desce nazaj. Vztrajaj v svojem samskem stališču. Nobenih oglasov ti ni treba. Nič ti ni treba naskrivaj iskat.

To kar je Marihuanca napisal je čista resnica. Tu se večinoma samo ženske pritožujete nad samskim stažem in kako je težko naletet na “pravega”. Medtem, ,ko jaz samo napišem, da ste ženske glupače, to da sem samski pa nima nobene veze s tem. Lahko bi bil tudi v zvezi pa bi bil še vedno enakega mišljenja. Je pa res, da ste ene bolj glupe kot druge, tale ženska nad mano zgoraj mora bit res en kup nesreče.

Lahko se pritožujejo, kolikor se hočejo. Nikoli ne bomo drugačni. Taprav dec je tak, kakršen sam hoče bit. Nobena koza ga ne more oblikovat po svojih zmedenih predstavah.

Oooo, pa še kako ima.

Če bi šel v zvezo z glupačo, potem to ne bi bila neka zveza za prste polizat. Bil bi pa, to pa res. Samo postavilo bi se vprašanje, a mora ženska res bit glupača, da tebe izbere?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

samo za info, tudi oralno se prenasajo bolezni, samo sanse so manjse

Prav smejim se temle monovskim lepotcem, ki nimajo drugega življenja, razen tega, da visijo med nami tule na monu :).
Verjetno ti isti monovci proizvajajo številne oglase tule gor, da iščejo žensko.

Smeh osamljene in zapuščene bolečine …

Ve samske zagrenjene babe rabite nas cinike, kot Sahara vodo. Mi vam s svojimi posti počasi a zanesljivo ubijamo voljo do sanjarjenja o družinskem življenju, ki ga itak niste sposobne. Za vas je edina alternativa samskost, s katero se morate počasi sprijazniti.

Sprijaznit, sprijaznit. Če nisi atraktivna descem, ti niso oni krivi. Sprijaznit se s samskim stanom in ne preveč jamrat. Če nisi pripravljena ugajat in laskat moškim, te nihče ne bo niti pofukal, kaj šele živel s tabo.

A si fuk*jen kot noč. Podajte si roke: bog, ti in marihuaanca.

Kaj vas je tako zagrenilo?

To je res. Nekomu moraš ugajat, drugače ne bo nič. Ampak to še ne pomeni, da se moraš na zobe metat, če nekoga to slučajno rajca. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ej, samske babe, za vas nekaj priročnikov o moški ljubezni:

Bukowski: South of no north, Post office, Women, Tales of ordinary madness, Notes of a dirty old man..

Ne pozabimo na tisto pomembno dejstvo, ki v veliki večini velja za vse samske monovce: če ne bi bilo keksov in mleka ne bi nikoli namočili …

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Še dobro, da nisem samska:)).

A si fuk*jen kot noč. Podajte si roke: bog, ti in marihuaanca.

Kaj vas je tako zagrenilo?[/quote]

A ti z omenjenimi vred zberemo za dildo, da ne boš več tako nesrečna v življenju? Saj smo blage duše in tudi zahojenim babam včasih pomagamo. Samo ne si domišljat, da boš lahko to dobro voljo izkoriščala.

Uhh, zdaj si mi naredila lušte. 🙂

Kaj si pa ti zaužila, da imaš privide? Al spet sredi belega dne sanjaš?

Kaj si pa ti zaužila, da imaš privide? Al spet sredi belega dne sanjaš?[/quote]

Zakaj si tko resen?

Oooo, pa še kako ima.

Če bi šel v zvezo z glupačo, potem to ne bi bila neka zveza za prste polizat. Bil bi pa, to pa res. Samo postavilo bi se vprašanje, a mora ženska res bit glupača, da tebe izbere?[/quote]
Moja bivša ni bila tipična glupača, to lahko še danes napišem. Če že debatiramo o nekih “pravih ženskah”, potem sem bil takrat s tapravo, ker bolj kvalitetne ženske, vse do danes, še nisem uspel spoznat. Ampak to je pa tudi vse, tudi s tako se ti lahko kje zalomi. Ljudje nismo neka perfektna bitja, ki bi se cel čas odlično razumeli, si nikoli šli na ku*ac itd. Pa lahko tu zraven prišteješ še družinske člane, če češ, nima veze za koga se gre, z vsakim se lahko enkrat “dosrmtno” skregaš, razideš. Zrelost gor ali dol, to so šalabajzerske teorije, ki se jih poslužujete dolgočasni ljudje, večinoma teoretiki, ki namesto, da živite life, ga berete iz leksikonov in poslušate izkušnje drugih, pa še to samo na forumih, ker prijateljev itak nimate.

Jaz sem trdil, da so ženske glupače že pri 15ih, to vidiš že po obnašanju, načinu razmišljanja. Moški bomo vedno za eno klaso pred njimi, bolj smo sposobni od njih, pa naj se gre za katerokoli stvar 🙂

Kaj si pa ti zaužila, da imaš privide? Al spet sredi belega dne sanjaš?[/quote]

Zakaj si tko resen?[/quote]
Ker tvojim zlaganim nasmeškom ne verjamem, saj jih popaš enkrat za šalo drugič za res, tretjič za vsak slučaj… 🙂

A si fuk*jen kot noč. /quote]

Možno da sem. Pa kaj.

dedcev po tvoji sanjski predstavi še vedno ni nikjer, niti jih zate ne bo..

Zakaj si tko resen?[/quote]
Ker tvojim zlaganim nasmeškom ne verjamem, saj jih popaš enkrat za šalo drugič za res, tretjič za vsak slučaj… :)[/quote]

In tebe to skrbi? Zakaj že?

Ker tvojim zlaganim nasmeškom ne verjamem, saj jih popaš enkrat za šalo drugič za res, tretjič za vsak slučaj… :)[/quote]

In tebe to skrbi? Zakaj že?[/quote]
Pa kje si spet videla da me kaj skrbi?
Naj te potolažim, zate me ne skrbi, se boš že znašla…. 🙂
A te skrbi če mene skrbi? Eh noo

Če nisem samska in tebe to skrbi…potem imaš resen problem:). Ne odgovarjaj z vprašanji.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close