Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek za rojene otroke se pa nihče ne briga

za rojene otroke se pa nihče ne briga

https://www.rtvslo.si/slovenija/na-ljubljanskih-ulicah-udelezenci-pohoda-za-zivljenje-in-njegovi-nasprotniki/596009

Žalostno je, da sploh katera ženska pomisli na splav. To je njeno telo, njena rodila in v sebi že nosi živo bitje, Velikonjo grahek fižolček. Kdorkoli se odloči za prekinitev nosečnosti, za mene nima vesti in humanosti. Že dejstvo, da v njeno notranjost grejo praskat po maternici je gnusno. Samo da lahko naprej neovirano seksa. Tu ne mislim zapletov pri nosečnosti ali po možnosti zanositev po posilstvu. To so drugačne okoliščine. Zdrava razumska pametna ženska se nikdar ne bo odločila za splav.

Odgovor na objavo uporabnika
Grenivka 422, 02.10.2021 ob 22:20

Žalostno je, da sploh katera ženska pomisli na splav. To je njeno telo, njena rodila in v sebi že nosi živo bitje, Velikonjo grahek fižolček. Kdorkoli se odloči za prekinitev nosečnosti, za mene nima vesti in humanosti. Že dejstvo, da v njeno notranjost grejo praskat po maternici je gnusno. Samo da lahko naprej neovirano seksa. Tu ne mislim zapletov pri nosečnosti ali po možnosti zanositev po posilstvu. To so drugačne okoliščine. Zdrava razumska pametna ženska se nikdar ne bo odločila za splav.

Samo največji debil lahko piše, da se neka ženska odloči za splav zato, da bo lahko “naprej neovirano seksala”.

Taki izrodki ste krivci za za to, da gre svet v maloro.  Še kar živite in otresate gobce in mešate drek.

Drkaj in drži gobec, pa vse OK, ja?

govedo moteno si, 02.10.2021 ob 22:31

Samo največji debil lahko piše, da se neka ženska odloči za splav zato, da bo lahko “naprej neovirano seksala”.

Taki izrodki ste krivci za za to, da gre svet v maloro.  Še kar živite in otresate gobce in mešate drek.

Drkaj in drži gobec, pa vse OK, ja?

[/quote

Zakaj pa bi bila govedo, če želim ženskam dobro? Tvoje izražanje pa pove veliko več o tebi. Kaj vse si eni dovolite res … Take pritlehne žalitve so samo odraz vašega življenja. Jaz tu gor na forumu nikoli nisem nobenega žalila, pa sem kratek čas tu, čeprav se krešejo mnenja. Zato pa so debate in forumi.

In ja, mnogo žensk se za splav odloči iz napačnih razlogov.

Grenivka 422, 02.10.2021 ob 22:52

[/quote

Zakaj pa bi bila govedo, če želim ženskam dobro? Tvoje izražanje pa pove veliko več o tebi. Kaj vse si eni dovolite res … Take pritlehne žalitve so samo odraz vašega življenja. Jaz tu gor na forumu nikoli nisem nobenega žalila, pa sem kratek čas tu, čeprav se krešejo mnenja. Zato pa so debate in forumi.

In ja, mnogo žensk se za splav odloči iz napačnih razlogov.

Ti govedo nimaš pojma o razlogih, zaradi katerih se ženske odločajo za splav, pa kljub temu svinjaš z insinuacijami, ker si navaden drek in posledično si zmožno samo drekati in ne pisati normalnih misli.

TO kar zenskam podtikas je zaljenje. v bistvu, ce odmislim izbor besed, nisi nic manj zaljiva (ali pa se bolj?) kot tisti, ki ti je repliciral. Tudi tvoji razlogi, da tu pises, so vprasljivi.

wd40a148, 02.10.2021 ob 16:11

https://www.rtvslo.si/slovenija/na-ljubljanskih-ulicah-udelezenci-pohoda-za-zivljenje-in-njegovi-nasprotniki/596009

Nekaj jih rabimo za v cepiva. Nekaj jih rabimo za adrenokrom. Nekaj jih rabimo za poslat kot darilo Bidnu. Vse se bo uredilo.

Ibrvm, 02.10.2021 ob 22:57

TO kar zenskam podtikas je zaljenje. v bistvu, ce odmislim izbor besed, nisi nic manj zaljiva (ali pa se bolj?) kot tisti, ki ti je repliciral. Tudi tvoji razlogi, da tu pises, so vprasljivi.

Jaz vas ne poznam in vi mene ne, zato ne morete vedeti, zakaj kaj pišem in s kakšnim namenom. Vsak argumentiran odgovor bo morda dosegel svoj pravi namen, primitivno izražanje in žalitve so pač odraz ljudi ki to non stop tu gor počnejo, ker so tako navajeni. Jaz ne. Sej verjetno sploh ne veste mojega sporočila …

Hmmmmm605, 02.10.2021 ob 22:59

Nekaj jih rabimo za v cepiva. Nekaj jih rabimo za adrenokrom. Nekaj jih rabimo za poslat kot darilo Bidnu. Vse se bo uredilo.

Sploh ni slaba tale. Kua je ti… As se zbudu?

Žalostno je kvečjemu to, da v 21. stoletju sploh kdo pomisli na to, da bi se splav prepovedal. Tisti, ki so proti, splavov ne bodo delali, ostali ga bodo uporabili za izhod v sili, če ne bo druge opcije, dejstvo pa je, da statistično gledano število splavov v državah, kjer je splav temeljna pravica ženske, v zadnjih letih močno upada, saj je v taksnih družbah tudi sicer več preventive v smeri svobodnega odločanja o rojstvu otrok (spolna vzgoja, dostopnost kontracepcije, odprti pogovori s starši,…), medtem ko je v konzervativnih druzbah število splavov se vedno zelo visoko, seveda narejenih na črno, pri mazačih, oz v tujini. Kar je tudi logično. Represija in prepovedi se nikoli niso bile dolgoročno učinkovite. Skrajnim desnicarjem pa logika in psihologija nikoli nista bili prav blizu.

Eni smo govedo in izrodki in ne razumemo poante splava 🙂

Grenivka 422, 02.10.2021 ob 23:32

Eni smo govedo in izrodki in ne razumemo poante splava 🙂

Za Hmmmmm605

Zakaj ti to men govoriš, Grenivka? Jzs tud ne. Ne žali naju, govedo moteno si.

Hmmmmm605, 03.10.2021 ob 00:09

Zakaj ti to men govoriš, Grenivka? Jzs tud ne. Ne žali naju, govedo moteno si.

Vsak je sam svoje sreče kovač, tako ali drugače. Človek se skoži življenje nauči marsikaj, če želi, če pa noče potem mora za vsako napačno potezo nositi odgovornost za posledice, ki pri tem nastanejo. Lepo je napisano, da so posilstva in zdravstveni razlogi drugačna okolišcina, ampak to ste namenoma izpustili. Poznam vsaj dve ženski, ki sta šli na splav, ena ne more več imeti otrok, ker so jo preveč poškodovali, druga pa je želela žurirati in je zdaj prestara za nosečnost. Se spomnim, da je tu gor ena punca pisala, da bi rada šla na splav, ker je premlada in bi rada še imela kaj od življenja. Aja, odnos je imela brez težav in takrat se ni zavedala, da lahko pride do tega? Tudi grahek v maternici je živo bitje in si zasluži, da preživi in se razvije v krasnega človeka. Mnoge ženske bi medtem rade zanosile pa ne morejo, čeprav se trudijo. Meni je vseeno za vaše žaljivke res, ker se ne poznamo in ima vsak svoje življenje. Tu gor sem prebrala že veliko neprimernih žaljivk, ki si jih pišete med sabo kot za dober dan, da je to postala vaša stalnica. S tem izkazujete samo, kakšni ste. Zmerjanje da je nekdo govedo izrodek, ker mu pač ni vseeno za ta mala bitjeca, pa definitivno pokaže kdo ste vi na oni strani. Lepo nedeljo vsem …

ja k babe pa kumej čakajo da grejo masovno delat splave. ni to isto kkurk tvoje drkanje. dj Grenivka podtuhnjen moderator tk novte dobl novga prometa. keri glumpci zarukani.

Življenje je sveto razen če si ženska, migrant, komunist, druge vere.

In ravno od teh ki so tako zavzeti za svetost življenja odkrivajo množična grobišča otrok ki so jim bili zaupani. V Kanadi na primer.

Grenivka422, 03.10.2021 ob 11:54

Vsak je sam svoje sreče kovač, tako ali drugače. Človek se skoži življenje nauči marsikaj, če želi, če pa noče potem mora za vsako napačno potezo nositi odgovornost za posledice, ki pri tem nastanejo. Lepo je napisano, da so posilstva in zdravstveni razlogi drugačna okolišcina, ampak to ste namenoma izpustili. Poznam vsaj dve ženski, ki sta šli na splav, ena ne more več imeti otrok, ker so jo preveč poškodovali, druga pa je želela žurirati in je zdaj prestara za nosečnost. Se spomnim, da je tu gor ena punca pisala, da bi rada šla na splav, ker je premlada in bi rada še imela kaj od življenja. Aja, odnos je imela brez težav in takrat se ni zavedala, da lahko pride do tega? Tudi grahek v maternici je živo bitje in si zasluži, da preživi in se razvije v krasnega človeka. Mnoge ženske bi medtem rade zanosile pa ne morejo, čeprav se trudijo. Meni je vseeno za vaše žaljivke res, ker se ne poznamo in ima vsak svoje življenje. Tu gor sem prebrala že veliko neprimernih žaljivk, ki si jih pišete med sabo kot za dober dan, da je to postala vaša stalnica. S tem izkazujete samo, kakšni ste. Zmerjanje da je nekdo govedo izrodek, ker mu pač ni vseeno za ta mala bitjeca, pa definitivno pokaže kdo ste vi na oni strani. Lepo nedeljo vsem …

Glede žaljivk ti je že nekdo pred mano napisal da so tvoji zapisi na ravni replik.

In ja se strinjam da je žalostno da v tem času sploh kdo še pomisli to prepovedovat. Število splavov je v upadu. Ženske to ne naredijo za zabavo, ampak v skrajni sili.

Še vedno je pa polno mislečih takih kot ti avtorica. Ti otroci potem končajo v reji ali pri sorodnikih in je veliko. Za njih ti pa dol visi. Si dvolična.

Tako kot cerkveni predstavniki. So svojo študijo o pedofilski duhovščini izročili policiji? So te ljudi izobčili? Najprej naj pometejo pred svojim pragom.

Splave delavo v večini:

najstnice brez €€€ za otroka,
    Bolne ženske,
    Tiste, ki jih že imajo floto in si ne morejo privoščit dodatnega,
    Zlorabljene in bi imele vse možne oblike depresije, histerije …
    Dolgotrejno brezposelne, ki niti nimajo za najem, kaj šele za otroka,
    Prostitutke, narkomanke, pijanke, … in bi imel otrok zaplete pa tudi ne ve kdo je foter.
    Itd.

Otroka bo financirala v tem primeru država, stanovanje tudi država itd. Tega nihče nikoli noče.

Kaj mislite, da gre srečno poročena 30 letna zdravnica in žena sodnika, delat splev ko prvič zanosi?

15 letna najstnica iz socialnega stanovanja, ki se povalja pijana s 3 različnimi, ker je to pač kul, delat splav iz sovraštva od otroka? Ali ker je nezrela za funkcijo mame in brez vsakega €€€?

Koliko procentov plače ti lahko vzamemo za vzdrževanje teh otrok dokler ne zaključijo šolanja, če nasprotuješ splavu? So ne le dojenčki, pol bo treba pa še knjige, zvezke, zdravstvo, če so otroci kakih substancarjev pa še dodatno pomoč v šoli, itd.

Vidim da ste vsi goreči zagovorniki splava bolj agresivni kot tisti, ki želijo ohranjati življenja. To je neka slika. Jaz nisem ne cerkvena in ne politična, povsem nevtralna in življenjska. Zmerjanje z govedi izrodki je na ravni primitivcev, s katerimi ne mislim več parlamentirati in taki kažete sliko o sebi. Potem navajate neko ekonomijo, ja se strinjam da so nekontrolirana rojstva tudi problem. Ne mislim pa se opravičevat za moje mnenje. A se vi opravičujete za vaše? Vsi, ki ste se usuli name in zlivate žolč in lastno zagrenjenost, ker sem na strani življenja, pa preberite še enkrat moj drugi in naslednji zapis na začetku, izpustili ste namenoma celoten tekst, vam je važno samo provociranje in žaljenje na forumu, to mi je zdaj že povsem jasno v tem kratkem času. Nisem avtorica zapisa in sem se odzvala le na objavljeni link glede shoda.

Koliko sovraštva je v vas, žalostno je brat vaše komentarje. Najbolje je, da se človek umakne čim prej stran s foruma zaradi lastne psihe in miru. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close